fbpx

Is jouw crypto veilig genoeg?

Simpel, veilig en snel jouw cryptocurrencies, NFT's en internetgedrag beveiligen voor hackers

Voor maar €47 euro!

Hey topper!

Mijn naam is Corné Marchand. Ik heb een passie voor investeren, traden en ondernemen en vooral het stukje helpen van mensen om hun doelen hiermee te bereiken. Zelf woon ik al een aantal jaar in Spanje en geniet ik hier van het leven. Ik heb inmiddels een groot team opgebouwd met verschillende experts op het gebied van traden met jaren ervaring waarmee wij al duizenden mensen hebben mogen begeleiden!

Gezien in:

Waarom kiezen voor Corné?

Alles is voor jou uitgewerkt

Corné is al jaren lang bezig in de crypto wereld en staat er om bekend om alle lastige materie; makkelijk te maken. Door het gebruik van de KISS (Keep It Simple Stupid) methode, weet hij alles op Jip & Janneke taal uit te leggen. Dit is ideaal voor beginners. Al het hoofdpijnwerk is al voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan uit de cursus te volgen.

Bespaart enorm veel tijd!

Het volgen van een kant-en-klaar stappenplan zorgt ervoor dat je enorm veel tijd bespaart. Je hoeft niet zelf uit te gaan zoeken hoe je jouw assets veilig kan gaan bewaren. Er zijn namelijk veel malafide websites en bedrijven die zich voordoen als 'beveiliging' maar vervolgens jouw gegevens verkopen op het dark-web. Hierdoor is de kans enorm groot dat jouw crypto's en/of NFT's een keer gestolen gaan worden. Met dit praktische stappenplan ben je 100% veilig bezig.

Altijd, overal en op elk apparaat!

Deze cursus is gebouwd in Huddle, state of the art e-learning software. Je krijgt na aanschaf van de cursus direct een mail met inloginstructies. Log in via jouw PC in de e-learning omgeving of download de app voor jouw smartphone of tablet. Als je nu start heb je binnen 3 uur al jouw assets en internetgedrag 100% beveiligd.

Wat ga je leren?

Deze minicursus bestaat uit een tiental video's.

In deze video's komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Hoe mega groot het risico is dat je gehackt wordt
  • Waarom een stappenplan als deze cruciaal is
  • Hoe kwetsbaar jij op het internet bent en hoe je dit kan veranderen
  • Hoe je jouw cryptocurrencies & NFT's op de meest veilige manier kan opslaan
  • Kleine stappenplannen hoe je dit dan precies doet per onderdeel
  • Het belang van seed phrases veilig houden
  • En meer!

Wat klanten zeggen:

Deze opleiding is het beste wat ik heb gedaan in mijn leven!
Super uitgelegd met tekst, maar ook visueel voorbeeld. In 1 woord : Top!
Alleen jammer dat ik er zolang mee gewacht heb!
Super organisatie!!

Joey 

Na lang twijfelen de cursus van Corne gekocht en zeker geen spijt van gehad. Hij legt in duidelijke taal alles stapje voor stapje uit.
Je kunt alles steeds weer terug kijken als je het niet begrijpt en je kunt vragen stellen, er is altijd iemand die je helpt. Dus bij twijfel gewoon KOPEN!
Daarna is het aan jou wat je met de kennis gaat doen.


Mariska

Twijfel niet en start DIRECT voor maar €47,- euro!