fbpx

Betrouwbare Tools

Op deze pagina vind je alle crypto- en investeringstools die ik al jaren met plezier gebruik. Zo weet je dat deze tools uiterst betrouwbaar zijn en je niet met malafide platforms in zee gaat. De linkjes die je vindt zijn affiliate linkjes, wat betekent dat ik hier een kleine beloning voor krijg van het platform. Super! Want op deze manier kan ik de focus blijven leggen op alle gratis content die ik maak.

Voor jou verandert er alleen in positieve zin iets. Ik heb namelijk bij deze partijen geregeld dat je een bonus krijgt via mij. Zo krijg je bij exchanges duizenden euro's gratis trade tegoed of grote kortingen op je transacties. Let wel op dat deze acties tijdelijk zijn dus als je hier gebruik van wil maken moet je dat vlug doen. 

ByBit

ByBit is momenteel by far mijn favoriete exchange. De kosten zijn hier het laagste, ze hebben veel trading pairs en daarnaast een heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken platform en kun je hier met hoge leverage traden. Als je crypto wil traden is dit wat mij betreft absoluut de exchange om te kiezen.

-> Via mijn support link krijg je tot $30.000 aan bonus cadeau.

Bybit app

Bitvavo

Bitvavo is de exchange waar het voor mij allemaal begon. Het is een Nederlandse exchange die ik nog dagelijks gebruik voor lange termijn investeringen. Voor het traden zelf is dit platform echter niet aan te raden aangezien het vrij beperkt is.

-> Via mijn support link krijg je €1000 kostenvrij handelen

Yield.App

Geld op de bank laten staan heeft al jaren geen zin meer. Zo krijg je tegenwoordig zelfs negatieve rent, wat betekent dat je moet betalen om je geld op de bank te hebben. Je kan je geld ook omzetten naar USDT, de cryptovariant van de US Dollar. Deze kan je vervolgens op Yield.App staken voor 14%. Dit betekent dat je een rente van 14% op je geld krijgt.

TradingView

TradingView is de tool die je mij dagelijks ziet gebruiken voor het maken van technische analyses. Dit voor zowel eigen gebruik als voor in YouTube video's. Dit programma is gratis te gebruiken.

Ellipal

Mijn favoriete hardware wallet is de Ellipal Titan. Een cold storage wallet is een absolute must als je in cryptocurrencies investeert. Zo kunnen jouw crypto's niet gestolen worden door een hack en zijn ze altijd veilig, mits je de hardware wallet goed opbergt natuurlijk. Dit soort apparaten moet je ALLEEN bij de originele maker kopen om scams te voorkomen.

Ledger

Naast de Ellipal gebruik ik ook de traditionele Ledger. Ik heb de Ledger Nano X en de Ledger Stax (besteld). Top apparaten en mega betrouwbaar.

Gold Republic

Dit is de partij waar ik maandelijks fysiek goud en zilver aankoop. Dit goud en zilver wordt opgeslagen in kluizen naar keuze, dat van mij ligt in Zwitserland. De kluizen worden beheerd door een onafhankelijke bewaarder. Er vindt jaarlijks een onafhankelijke audit plaats en je baren zijn altijd verzekerd. Er is altijd sprake van 100% toegewezen edelmetalen waar jij juridisch eigenaar van bent, wat betekent dat alle aangekochte edelmetalen te allen tijde jouw eigendom is en je dagelijks een mail krijgt met jouw unieke baarnummer.