• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • AI crypto scalping strategie: maak eenvoudig 250 dollar winst per dag
september 21, 2023

Al eens gehoord van een AI crypto scalping strategie? Stel je voor dat je een hulpmiddel hebt dat je precies vertelt wanneer je het beste kunt kopen of verkopen, zonder dat je zelf alle grafieken en cijfers hoeft uit te pluizen. Dat is precies wat de koop-verkoop AI Indicator doet!

Corné is altijd op zoek naar manieren om het traden gemakkelijker en winstgevender te maken. In dit artikel leer je wat de crypto scalping strategie inhoudt en hoe je met behulp van AI automatische koop- en verkoopsignalen krijgt.

Hoe werkt de crypto scalping strategie?

“Scalping” is een handelsstrategie, vergelijkbaar met het oppikken van kleingeld in plaats van het najagen van grote bankbiljetten. Maar laat je niet misleiden door het idee van 'klein' – al die centen kunnen zich namelijk snel opstapelen tot een aanzienlijk bedrag!

Klinkt dat goed? Maak dan direct een account aan op Bybit en pas de strategie die je hieronder ziet meteen in de praktijk toe.

Wat is scalping precies?

Het is de kunst van het snel kopen en verkopen van cryptovaluta om te profiteren van relatief kleine prijsverschillen. Als scalper ben je dus niet op zoek naar die ene grote klapper, maar zie je de waarde in constant herhalen van kleine, snelle trades. Waarom zou je dit doen?

Het idee is simpel: vele kleine winsten kunnen in de loop van een dag flink oplopen. Bovendien is het vaak gemakkelijker om kleine, voorspelbare bewegingen in de markt te spotten dan grote schommelingen. En minder tijd in een volatiele markt betekent ook minder risico. Bij scalping zul je merken dat je winstgevend kunt traden bij elke koers.

Hoe pak je scalping aan?

  • Snelheid is key. Een scalper is als een sprinter: snel en doelgericht. Je zit vaak maar relatief kort in een trade. Van enkele minuten tot uren. De hele dag door maak je meerdere kleine trades.
  • Bij scalping focus je vooral op technische analyse om patronen en kansen in de markt te spotten. Terwijl fundamentele analyse zich richt op het grotere plaatje en langetermijntrends, duik je als scalper dus op de korte termijn.
  • Hoewel scalpen vooral draait om kleine winsten, kun je door hefboomwerking toe te passen je winsten wel enorm versterken. Veel scalpers gebruiken daarom platforms die hefboomhandel aanbieden, waarmee ze met een klein bedrag een grotere positie kunnen innemen.

Bybit is hiervoor een van de beste crypto exchanges. Goedgekeurd door en onder toezicht van DNB en eenvoudig storten met iDEAL. Maak direct een account aan op Bybit om te beginnen met scalpen.

Scalping kan heel lucratief zijn

Hoewel scalping een zeer interessante handelsstrategie is, is dit niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een combinatie van snel denken, technische kennis en het vermogen om onder druk je emoties te beheersen en koel te blijven. Kan je dat? Dan is scalpen bijna altijd zeer lucratief.

goudbaar kopen bij goldrepublic

AI-crypto scalping strategie

Maar er is een oplossing om beter te scalpen. Door namelijk de mogelijkheden van AI toe te passen op het bepalen van de beste koop- en verkoopmomenten, hoef je zelf niet meer bovenop de koersen te zitten en doet AI al het technische analyse-werk voor je!

Automatische alerts

Bovendien kun je alerts aanzetten, zodra er een koop- of verkoopmoment is, waardoor je alleen naar je scherm hoeft te kijken wanneer je telefoon een geluidssignaal geeft. 

Cornés scalping AI-script met automatische signalen

Klinkt een systeem waarbij je automatisch koop- en verkoopsignalen krijgt je als muziek in de oren? Corné heeft veel tijd en energie geïnvesteerd in het ontwikkelen van een geavanceerd AI-script voor het gratis tradingplatform TradingView.

Je stelt zijn script eenvoudig in en ziet alle signalen overzichtelijk op de koers, aan de hand van rode en groene driehoekjes.

Duidelijke koop- en verkoopsignalen

Een rood driehoekje is een verkoopsignaal (of signaal om mogelijk een short positie te openen), een groen driehoekje is een koopsignaal.

ai-crypto-scalping-strategie

Je hoeft dus niet meer constant bezig te zijn met de markt, maar kijkt gewoon naar de driehoekjes in de grafiek. Gemakkelijker wordt het niet.

Dankzij het AI-script zie je subtiele marktpatronen, die je anders waarschijnlijk niet zou hebben opgemerkt. Dit resulteert in een efficiënte en winstgevende crypto scalping strategie.

Dagelijkse winsten van 250 dollar voor iedereen haalbaar

Dankzij deze strategie met gebruik van het AI-script voor TradingView is het gemakkelijk om met relatief weinig inspanning of een grote inleg tot wel 250 dollar per dag te verdienen.

Dit komt doordat het systeem niet alleen zorgt voor minder stress en onzekerheid, maar daarmee ook wat emotie wegneemt. Tegelijkertijd verbeter je de precisie en timing van elke trade.

Leer technische analyse toepassen

Bovendien leer je door het AI-crypto scalping script in TradingView te activeren ook beter de marktbewegingen te herkennen en voorspellen. Je zult merken dat jouw technische analyse-skills snel verbeteren.

Zo stel je het AI-crypto scalping script in (helemaal gratis!)

Benieuwd hoe het werkt? In de video hieronder laat Corné je precies zien hoe je het script instelt. Het enige wat je nodig hebt is een account bij Bybit om te traden en een TradingView account om het script te activeren. Allebei helemaal gratis!

In de lijst met scripts vind je trouwens een heleboel andere scripts, waarmee je naar hartenlust kunt experimenteren om de voor jou best werkende strategie te vinden en te testen.

Meld je als gebruiker aan op TradingView en maak direct een account aan op Bybit om te beginnen met scalpen. Veel succes!