• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • AiDoge kopen in de presale? Grote kans op megastijging bij livegang!
mei 10, 2023

AiDoge kopen in de presale? De laatste tijd hoor je veel over nieuwe memecoins en vooral hun explosieve koersstijgingen. Zeker in een tijd waarin de koersen van de grote cryptocaluta’s relatief stabiel of zelfs bearish zijn, lijken de rendementen bij memecoins een aantrekkelijke optie. Een van de allernieuwste memecoins is AiDoge (AI). 

AI en memes zijn HOT!

Veel experts verwachten er veel van, want de coin combineert artificial intelligence met memes. Beide onderwerpen zijn nu echt hot. Het goede nieuws is dat je AiDoge nu al in de presale kunt kopen. Dat kan dus een mooie kans zijn om voor de grote stijging deel te nemen aan een van de meest innovatieve cryptoprojecten van dit moment.

Wat is AiDoge precies?

Het belangrijkste om te weten over AiDoge is dat het AI en memes combineert. Zowel memes als AI zijn op dit moment trending topics in de cryptowereld. De app van AiDoge is in staat om zelf memes te genereren op basis van jouw input. Dit betekent dat je dus zelf memes kunt gaan maken met behulp van AI.

Eenvoudig memes maken met tekstprompt

AiDoge biedt een dienst voor het maken van memes, aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het platform maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om memes te produceren op basis van prompts die je ingeeft. De AI-aangedreven generator van AiDoge gebruikt AI, grote datasets en actueel nieuws om hoogwaardige, up-to-date memes te creëren.

aidoge-kopen-website

AiDoge is serieuze memecoin met echt doel

Hoewel de naam ‘Doge’ misschien verwijst naar de grap die zijn grote broer Dogecoin (DOGE) in eerste instantie was, speelt AiDoge dus wel serieus in op de belangrijkste trends van dit moment. Memes zijn de afgelopen jaren een interessante manier van communicatie geworden en zijn zelfs niet meer weg te denken in het dagelijkse virtuele leven op social media zoals YouTube, TikTok en andere kanalen.

Bijna elk nieuwsverhaal of belangrijke gebeurtenis wordt tegenwoordig wel omgezet in een meme. Dit maakt ze leuk, deelbaar en een gemakkelijke manier om mensen te bereiken en te entertainen.

Veelbelovende roadmap en whitepaper

Hoewel het project nog niet officieel live is, staat er op de site een roadmap en whitepaper met alle informatie die je nodig hebt. In de roadmap kun je aflezen dat het team van AiDoge van plan is om in het derde kwartaal van 2023 op de crypto exchanges gelist te worden. 

aidoge-kopen-presale

AI Doge Presale

AiDoge is een van de meest veelbelovende memecoins van dit moment, omdat het niet alleen een hype is, maar ook een echt doel dient. Dat zie je al aan het feit dat investeerders zich massaal op de presale storten, die nu al meer dan  zich om deel te nemen aan de voorverkoop, die al meer dan vijf miljoen dollar heeft opgebracht. Zeker bij nieuwe coins is dat een bijzonder hoog bedrag.

Succesvolle presale indicatie voor goede prestaties in de toekomst

Bovendien is een (zeer) succesvolle presale een belangrijke indicatie van hoe een bepaald project in de nabije toekomst zal presteren. Dat belooft dus veel goeds voor het moment waarop AiDoge echt live gaat op de verschillende grote exchanges, die de coin bijna zeker zullen gaan aanbieden.

Hoewel het kopen van memecoins natuurlijk een groot risico blijft, is het een geweldige kans om je totale rendement te verhogen, naast een goed gebalanceerde cryptoportfolio met de grote namen. Bovendien is het ook gewoon erg leuk om eens een gokje te wagen, maar dan wel met een grote kans op een mooie winst!

Stappenplan AiDoge in de presale kopen

Ben je net zoals ik enthousiast geworden? Om AiDoge te kopen in de presale, kun je dus nog niet terecht bij een van de grote crypto exchanges. Dat maakt het iets lastiger om het te kopen, maar dat is juist ook de manier om er voor de grote massa bij te zijn.

Gelukkig is het kopen van AiDoge in de presale helemaal niet moeilijk, maar misschien wel net een barrière voor de meeste mensen om eraan mee te doen. En dat is jouw kans.

Metamask wallet logo

Stap #1: Installeer MetaMask

Om AiDoge in de presale te kunnen kopen, heb je een online crypto wallet nodig. De beste en meest veilige optie daarvoor is MetaMask. Metamask is een crypto wallet die je als een browserextensie op Google Chrome, Firefox of Edge installeert. Daarmee kun je BNB, Ethereum en andere op Ethereum gebaseerde tokens beheren, verzenden en ontvangen.

Metamask is ook een decentrale applicatie, waardoor je niet afhankelijk bent van een centrale server of persoonsgegevens hoeft door te geven. Je installeert MetaMask eenvoudig in je browser, waarna je er vanuit elke exchange crypto naartoe kan sturen.

Stap #2: Koop BNB of ETH en stuur het naar je MetaMask wallet

Wanneer je MetaMask hebt geïnstalleerd, stuur je BNB of ETH naar je wallet adres. Dat adres vind je eenvoudig in je MetaMask-wallet (receive crypto). Vul dit adres als ontvangende partij in bij de exchange waar je jouw crypto vanaf wilt sturen, bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bybit.

Stap #3: Connect MetaMask met AiDoge

Terwijl je wacht op de transactie of zodra je crypto in je MetaMask wallet staat, is het tijd om jouw MetaMask wallet te koppelen (connecten) met de site van AiDoge. Op https://aidoge.com/ vind je rechts bovenin beeld een ‘Connect’-knop. Klik daarop en kies voor MetaMask. Op dat moment wordt de koppeling automatisch gemaakt en zie je jouw beschikbare saldo op de site van AiDoge.

Stap #4: Koop AiDoge

Kies de bronvaluta (bijvoorbeeld ETH of BNB) en de hoeveelheid die je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Buy Now’ en je bent de trotse eigenaar van AiDoge in de presale! Hoe eerder je koopt, des te lager de aankoopkoers. Elk aantal dagen verhoogt AiDoge de aankoopprijs, totdat de uiteindelijke listing price van $ 0,0000336 wordt bereikt. Op het moment van schrijven is de koers $ 0,0000292. Die winst pak je dus al automatisch zodra AiDoge op de exchanges verschijnt.

Via je MetaMask wallet kun je jouw coins en de waarde daarvan altijd zien. De MetaMask extensie geeft een basisoverzicht, maar voor een uitgebreid overzicht van je portfolio navigeer je naar https://portfolio.metamask.io/

Conclusie: AiDoge kopen?

Ik verwacht dat memecoins in 2023 en de komende jaren een grote rol zullen blijven spelen. Het gaat daarbij minder om de hype alleen, maar ook om memecoins met een echte use case. AiDoge is daar een voorbeeld van : een project dat het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in memecoins. Wat mij betreft is dit project de moeite waard om zo snel mogelijk in de lopende presale te kopen.

Heb je de recente stijgingen van Pepe Coin of Sponge gemist? Dan is dit nu je kans om deel te nemen aan een groeiend project en mogelijk enorme winsten te behalen.

Koop Ethereum (ETH) of Binance Coin (BNB) op Bitvavo en stuur ze direct naar je MetaMask wallet. Dan heb je jouw eerste AiDoge binnen een kwartiertje al in bezit. Het lijkt in eerste instantie misschien wat lastig, maar het kopen van AiDoge in de presale werkt allemaal gemakkelijker dan het lijkt. Veel succes!