fbpx

''Kopieer mijn Hyper Winstgevende Crypto Portfolio in één dag!''

Ontdek de beste 25 cryptocurrencies om te kopen om in de bull markt makkelijk x10 te gaan.

 • Kant-en-klaar crypto portfolio direct in jouw mailbox
 • 25 goed onderzochte coins die je direct kan kopen
 • Keer op keer bewezen winstgevend

Direct in jouw inbox

Customers served! 0 Tevreden studenten
Customers served! 0 Jaar ervaring
Customers served! 0 Jaar toonaangevend in crypto
Direct in jouw inbox

Na het aanschaffen van het Cryptonite Portfolio krijg je na enkele seconden een e-mail met jouw inloggegevens voor het portaal waar het Cryptonite Portfolio in staat.

Robuust portfolio in één dag

Als je vandaag aan de slag gaat kun je vandaag al het volledige portfolio aanleggen.

Volledig ontzorgd

Ik heb al het werk voor jou gedaan. Maanden research naar interessante coins en hier een portfolio mee gebouwd van in totaal 25 coins. Je krijgt instructies, hoe deze te kopen, waar en hoeveel procent.

Gegarandeerd winstgevend

Als je alle stappen opvolgt en ervoor zorgt dat je jouw portfolio netjes blijft herbalanceren (uitgelegd in portfolio) dan maak je gegarandeerd winst in 2024 en 2025.

Ik was te hebberig...

Mijn naam is Corné Marchand, ik ben cryptocurrency investeerder, trader en ondernemer. Sinds 2017 ben ik actief in de cryptomarkt.


Tijdens het einde van de bull markt in 2017 ontdekte ik crypto. De percentages die hier verdiend werden in vergelijking met de traditionele markten spraken mij enorm aan.


Ik begon met het aankopen van wat Bitcoin en Ethereum. Dit steeg al snel en ik stond op een mooie winst. Dit kan nog wel meer worden, is wat ik dacht. Om vervolgens alle winsten daarna weer in te leveren. Ik was te greedy en had geen plan.


Er waren tientallen mensen die wisten te vertellen naar welke prijzen de cryptocurrencies zouden stijgen. Dit geloofde ik blindelings, maar zelf had ik hier weinig verstand van.

Een plan maken

De jaren daarna, de bear markt, zijn de jaren waar ik enorm veel geleerd heb. Fundamenteel onderzoek doen, technische analyses maken en dit samen voegen om zo te weten welke coins ik het beste kan gaan kopen.


Aan de hand hiervan heb ik een portfolio opgebouwd voor de bull markt van 2020 en 2021. Hier heb ik van €50.000 meer dan €500.000 euro mee weten op te bouwen. Dit had veel meer kunnen zijn, maar ook in deze periode maakte ik nog wat fouten.

The endgame

Na de laatste bull markt ben ik weer in de materie gaan duiken om er zo voor te zorgen dat ik nog minder fouten maak en dat ik een ijzersterk portfolio aanleg. Een portfolio waar ik miljoenen mee ga verdienen in de bull markt van 2024 en 2025.


Zo heb ik onderzocht welke niches het, het beste gaan doen in deze bull markt. Hoeveel risico bepaalde coins met zich mee brengen en hoe ik een portfolio relatief 'veilig' in kan richten met een zo hoog mogelijk rendement. Dit is het Cryptonite Portfolio geworden.


Er zit dus niet 'maar' een aantal maanden werk in dit portfolio, maar alle lessen die ik geleerd heb van 2017 zitten hier in verwerkt. Mijn 'levenswerk' voor de aanstaande bull markt!

Helder en straight to the point. Corné heeft al vaker bewezen om inhoudelijk sterke producten af te leveren en dit keer is het niet anders. Na betalen kun je het portfolio direct bekijken en starten. Top, again.

Jacko Meijaard

Klant

Cryptonite Portfolio heeft mijn crypto-ervaring heel simpel gemaakt. In een klap had ik een compleet portfolio, met instructies voor het hele proces. Dit heeft mij een hoop rust gegeven en maakte het investeren eenvoudig. Een solide keuze voor wie op zoek is naar efficiëntie en gemak.

Julia de Hoog

klant

Als totale beginner in crypto was het opzetten van een portfolio altijd een uitdaging. Maar met Cryptonite Portfolio was het verbazingwekkend simpel! Met duidelijke instructies voor elke stap. Al het moeilijke werk is al voor je gedaan. Een absolute aanrader voor beginners!

Dennis van Thoor

Klant

Bouw een Robuust Portfolio in de Juiste Niches

 • Fundamenteel onderzoek naar de 25 cryptocurrencies met de meeste potentie
 • Hoe jij een ijzersterk portfolio in stappen op kunt bouwen binnen één dag
 • Hoe jij ervoor zorgt dat je zo veel mogelijk winst op jouw portfolio maakt
 • Waar jij de 25 verschillende cryptocurrencies kunt kopen
 • Instructies om de crypto te kopen op verschillende exchanges
 • Welke niches de andere niches gaan outperformen in de komende 2 jaar
 • Hoe jij maximaal kunt profiteren van de bull markt
 • Wat een goed plan is en hoe je zelf een goed plan met regels kunt opbouwen
 • Leer hoe je makkelijk x10 gaat met jouw portfolio in de komende 18 maanden

Dit is wat je krijgt als je het Cryptonite Portfolio download!

Kant-en-klaar

Het Cryptonite Portfolio is een kant-en-klaar portfolio dat met veel zorg en onderzoek is samengesteld. Dit portfolio kun je direct gebruiken.

10x je portfolio

Met de coins waarmee het portfolio is samengesteld kun je een makkelijke 10x bewerkstelligen. Hier ben ik nog voorzichtig met de voorspelling.

Investeringsstrategie

Er staan niet 'alleen' 25 cryptocurrencies in het portfolio. Het is veel meer dan dat! Je krijgt complete uitleg over de beste investeringsstrategie.

Verkoop plan

Veel mensen kunnen wel crypto kopen, maar hebben geen plan. In het portfolio leer je hoe je het beste jouw crypto kan verkopen en op welk moment.

Direct beschikbaar

Als je besluit om het Cryptonite Portfolio aan te schaffen, dan kun je hier direct mee aan de slag. Binnen enkele minuten staat het in jouw inbox!

High/mid/low cap coins

Het portfolio is samengesteld vanuit zekerheid, high cap coins. Wat meer risico, mid cap coins en met potentiële knallers, low cap coins. Dit voor een maximaal rendement!

Ontvang het Cryptonite Portfolio Direct in jouw Inbox!

 • Een einde aan stress dankzij dit robuuste portfolio
 • Ontdek 25 crypto's met mega potentie
 • Ga x10 tijdens deze bull markt
 • Direct na aanschaf starten met bouwen
cryptonite-portfolio
01
Dagen
:
 
05
Uren
:
 
36
Minuten
:
 
22
Seconden

You missed out!

Hard copy (uitverkocht)

De eerste 10 verkopen krijgen een gratis hard copy opgestuurd.

25 video's

De meeste mensen vinden een video kijken iets prettiger dan lezen. Ik ga daarom voor elke coin een video maken die later toegevoegd zal worden.

Entry winactie (uitverkocht)

De eerste 100 man die op 22 januari het Cryptonite Portfolio aanschaffen krijgen 1 entry voor de winactie. Prijzen: Cryptonite Academy, Signalen groep, Ellipal Titan wallet.

Veel Gestelde Vragen:

Ik ben een volledige leek, is dit wel voor mij?

Absoluut! Het Cryptonite Portfolio is gemaakt voor beginners, maar ook gevorderden. Je krijgt een kant-en-klaar portfolio om de meeste winsten uit de bull markt te halen. Daarnaast leer je wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen. Alles duidelijk uitgelegd en sommige onderdelen met video.

Ik kan deze informatie toch ook gewoon op internet vinden?

Ja en nee! Er is heel veel informatie te vinden op het internet. Er zijn miljoenen pagina's die jou wat vertellen. Natuurlijk zijn ook alle coins op het internet te vinden, maar niet zoals het Cryptonite Portfolio. Het portfolio is een one-of-a-kind!

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja zeker! Als jij alle stappen hebt doorlopen en hebt uitgevoerd zoals aangegeven en je hebt in 2025 nog geen winstgevend portfolio, dan krijg jij jouw volledige investering terug! Het is wel vereist om alle aankopen en verkopen bij te houden, zodat we zien of dit klopt.

Hoelang is de korting geldig?

Ik gun graag iedereen de kans om laagdrempelig te starten met handelen en traden in cryptocurrencies. Daarom zal de korting in ieder geval deze hele lancering zijn.