• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Kaspa kopen of niet? Deze top 25 coin kan nog wel 10X gaan!
november 17, 2023

Kaspa kopen? Het jaar 2023 is bijzonder winstgevend geweest voor iedereen die in Kaspa (KAS) heeft geïnvesteerd. De teller staat op meer dan 2000% winst, of 20X je geld.

Toch staat de koers nog maar op 13 dollarcent, met een market cap van 2,8 miljard dollar. Daarmee staat KAS inmiddels op de 25e plaats in de cryptocurrency top 100. Toch is er nog veel ruimte voor exponentiële groei!

Wat maakt Kaspa kopen zo interessant en is het nu nog zinvol om het voor de huidige koers te kopen?

Wat is Kaspa precies?

Kaspa werd publiekelijk gelanceerd in 2022, maar is in september 2023 echt parabolisch gegaan. Deze indrukwekkende prestaties trekken de aandacht en maken nieuwsgierig naar de achtergrond van Kaspa. Wat is het precies en waarom zou je erin investeren?

Bedacht in 2016

Het project werd al in 2016 opgericht door Yonatan Sompolinsky en Aviv Zohar. Met een duidelijk doel: het verbeteren en versnellen van de technologie achter cryptocurrencies. En dat is gelukt. Wat maakt Kaspa zo bijzonder?

kaspa kopen logo

Kaspa is efficiënter en schaalbaarder

In de kern is Kaspa een extra laag die aan de blockchain wordt toegevoegd, ook wel een 'layer 1'-oplossing genoemd. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het komt erop neer dat Kaspa helpt om de blockchain efficiënter en schaalbaarder te maken.

Dit betekent dat het meer transacties tegelijkertijd kan verwerken, en dat niet alleen, ook nog veel sneller dan andere blockchains.

Een belangrijk pluspunt van Kaspa is dat het de validatie van transacties direct mogelijk maakt. Dit houdt in dat transacties veel sneller worden verwerkt dan bij veel andere digitale valuta's.

Lost problemen op

Kaspa richt zich vooral op het oplossen van problemen die bestaan binnen de Bitcoin blockchain. Ze kijken naar de uitdagingen waar Bitcoin mee te maken heeft, zoals de snelheid waarmee transacties worden verwerkt, en proberen deze te verbeteren.

Met andere woorden, Kaspa streeft ernaar om de sterke punten van Bitcoin te behouden, terwijl ze de zwakke punten aanpakken.

Kaspa snel naar 20 cent? Video en analyse van Corné

Nog niet overtuigd? Check deze video van Corné, waarin hij zijn visie en kennis over Kaspa met je deelt.

Direct investeren? Je koopt Kaspa eenvoudig en binnen een paar minuten via iDEAL op Bybit, mijn favoriete crypto exchange.

Waarom stijgt Kaspa zo snel?

Wanneer je naar de koersgrafiek van Kaspa kijkt, zie je dat de koers de laatste maanden heel hard is gestegen. Maar waardoor komt dat? Wat maakt Kaspa zo bijzonder vergeleken met andere cryptocurrency’s?

In de lijst hieronder heb ik de belangrijkste 10 redenen voor je op een rij gezet:

Reden #1: Bijna onmiddellijke bevestiging van transacties

KASPA transacties zijn bijna direct bevestigd en eigenlijk alleen beperkt door de snelheid van het internet zelf. Dit maakt Kaspa een geschikte munt om betalingen mee te doen, waar geen vertraging in mag zitten.

Kaspa is ook een van de snelste Proof of Work (PoW) munten, met plannen om het aantal blokken per seconde nog verder te verhogen, om de cryptocurrency nog schaalbaarder te maken.

Reden #2: Echte decentralisatie

Veel munten beweren gedecentraliseerd te zijn, maar KASPA heeft geen centraal team. Het is een open netwerk, geleid door zijn gemeenschap, met besluitvorming via democratische stemmingen.

Reden #3: Topontwikkelaars in de community

De ontwikkelaars van de gemeenschap zijn experts in coderen en cryptografie, onder leiding van Yonatan Sompolinsky, een gerespecteerde figuur in de cryptowereld.

Reden #4: Veiligheid en schaalbaarheid

Met de veiligheid van Proof of Work (PoW) en de snelheid van Proof of Stake (PoS), biedt KASPA een unieke combinatie van schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie.

Reden #5: Zeer winstgevend te minen

KASPA is momenteel zeer winstgevend voor GPU-mijnwerkers en wordt gezien als de beste keuze op platforms zoals WhatToMine.

kaspa-website

Reden #6: Heeft potentieel als echte valuta

KASPA wordt gezien als een levensvatbare optie voor gebruik in de echte wereld, iets wat Bitcoin beoogde te bereiken.

Reden #7: Loopt jaren voor op andere projecten

KASPA gebruikt blockDAG, een geavanceerde vorm van blockchaintechnologie, waardoor het jaren voorloopt op vergelijkbare projecten.

Bovendien zijn er al grote verbeteringen gepland, waaronder een herziening van de code van Go Language naar Rust en de ontwikkeling van DAGknight, de volgende generatie van het protocol.

Reden #8: Stijgt zelfs in de bearmarkt

Sinds de lancering heeft KASPA een indrukwekkende prijsstijging doorgemaakt, zelfs tijdens een bearmarkt, wat veel vertrouwen geeft.

Reden #9: Eerlijke lancering

KASPA is zonder financiering of ICO gelanceerd, wat vrij zeldzaam is voor cryptomunten. Dit voorkomt verkoopdruk van investeerders.

Reden #10: Sinds kort is KAS toegevoegd aan Binance.

Dat is een grote impuls om Kaspa meer bereikbaar te maken voor grote groepen investeerders, waardoor de koers verder kan stijgen.

Is het te laat om Kaspa te kopen?

Zeker niet! Wanneer je kijkt naar de market cap, kan Kaspa nog wel 10X gaan, voordat het ook maar in de buurt komt van Solana, een andere populaire cryptocurrency.

En in een echte bullrun stijgen alle coins ook in market cap, wat nog meer ruimte geeft voordat KAS in de top 10 aankomt. Een 10X of zelfs nog een 20X is prima haalbaar wanneer je nu investeert.

kaspa-kopen-koersgrafiek-groei-2023

Beter dan Bitcoin

Omdat Kaspa revolutionaire oplossingen biedt voor de problemen waar Bitcoin mee te maken heeft, is het zelfs eigenlijk beter dan de huidige nummer 1 van alle cryptocurrency’s. Er is dus een enorm potentieel voor groei. Daar komt bij dat veel mensen Kaspa zien groeien en daardoor ook geïnteresseerd raken om KAS te kopen. Fundamenteel zit het met Kaspa helemaal goed en wanneer je daar een bullrun met FOMO bij optelt, dan is de sky the limit.

Waar Kaspa kopen?

Direct investeren? Je koopt Kaspa eenvoudig en binnen een paar minuten via iDEAL op Bybit, mijn favoriete crypto exchange.