fbpx

Simpel. Snel. Makkelijk.

Cryptonite Coaching Sessies

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Heb je vragen omtrent het maken van technische analyses? Of heb je simpelweg behoefte aan een uurtje begeleiding en wil je zeeën van tijd, en uiteindelijk ook geld, besparen? Neem dan een Cryptonite Coaching Sessie van een van de professionele Cryptonite coaches.

Herken je een of meerdere punten?

 • Je bent net begonnen met traden, hebt wellicht de Cryptonite cursus gevolgd, maar je komt er nog niet helemaal uit. Patronen snappen en technische analyses maken is je nog niet echt eigen bijvoorbeeld is een enorm obstakel voor je.
 • De exchanges zijn wat beangstigend denk aan, Binance, OKX of ByBit en je hebt hier gewoon nog even wat hulp bij nodig 
 • Trading View is een ver van je bed show en je hebt hier hulp bij nodig
 • Je wil ook graag leren future traden en leren hoe dit platform werkt op bijvoorbeeld, OKX of ByBit
 • Je kan al wel traden, maar je maakt nog niet gek veel winst en wil dit verhogen
 • Je weet niet of je jouw technische analyses goed maakt of niet en zou hier graag een professional naar willen laten kijken

Herken je een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is het voor jou niet meer dan een logische vervolgstap om een coaching sessie met Thomas in te plannen. Dit zijn namelijk de punten waar hij in gespecialiseerd is. Natuurlijk kun je ook voor andere zaken terecht, dit zijn 'slechts' enkele punten!

Wat Kan Je Verwachten?

Alvorens je besluit om zomaar een sessie in te plannen, is het goed om te weten wat je kan verwachten. Thomas is momenteel de enige Cryptonite Coach die coaching geeft. Hij heeft een aantal specialismes, waaronder: future trading.

Q&A

Thomas staat klaar om al jouw vragen omtrent cryptocurrency, traden en de Cryptonite cursus te beantwoorden.

Future Trading

Thomas is dagelijks bezig met future trading en pakt hier regelmatig mooie winsten op. Hij heeft ook zeker geld verloren dus hij kan je vertellen wat wel en niet te doen ;-)

Exchanges

OKX, ByBit, Binance & Bitvavo zijn de platforms die Thomas gebruikt voor het actief traden en investeren op de lange termijn. Deze platforms kent hij dan ook volledig en kan hij jou mee helpen.

Cryptonite Hulp

Vragen omtrent de Cryptonite cursus of wil je hulp met het maken van analyses? Ook dan staat Thomas klaar om jou te helpen.

Hey topper!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik Thomas, jullie zien me vaak genoeg in de chats langskomen (TehThomas).

In het dagelijks leven houdt ik me bezig met verschillende zaken rondom crypto. zelf heb ik al veel geleerd door verschillende onderwerpen uit te zoeken en deze toe te passen in de praktijk. Ik ben goed met het maken van technische analyses en het traden op deze analyses. Zelf ben ik veel bezig met futures maar ook met het normaal 'spot' traden. Dit doe ik via, ByBit, OKX, Binance of Bitvavo.


Ik help regelmatig verschillende mensen met hun analyse vragen en ook kijk ik ze na om feedback te geven op verschillende leden uit de community.

Mocht je nou vragen hebben over verschillende crypto zaken of discord hulp kan je mij altijd een berichtje sturen!

Dit Zeggen Onze Klanten

Sannie

Coaching Klant

Vandaag Super goede hulp gehad van Thomas. Ik had nogal moeite met bepalen hoe ik nou precies de trendlijn moest tekenen (van welk punt tot welk punt) en waar de support lijn kwam enz. Samen zijn we veel verschillende charts doorgelopen waarop hij me liet kiezen waar ik een lijn wilde trekken. Hij had zijn scherm met me gedeeld. Veel screenshots gemaakt ook met juist verkeerd getrokken lijnen in het rood en de juiste in het groen, zodat ik voortaan de juiste keus kan maken en kan zien WAAROM die rode lijn juist verkeerd zou zijn. Dit waren zeer leerzame uurtjes en ik raad iedereen aan die er even niet uitkomt om de kennis van Thomas in te schakelen en ik weet zeker dat jij na zijn hulp OOK een echte Wolf kan gaan worden!

Mila

Coaching Klant

Beste Thomas
Ik wil je erg graag bedanken voor de hulp die je me geboden hebt de laatste tijd
Ik had erg veel moeite met Trading view en een Future order plaatsen en gelukkig had jij mij hier mee geholpen met mooie voorbeelden uit vorige trades die zijn voorgekomen uit de Cryptonite server
Met de screenshare op discord kon ik gemakkelijk meekijken met Thomas hij liet zijn TV zien en ging live een trade maken voor mij en waar je op moet letten zoals de Support en Resistance lijn maar ook de indicators die er nuttig zijn maar waar ik nog nooit van had gehoord
Nu maak ik langzame hand mooie rendementen per dag!
ik raad zijn hulp erg aan omdat dit mij super erg heeft geholpen!

Investering

Coaching call

 • 60 minuten 1-op-1 coaching
 • Krijg antwoord op al jouw vragen
 • Leer nieuwe dingen, zoals: future trading
 • Krijg feedback op jouw analyses
 • Hulp met het verbeteren van jouw trading strategie
 • 2 dagen voor de sessie gratis te annuleren

Enkele Resultaten van Coaching Klanten: