• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is ByBit Earn? 5 manieren voor extra inkomen met crypto!
oktober 31, 2022

Crypto exchange ByBit heeft onder de naam ByBit Earn een handig platform opgezet. Wat is ByBit Earn precies en op welke manieren kun je extra geld verdienen?

Je bezit laten groeien, maar hoe?

Laten we eerlijk zijn: iedereen die investeert in crypto zoekt naar manieren om zijn bezit te laten groeien. En daar zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden voor.

Deze keer beschrijf ik ‘Bybit Earn’, waar je een mooie verzameling van mogelijkheden en kansen vindt om meer te verdienen met je portfolio. Hieronder vind je meer informatie over elk van deze functies.

Laag kopen, hoog verkopen

De meeste mensen investeren in crypto door met als doel het laag te kopen en later weer voor een hogere prijs te verkopen. De winst steek je dan in je zak. Sinds de opkomst van crypto zijn er inmiddels veel meer manieren om een mooi extra inkomen te verdienen.

Wat is ByBit Earn precies?

Bybit Earn is een beheerplatform dat crypto-investeerders helpt hun vermogen te beheren en uit te breiden. Het product streeft naar hoge opbrengsten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Bybit Earn bevat verschillende producten. Sommige van deze producten zijn gericht op risicomijdende beleggers, terwijl andere gericht zijn op hogere opbrengsten (met meer risico).

#1: Bybit Savings

Bybit Savings is een van de veiligste producten van Bybit Earn en nog het beste vergelijkbaar met een traditionele spaarrekening. Het verschil is dat je een cryptocurrency gebruikt, in plaats van een bankrekening met euro’s. 

Je kunt Bybit Savings gebruiken voor verschillende cryptocurrencies. In een handig overzicht zie je welke munten er allemaal beschikbaar zijn en hoeveel rendement je er per jaar mee maakt. Verder kun je kiezen tussen producten met een vaste looptijd en producten met een flexibele looptijd. Wanneer je ervoor kiest om je crypto voor een tijdje vast te zetten, loopt je rendement op.

Zo werkt ByBit savings

(waarschuwing: overdreven Amerikaanse voice-over, maar het gaat om de informatie)

#2: Dual Asset

Bybit Dual Asset is een functie waarmee je toch aan crypto kunt verdienen wanneer de koersen een tijdje niet zoveel bewegen. Dat wil zeggen dat je winst maakt of de cryptomarkt nu stijgt of daalt. Klinkt goed toch?

Het wordt Dual Asset genoemd omdat je investeert in twee coins tegelijkertijd: altijd een stablecoin en een gewone munt.

Voorspel de richting voor extra rendement

Het idee is om de richting van een munt binnen een bepaalde tijd te voorspellen en wat crypto te storten om de opbrengst van je voorspelling vast te leggen. Aan het einde van de ingestelde tijd heb je de crypto die je hebt gestort, plus het rendement.

Dual Asset ByBit

2 scenario's

Stel dat je kiest om te investeren in USDT/ETH-paar, dan gebeurt een van de volgende twee dingen:

 1. Je verkoopt wanneer de prijs van ETH stijgt om USDT plus je  rendement te ontvangen, maar als de waarde van ETH niet stijgt, ontvang je jouw aanbetaling plus het rendement terug.
 2. Je koopt wanneer de prijs van ETH daalt om USDT, plus je rendement te ontvangen. Als de prijs niet daalt, krijgt je je aanbetaling, plus het rendement terug.

Bybit Dual Asset werkt met korte termijnen. Je kunt je crypto vergrendelen voor één dag, twee dagen, drie dagen of vijf dagen.

Klinkt ingewikkeld? Valt reuze mee! Bekijk deze video met meer uitleg over ByBit Dual Asset

Waarom zou ik Bybit Dual Asset proberen?

 • Maak winst, ongeacht de richting van de markt
 • Bybit Dual Asset heb je binnen 5 minuten ingesteld
 • Kan al vanaf 10 dollar om te proberen en kunt er tot 500% per jaar mee verdienen
 • Het is een kortetermijninvestering, die je binnen 5 dagen of minder kunt uitbetalen
 • Veel verschillende coins beschikbaar
Dual Asset

#3: ByBit Shark Fin

Bybit Shark Fin is juist een product waarmee je mooie opbrengsten kunt verdienen in volatiele markten. En het mooie: de hoofdsom is gegarandeerd. Je voorspelt dat de prijs van een bepaalde coin binnen vooraf ingestelde grenzen blijft. 

Bybit Earn Shark Fin

Game on: Voorspel de toekomstige koers

Wanneer je via Bybit Shark Fin investeert, kies je een datum in de toekomst en een reeks mogelijke toekomstige prijzen. Als de prijs van de gekozen coin op het moment van de einddatum binnen het afgesproken bereik ligt, verdien je hogere opbrengsten. Zelfs als de prijs buiten het vooraf ingestelde bereik valt, kun je nog steeds opbrengsten behalen.

ByBit Shark Fin

Hoofdsom gegarandeerd!

Het mooie van Shark Fin is dat je hoofdsom beschermd is. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat je in ieder geval het geld terugkrijgt dat je erin hebt gestopt. Het is ook perfect voor beginners. Shark Fin is niet ingewikkeld en je kunt er met een relatief kleine investering al mee beginnen om het eens te testen.

Bybit's Shark Fin is het beste als je je winst wilt maximaliseren en tegelijkertijd het risico wilt minimaliseren. En dat geldt eigenlijk voor iedereen. Proberen dus!

Bekijk deze video voor een duidelijke uitleg hoe ByBit Shark Fin werkt:

#4: Bybit Launchpool

Met Bybit Launchpool kun je verschillende coins staken. Dit is een van de meest bekende vormen om een passief inkomen op je crypto te verdienen. 

Je zet een bepaald bedrag van een bepaalde token in en van daaruit ontvang je opbrengsten en beloningen in de vorm van meer tokens. De opbrengsten beginnen op de dag dat je jouw tokens inzet en het rendement wordt rechtstreeks op je Bybit Earn-account gestort.

Het mooie van Bybit Launchpool is dat je jouw inleg er altijd en op elk moment weer uit kunt halen. Je hoeft jouw crypto dus niet voor een week, maand of zelfs meerdere maanden vast te zetten.

#5: Liquidity Mining

Bybit biedt nog een ander product aan onder hun Earn-mogelijkheden: Liquidity Mining. Het is vergelijkbaar met de Launchpool hierboven, maar met één groot verschil.

Met Bybit Liquidity Mining houden alle pools zich aan het model van de geautomatiseerde marktmaker (AMM). Oftewel, computers automatiseren het verstrekken van liquiditeit. Klinkt misschien ingewikkelder dan het is, dus daarom ook hier een duidelijke uitlegvideo van ByBit zelf:

Wanneer je coins in een pool zet via Liquidity Mining, verdien je opbrengsten met de handelskosten binnen de pool. Het inzetten van extra tokens geef jeu meer hefboomwerking. Je bent ook erg flexibel en vrij om je coins op elk moment uit te zetten, of juist je inzet te verhogen. 

Dit product is vergeleken met de andere Earn-producten wel een stuk risicovoller, omdat liquidatie ook een mogelijkheid is. Daar staat dan wel weer een kans op een groot rendement tegenover.

Is Bybit Earn het proberen waard?

Bybit Earn biedt verschillende producten met elk hun eigen risico. Er past altijd een product bij jou. Ik zou zeker eens beginnen met de risicovrije ByBit Shark Fin, Dual Asset en Savings.

Conclusie

Bybit Earn maakt het gemakkelijk om een extra inkomen met je cryptoportfolio te verdienen. In eerste instantie lijken de producten misschien wat vaag of onduidelijk met namen zoals Shark Fin en  Dual Asset, maar zodra je het eenmaal geprobeerd hebt, word je er zeker fan van! Een leuk rendement met een gegarandeerde hoofdsom biedt het beste van twee werelden. 

Je vindt binnen Bybit Earn dus zeker een product dat past bij jouw wensen en ambities. Ook een passief inkomen verdienen met Bybit Earn? Klik hieronder om je te registreren voor een account en begin direct met verdienen!