fbpx

Investeren & traden vereenvoudigd.

Welke kant wil je op? Kies en je reis begint hier!

Cryptocurrencies zijn al bijna niet meer weg te denken. Steeds meer grote institutionele beleggers bemoeien zich met deze wereld, landen maken Bitcoin tot wettig betaalmiddel en de overheden en banken zijn als de dood voor de technologie die hun de macht afneemt en het teruggeeft aan ons, de gewone mensen. Bitcoin, de blockchain en alles wat hier uit voorkomt zijn de toekomst. Geen haar op mijn hoofd die hier aan twijfelt!

De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen mogen begeleiden met hun eerste stappen binnen deze wereld. Dit op gebied van beleggen, maar ook het overbrengen van mijn makkelijk te begrijpen trade strategieën. Is dit ook iets waar jij naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knop naar de juiste pagina op deze website!

NFT's hebben in 2021 een MEGA sprong gemaakt. Genoeg om mijn interesse te trekken in ieder geval. Ik ben mij hier in gaan verdiepen en kwam er al snel achter dat het niet ''gewoon JPEGS van een aap kopen en verkopen'' is. Het is veel meer dan dat en dat heeft ervoor gezorgd dat ik down the rabbit hole ging. Ik weet zeker dat NFT's over 10 jaar niet meer weg te denken zijn. 

Na een tijdje begon ik met NFT's flippen en met veel succes. De eerste week leverde mij dit $8.000 dollar op en daarna is dit alleen nog maar meer geworden. Ook op dit gebied heb ik inmiddels al honderden mensen mogen helpen. Ik ben super dankbaar voor iedereen die het vertrouwen in mij heeft en voor mij kiest. Het is een eer voor mij om ook jou om weg te helpen in deze wereld! 

Hey topper!

Mijn naam is Corné Marchand. Ik heb een passie voor investeren, traden en ondernemen en vooral het stukje helpen van mensen om hun doelen hiermee te bereiken. Zelf woon ik al een aantal jaar in Spanje en geniet ik hier van het leven. Ik heb inmiddels een groot team opgebouwd met verschillende experts op het gebied van traden met jaren ervaring waarmee wij al duizenden mensen hebben mogen begeleiden met zowel gratis als betaalde producten. Beide vind je hier op deze website!

Alleen het beste.

Navigeer gericht door de website om alle informatie te vinden waar je altijd al naar zocht. Dit is het startpunt van een hele mooie en leerzame reis!

Gratis producten

De afgelopen jaren heb ik veel gratis producten uitgebracht. Deze vind je hier terug.

Pagina bezoeken

Cryptonite

Heb jij altijd al alles willen leren over cryptocurrency (investeren, traden) dan is Cryptonite op jouw lijf geschreven. Duik in de videocursus met meer dan 15u aan videomateriaal!

Pagina bezoeken

NFT Mastery

NFT flippen is gloednieuw, maar iets waar ik direct bovenop gesprongen ben. En met succes! In NFT Mastery deel ik al mijn kennis omtrent NFT's en mijn NFT flipping strategie.

Pagina bezoeken

Tools

Ontdek alle tools die ik dagelijks zelf gebruik om succesvol in crypto en NFT's te investeren.

Pagina bezoeken

Jacko Meijaard

Affiliate Marketeer


"Corné heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een echte baas in de crypto en YouTube wereld. Zijn video's zijn stuk voor stuk waardevol, helder en geven een unieke kijk in hoe je slim met crypto kunt beginnen of nóg meer met crypto kunt verdienen"

Corné Broekhof

Klant


''Ik heb echt zoveel geleerd in deze cursus, niet normaal. En had de cursus in 2 dagen terugverdiend hahah! Het is elke euro waard, geloof me. Nogmaals corne AKA f*ck*ng eindbaas, ik ben je eeuwig dankbaar. Groetjes corne''

Dennis Terpstra

Klant


''Corne is een absolute crypto baas!
Hij legt alles helder uit, stap voor stap in Jip en Janneke taal, geen stoere praatjes o.i.d.
Gewoon met beide benen op de grond! Erg leerzaam, ga zo door!''

Hr van den Berg

Klant


''Een cursus in duidelijke taal, waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de cryotowereld. Van Hodl tot daytraden, van de basislijnen tot cryptonite extra’s. Ik raad de cursus zeker aan en ben zelf heel blij dat ik de stap heb gezet. 💪🏻''

Laatste artikelen: