fbpx

Over de Eigenaar

Hey,

Ik ben Corné Marchand

Hey topper! Tof dat je op mijn website terecht bent gekomen en interesse hebt in de wondere wereld van de cryptocurrencies en/of NFT's. Deze pagina gebruik ik graag om je wat meer over de persoon Corné Marchand te vertellen.


Ik ben geboren op 21 april 1997 in Zevenhuizen-Moerkapelle. Op mijn 3e levensjaar verhuisde ik naar Waddinxveen en daar heb ik gewoond tot aan mijn 23e. Tijdens deze periode heb ik veel gedaan:


  • MAVO
  • HAVO
  • 1 jaar defensie
  • Opleiding tot zelfstandig ondernemer in de bouw
  • Opleiding commerciële economie

En uiteraard verschillende banen die hier bij horen. Denk aan werken in de bouw, werken op de marketing afdeling van bedrijven enz. enz. Ik was heel erg zoekende, zoals je waarschijnlijk wel doorhad. Ik had van jongs af aan meegekregen dat ik een baan moest zoeken die ik leuk vond. Het zou namelijk ''iets zijn dat je je hele leven moet doen, dus dan kan je maar beter voor iets leuks kiezen''.

Vandaar de keuze voor defensie en de bouw. Ik ben een echte doener en iemand die absoluut niet vies is van werken. Dat leek mij dus wel wat. Bovendien zag ik mij niet de rest van mijn leven in strak pak op kantoor zitten.

Uiteindelijk moest ik bij defensie stoppen wegens een knieblessure en operatie. De bouw was hard werken voor weinig en commerciële economie vond ik helemaal 'ouderwets'. 

Toen besloot ik om bij het arrestatieteam te gaan solliciteren. Daar moest je eerst politie voor worden, dus ik had een jaar lang alle testen succesvol doorlopen en zou 11 september gaan starten. 10 september heb ik besloten om al mijn schepen te verbranden en mijn volledige focus te leggen op waar ik inmiddels al een tijdje mee bezig was: traden, investeren & ondernemen.

Uiteindelijk ben ik hier vrij snel succesvol in geworden dankzij affiliate marketing. Deze business heb ik nog altijd staan en loopt goed door. 

Tevens ben ik al jaren bezig met cryptovaluta. Denk aan investeren, maar ook daytraden. Ik vind het tof, verdiep mij hier graag in en zie hier ook echt de toekomst in.

Sinds kort merkte ik dat er heel erg veel behoefte was aan correcte Nederlandse informatie omtrent crypto. Zo ben ik dit op YouTube op gaan pakken en help ik inmiddels duizenden mensen via mijn Cryptonite cursus om succesvol te leren beleggen en traden in cryptovaluta.

Vroeger was ik vooral iemand die heel beperkt dacht, veel negativiteit in zijn leven toeliet en iemand die niet verder kon kijken dan binnen de box. Sinds ik ben gaan ondernemen ben ik ook actief gaan werken aan mijn mindset. Dit heeft mij een compleet ander persoon gemaakt in een toch relatief korte tijd.

Ik heb gestaan waar jij nu waarschijnlijk ook staat. Je wil starten, iets extra's in je leven kunnen doen of je leven compleet omgooien. Net als ik. Ik woon namelijk momenteel in Denia, Spanje en heb alle vrijheid om elke dag te doen en laten wat ik wil. En geloof me: het is makkelijker te doen dan je denkt. Zorg voor de juiste mindset en de juiste drive. Het vuurtje moet gaan branden om het tot een succes te maken; dan gaat het je lukken, 100%!

Ik kan je helpen met leren hoe je succesvol kan investeren en traden in cryptocurrencies en/of NFT's. Wat mij betreft hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn en zo lastig te klinken. Daarom help ik iedereen: man/vrouw en jong/oud met mijn producten!