fbpx

Cursussen & Community

Op deze pagina vind je alle cursussen en de community van Corné

Eerste Crypto Kopen

Ben je echt volledig nieuw in deze wereld en zoek je graag een startpunt? I got you! In deze minicursus leer je in 6 video's hoe je jouw eerste cryptocurrency aankoopt en wat de betrouwbare partijen hier voor zijn. Het kost je een kleine €7 euro! ;-)

Crypto Security Secrets

Als je crypto gekocht hebt of dagelijks in crypto (of andere assets) handelt, dan is de Crypto Security Secrets cursus eigenlijk een must. Ik heb in deze cursus alle facetten gezet die nodig zijn om jouw cryptocurrency en internetgedrag zo veilig mogelijk te maken. En dit voor een kleine €47 euro.

Cryptonite

Cryptonite is de nummer #1 crypto investing en trading cursus van Nederland. Met meer dan 10 uur aan video materiaal en meer dan 100 video's ga jij ervoor zorgen dat je winstgevend gaat worden in de crypto wereld.

NFT Mastery

Deze cursus is volledig gefocust op het traden van NFT's. Je leert snel NFT's flippen, maar ook blue chip sets zoeken. De methodes die je leert in de cursus zijn keer op keer bewezen.

Premium Community

Als je besluit om de Premium community te joinen, dan kom je in een Discord server met meer dan 11.000 leden. Je krijgt premium chat groepen, crypto signalen en daarnaast teamleden ter support. De community is hecht en winstgevend!

premium-memership