fbpx

Investeren & Traden in Cryptocurrency Vereenvoudigd.

Iedereen kan leren om winstgevend te investeren en traden in cryptocurrencies. Kom erachter hoe ik dat doe en meld je even aan voor mijn mega waardevolle gratis training door op de niet te missen groene knop te klikken.

Nieuw Hier?

Gratis Items

Op deze pagina vind je allerlei gratis items die ik gecreëerd heb voor jou! 

Cryptonite 

Cryptonite is mijn complete crypto cursus waarin ik je leer hoe je op de lange termijn winstgevend kan investeren, maar daarnaast ook day-/swingtraden.

Premium Membership

Als je besluit om met het premium membership aan de slag te gaan dan krijg je toegang tot premium crypto kanalen in Discord en tot de crypto alerts van mij en mijn team!

Tools Lijst

In deze lijst vind je alle tools die ik zelf dagelijks gebruik om succesvol te investeren en traden in crypto.

Over Corné Marchand

Hey! Heb je interesse in cryptocurrencies en wil je graag meer leren over het lange termijn investeren en het daytraden van crypto? Mooi! Dan zit je op mijn website he-le-maal goed. Mijn naam is Corné Marchand. Ik ben een online ondernemer in hart en nieren en cryptocurrency stroomt door mijn bloed. Meer weten over wie ik ben? Klik dan even hier om naar de volledige over mij pagina te gaan.

150+

5⭐ reviews

Jacko Meijaard

Affiliate Marketeer


"Corné heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een echte baas in de crypto en YouTube wereld. Zijn video's zijn stuk voor stuk waardevol, helder en geven een unieke kijk in hoe je slim met crypto kunt beginnen of nóg meer met crypto kunt verdienen"

Corné Broekhof

Klant


''Ik heb echt zoveel geleerd in deze cursus, niet normaal. En had de cursus in 2 dagen terugverdiend hahah! Het is elke euro waard, geloof me. Nogmaals corne AKA f*ck*ng eindbaas, ik ben je eeuwig dankbaar. Groetjes corne''

Hr van den Berg

Klant


''Een cursus in duidelijke taal, waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de cryotowereld. Van Hodl tot daytraden, van de basislijnen tot cryptonite extra’s. Ik raad de cursus zeker aan en ben zelf heel blij dat ik de stap heb gezet. 💪🏻''

Dennis Terpstra

Klant


''Corne is een absolute crypto baas!
Hij legt alles helder uit, stap voor stap in Jip en Janneke taal, geen stoere praatjes o.i.d.
Gewoon met beide benen op de grond! Erg leerzaam, ga zo door!''

Laatste Artikelen: