fbpx

''Kopieer mijn Low Market Cap strategie en ontdek 100x Crypto Gems!''

Voordat ze door de massa ontdekt zijn

 • Bewezen strategie direct in jouw mailbox
 • Stap-voor-stap videocursus
 • Keer op keer bewezen winstgevend

Direct in jouw inbox

Customers served! 0 Tevreden studenten
Customers served! 0 Jaar ervaring
Customers served! 0 Jaar toonaangevend in crypto
Direct in jouw inbox

Na het aanschaffen van Low Cap Gem Mastery krijg je na enkele seconden een e-mail met jouw inloggegevens voor het portaal waar de cursus in staat.

Jaren kennis compact verpakt

Als je vandaag aan de slag gaat kun je vandaag al starten met het kopen van 50-100x crypto gems. Jaren aan kennis nu verpakt in een paar uur die makkelijk wegkijken. Kopieer exact wat ik doe.

Pionier

Wees een pionier! Niemand in NL of België biedt een training als deze aan. Het is volledig uniek, doe hier dus je voordeel mee. Hoe meer mensen weten hoe ze deze gems vinden, hoe sneller je moet zijn.

Kleine inleg, hoge winst

Het mooie aan deze cursus, is dat je leert hoe je zelf crypto gems kan vinden die kunnen exploderen. Hierdoor kan je met een relatief kleine inleg, enorme bedragen verdienen.

Ik was te hebberig...

Mijn naam is Corné Marchand, ik ben cryptocurrency investeerder, trader en ondernemer. Sinds 2017 ben ik actief in de cryptomarkt.


Tijdens het einde van de bull markt in 2017 ontdekte ik crypto. De percentages die hier verdiend werden in vergelijking met de traditionele markten spraken mij enorm aan.


Ik begon met het aankopen van wat Bitcoin en Ethereum. Dit steeg al snel en ik stond op een mooie winst. Dit kan nog wel meer worden, is wat ik dacht. Om vervolgens alle winsten daarna weer in te leveren. Ik was te greedy en had geen plan.


Er waren tientallen mensen die wisten te vertellen naar welke prijzen de cryptocurrencies zouden stijgen. Dit geloofde ik blindelings, maar zelf had ik hier weinig verstand van.

Een plan maken

De jaren daarna, de bear markt, zijn de jaren waar ik enorm veel geleerd heb. Fundamenteel onderzoek doen, technische analyses maken en dit samen voegen om zo te weten welke coins ik het beste kan gaan kopen.


Aan de hand hiervan heb ik een portfolio opgebouwd voor de bull markt van 2020 en 2021. Hier heb ik van €50.000 meer dan €500.000 euro mee weten op te bouwen. Dit had veel meer kunnen zijn, maar ook in deze periode maakte ik nog wat fouten.

The endgame

Wat ik vooral gemerkt heb, is dat de echt grote winsten liggen bij de kleine coins die nog niet op grote exchanges staan. 


Je moet wat moeite doen om deze coins aan te kopen, en echt wel via een omweg gaan, maar de resultaten zijn daardoor vele malen beter.


Zie het als telkens weer het vinden van ''de nieuwe Bitcoin''. Een 20x, 50x of zelfs 100x op je investering kan hierdoor gerealiseerd worden. Ik gebruik een waterdicht plan, waardoor je alle scams er tussenuit filters en je overblijft met ware crypto gems. Dit heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat een investering van $8k, $34k is geworden. 


De strategie en het plan dat ik gebruik heb ik omgezet in een volledige videocursus die makkelijk te volgen is. Dit is Low Cap Gem Mastery.

Vind 100x Crypto Gems Vóór Ze Ontploffen!

 • Ontdek wat low cap cryptocurrencies zijn
 • Kijk over mijn schouder mee bij het aanmaken van wallets en exchanges die je nodig hebt
 • Leer exact hoe je onderzoek doet naar low cap cryptocurrencies
 • Ontdek geheime tools om echte projecten van scams te filteren
 • Kijk mee hoe ik onderzoek doe en een low cap gem aankoop van begin tot eind
 • Welke niches de andere niches gaan outperformen in de komende 2 jaar
 • Hoe jij maximaal kunt profiteren van de bull markt
 • Leer hoe je x100 cryptocurrencies vindt nog vóór ze ontploffen

Dit is wat je krijgt als je Low Cap Gem Mastery aanschaft!

Complete videocursus

Het Cryptonite Portfolio is een kant-en-klaar portfolio dat met veel zorg en onderzoek is samengesteld. Dit portfolio kun je direct gebruiken.

Lijst met 10 gems

Met de coins waarmee het portfolio is samengesteld kun je een makkelijke 10x bewerkstelligen. Hier ben ik nog voorzichtig met de voorspelling.

Bewezen strategie

Er staan niet 'alleen' 25 cryptocurrencies in het portfolio. Het is veel meer dan dat! Je krijgt complete uitleg over de beste investeringsstrategie.

Discord community

Het portfolio is samengesteld vanuit zekerheid, high cap coins. Wat meer risico, mid cap coins en met potentiële knallers, low cap coins. Dit voor een maximaal rendement!

Pionier effect

Veel mensen kunnen wel crypto kopen, maar hebben geen plan. In het portfolio leer je hoe je het beste jouw crypto kan verkopen en op welk moment.

Direct beschikbaar

Als je besluit om Low Cap Gem Mastery aan te schaffen, dan kun je hier direct mee aan de slag. Binnen enkele minuten staat het in jouw inbox!

Ontvang Low Cap Gem Mastery Direct in jouw Inbox!

 • Stap in altcoins nog vóór de massa
 • Kijk van A-Z mee over de schouder van Corné
 • Vind 100x gems op eigen houtje
 • Tijdelijk: lijst met 10 gems geselecteerd door Corné
01
Dagen
:
 
05
Uren
:
 
36
Minuten
:
 
22
Seconden

You missed out!

Lijst met 10 Gems!

Bonus: ontvang een document met 10 crypto gems geselecteerd door Corné zelf!

Besloten Discord

Krijg toegang tot een besloten Discord board om hier gevonden gems met elkaar te delen.

De resultaten van een vorig soortgelijk product

Het loont om er vroeg bij te zijn