fbpx

Een Winstgevende NFT Strategie In Een Handomdraai?

 • Kopieer mijn winstgevende NFT flip strategie
 • Leer welke NFT projecten interessant zijn
 • Ontdek welke tools ik gebruik en hoe je analyses maakt
 • Kom samen met gelijkgestemden mensen in de community
 • Genereer een (extra) inkomen
 • Werk van overal ter wereld

NFT Flippen... waar en hoe start je?!

De NFT wereld is een van de makkelijkste plekken om geld te verdienen, maar ook om je geld te verliezen. Als beginner en volledige leek in deze wereld kan het allemaal heel surrealistisch klinken en is het logischer om er niet aan te beginnen dan wel. Grote fout bleek dit later te zijn. Ik had graag eerder begonnen, maar dan nog zitten we nu in de periode met NFT's als Bitcoin in 2013. Vroeger kan je niet zijn.

Voor eind 2021 had zelfs ik mij nog niet eens echt verdiept in NFT's. Uiteraard wist ik wel wat het was, maar dat kan ook niet anders als je dag in en dag uit met cryptocurrency bezig bent. Ik had geen tijd en zin om uit te zoeken hoe ik hier nou echt geld mee kon verdienen.

Overigens kon ik ook niet begrijpen hoe iemand 300.000 euro neer kon leggen voor een plaatje van een aap, een JPEG bestandje.

Waar ik al snel achter kwam is dat dat het punt helemaal niet is. Ik betrad deze wereld niet met het idee om even een paar honderd duizend euro neer te leggen, omdat ik een plaatje zo mooi vond. Nee. Ik kom in deze wereld om geld te verdienen en ook alleen dat.

Na Google, YouTube en wat guru's af te struinen merk je al snel dat er één echt goed werkende strategie is. Natuurlijk is elke strategie net even wat anders, maar de core, het principe, blijft hetzelfde.

Dit ben ik een tijdje terug gaan toepassen. Door dit te doen merk je wat er wel en niet goed voor je werkt en finetune je jouw strategie. Na een tijdje ben ik dit gaan delen op YouTube en Instagram en werd ik overladen met vragen waaruit het idee van NFT Mastery ontstond.

Stel je eens voor...

Stel je eens voor dat je zin hebt om morgen naar jouw favoriete vakantieland te vertrekken. Gewoon, omdat het kan en je wel klaar bent met Nederland. Dit is iets wat ik steeds meer mensen hoor roepen. Niet zo gek ook overigens als je kijkt naar de huidige stand van zaken. Het lijkt wel of Nederland overal maar achteraan hobbelt, maar wel overal de duurste prijzen voor vraagt!

Ik heb dit trouwens echt gedaan. Ik ben naar Spanje vertrokken en woon nu heerlijk onder de zon. En ik geniet hier (bijna) elke dag. 

Voor veel mensen is dit een droom en zal het ook altijd een droom blijven. Mensen die denken dat het niet voor hun weggelegd is en dat zij dit nooit kunnen bereiken. Ik ben hier om jou te vertellen dat het dichterbij is dan je denkt, werkelijk. Meer dan 5 jaar terug zou ik je voor gek verklaren als je zei dat ik op mijn 23e in een villa in Spanje zou wonen met een lieve vriendin en 2 honden.

Tot er een moment kwam waarop ik dacht ''waarop die persoon wel en ik niet? Als hij het kan, kan ik het ook!''. Ik begon doelen te stellen en ook echt te geloven dat het kon. Ik zag mezelf al op deze plek, iets met de wet van de aantrekkingskracht ;-).

Een paar jaar later heb ik daadwerkelijk bereikt waar ik van had gedroomd. En mijn boodschap is: als ik het kan, een simpele en nuchtere Rotterdammert, dan kan jij het ook zeker. Ik ben niet bijzonder en mijn succesvolle studenten ook niet.

Op de foto zie je mij overigens op een terras in Marbella. Mijn vriendin en ik besloten om een road trip te maken naar het zuiden. Want why the hell not ;-)! 

Het enige verschil tussen jou en mij op dit moment, is dat ik een echte action taker ben. Ik houd ervan om nieuwe dingen te proberen en risico's te nemen. Dit is het geen wat mij zover gebracht heeft. High risk, high reward. En nee, hierbij zeg ik niet dat NFT Mastery een risk is. Dit is alleen een risk als je niet van je luie reet af kan komen en er dus niks mee doet.

Doe je dat wel, dan ga je de strategie gebruiken waarmee ik de resultaten behaal die je hier ziet. Letterlijk te doen met alleen een laptop en internetverbinding. Ik ben dus zo vrij als een vogel om te gaan en staan waar ik wil. Ik ga s 'ochtends even 1 a 2 uurtjes NFT's flippen en vervolgens kan ik de rest van de dag doen wat ik wil. Je zal overigens leren in NFT Mastery waarom de ochtend de beste tijd hiervoor is.

Je weet wat je te doen staat. Actie ondernemen. Alleen actie leidt namelijk tot resultaat. Als jij ook mooie dromen hebt en een ander/nieuw leven voor je kan zien, moet je er ook wat voor gaan doen. Ik help je hier graag bij en lever de tools kant-en-klaar af, jij moet de tools oppakken en ze gaan gebruiken.

''Ik heb nog nooit zo makkelijk geld verdiend''

Dit zeggen anderen:

Jacko Meijaard

Een echte baas!

"Corné heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een echte baas in de NFT wereld. Zijn video's zijn stuk voor stuk waardevol, helder en geven een unieke kijk in hoe je slim met NFT flippen kunt beginnen of nóg meer met NFT's kunt verdienen"

Mariska

Geen spijt! 

Na lang twijfelen de cursus van Corne gekocht en zeker geen spijt van gehad. Hij legt in duidelijke taal alles stapje voor stapje uit.
Je kunt alles steeds weer terug kijken als je het niet begrijpt en je kunt vragen stellen, er is altijd iemand die je helpt. Dus bij twijfel gewoon KOPEN….
Daarna is het aan jou wat je met de kennis gaat doen..

Tom

Doelgericht! 

Ik heb al meerdere cursussen gevolgd maar voor mij vallen nu veel puzzelstukjes samen. Corne verteld heel duidelijk een plan van aanpak en dat ontbrak er bij mij nog aan. Ervan uitgaande dat ik via de discord groep nog hulp krijg in de praktijk zit er maar 1 ding op... KNALLEN!!!!

Dit is hoe ik jou kan Helpen!

Na al het gehannes om het leren van NFT flippen volledig te masteren is het ook eindelijk gelukt. Dit ging echter zeker niet zonder slag of stoot. Je begint namelijk weer van voor af aan. NFT's zijn sterk verbonden met de cryptowereld, maar ook toch weer compleet anders. Zonder duidelijk stappenplan kost het dus zeker de nodige tijd. Ik zou willen dat ik dit had gehad en dat is precies waar ik jou mee wil helpen.

Ik heb namelijk een volledige cursus ontwikkeld om het NFT flippen in een paar dagen te leren. Deze cursus heeft de passende naam 'NFT Mastery'. Dit scheelt je weken aan uitpluiswerk en geld dat verloren gaat aan verkeerde NFT trades en/of scams. Ik behandel dan ook werkelijk alles wat je moet weten over de NFT wereld en dit voor een lage instapprijs.

In NFT Mastery ontdek je o.a. ...

 • Hoe de NFT wereld in elkaar steekt
 • Hoe je de juiste projecten tussen de onzin vandaan vist
 • Hoe je goede analyses kan maken en winstgevend kan flippen
 • Wat goede Blue Chip (hodl) NFT projecten zijn en hoe je ze vindt
 • Wat de exacte strategie van mij is die ik dagelijks gebruik
 • Hoe je met alleen een laptop en internetverbinding van overal ter wereld kan werken
 • Hoe je meer dan een gemiddeld maandsalaris met NFT flipping kan verdienen

Zodat je...

 • Jouw baan op kan zeggen als je dat zou willen
 • Nooit meer zomaar zonder idee wat geld investeert in NFT's
 • Niet in scam projecten stapt (gebeurt helaas veel te vaak)
 • Geen tijd en geld verspilt
 • En sneller jouw doelen kan gaan verwezenlijken

Dit met de volgende tools...

NFT Mastery

Volledige videocursus die op eigen tempo en vanaf elk apparaat te bekijken is. Dankzij de eenmalige betaling zit er ook helemaal geen tijdsdruk achter. Leer wat NFT's zijn en hoe je hier door middel van flipping of hodling flink geld mee kan verdienen.

#1 NFT Community van Nederland

Ik heb besloten om geen grote gratis community te maken met een extra  ledengedeelte. Dit keer doe ik het anders: alleen een community voor leden van de cursus. Echt een exclusieve omgeving van gelijkgestemden om met elkaar te sparren.

NFT Case studies

Een letterlijkere definitie van ''een kijkje over mijn schouders'' ga je niet krijgen. In de toegevoegde case studies krijg je mijn succesvolle NFT flips te zien. Case studies als deze worden altijd als MEGA waardevol beschouwt.

Minimale investering, maximaal resultaat!

Ik wil NFT Mastery toegankelijk maken voor werkelijk iedereen. Daarom betaal je eenmalig voor de volledige cursus inclusief community.

NFT Mastery

€997 €497

 • A-Z videocursus (voor beginners & gevorderden)
 • Leer de NFT wereld kennen 
 • Kopieer mijn exacte winstgevende strategie
 • Toegang tot een afgesloten leden community
 • Case studies van winstgevende flips
01
dagen
:
 
02
uren
:
 
23
minuten
:
 
44
seconden

You missed out!

Niet-goed-geld-terug garantie

Je krijgt van mij 14 dagen niet goed geld terug garantie op de cursus.

Laagste prijs

Ik gun het iedereen om de komende periode, de periode waarin NFT's gaan ontploffen, maximaal te profiteren en dus kies ik voor de laagste prijs en een eenmalige betaling.

Direct starten

Na betaling krijg je direct een tweetal mails. De eerste met jouw factuur en de tweede met jouw inloggegevens, zodat je direct aan de slag kan!

Over de instructeur

Hey topper, Corné hier! Ik wil je als eerste alvast bedanken voor de interesse in mij en NFT Mastery. De kans is groot dat je mij al wel kent aangezien er online ruim 100.000 mensen zijn die dagelijks volgen wat ik doe. Maar voor de personen die mij nog niet kennen even in het kort.


Mijn naam is Corné Marchand, crypto enthousiasteling, trader, belegger en ondernemer. In vind het heerlijk om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren en NFT Flippen is de laatste bron die ik aan mijn collectie heb toe mogen voegen.


Ik heb ontzettend veel plezier in het flippen van NFT's en verdien hier meer dan een gemiddeld maandsalaris per week mee. Als extra bron is dit toch tof. Ik weet echter ook dat dit voor veel mensen levens veranderd kan zijn. Daarom heb ik nu, op aanvraag van velen, mijn methodes voor jou beschikbaar gesteld.


Ik wens je heel veel succes en hoop dat ook jij een van de 3.500+ studenten gaat worden met mooie successen. Tot in de community!