• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wall Street Memes kopen? De volgende 10X crypto? Koop in de presale en maak winst!
juni 8, 2023

Wall Street Memes kopen? Bij het investeren in cryptocurrency’s wil je natuurlijk de coins vinden die het potentieel hebben om 10x of meer te gaan. Het is alleen de uitdaging om te weten welke nieuwe cryptovaluta’s dat zullen zijn. 

Veel nieuwe coins willen geld ophalen, voordat ze op de verschillende grote exchanges worden gelist. Dat gebeurt via zogenaamde presales. Wall Street Memes ($WSM) lijkt een grote kanshebber en is al erg succesvol in de presale. Wat is WSM precies en hoe investeer je er ook in?

Wat is Wall Street Memes?

Wall Street Memes is een nieuwe cryptovaluta die is gemaakt door Wall Street Bulls, een NFT-project uit 2021. Het komt voort uit de Wall Street Bets Reddit-community, waarin zij aanraden om bepaalde aandelen massaal te kopen en zo de koers gigantisch op te stuwen. Dat gebeurde onder andere bij het aandeel van GameStop, waar je vast van gehoord hebt. 

De gevestigde orde uitdagen

Het oorspronkelijke doel van de Wall Street Bets-community was om het kapitalisme te bestrijden en grote handelaren te verslaan. Zij hebben vaak een voorsprong op de markt doordat ze met enorme bedragen de markt beïnvloeden en zo de koers van een aandeel naar hun hand kunnen zetten. 

wall street memes kopen logo

GameStop-aandeel

Het aandeel van GameStop was hiervan een goed voorbeeld. Door als grote partij veel aandelen te verkopen daalt de koers en kunnen dezelfde handelaren tegelijkertijd veel geld verdienen door ook shortposities te kopen (daarmee maak je winst als de koers daalt). Door de komst van Wall Street Bets werden al deze short-sellers uit hun posities geliquideerd, waardoor de koers nog harder omhoog spoot en het aandeel van Gamestop nog meer aandacht kreeg en investeerders aantrok.

Ook bij het aandeel van AMC wist de Wall Street Bets-community een enorme short squeeze te realiseren. Het geeft aan dat een grote community van kleine particuliere partijen echt een verschil kan maken tegenover de gevestigde orde en institutionele beleggers.

Wall Street Memes heeft veel support

Wall Street Memes is een nieuwe memecoin die deze beweging een eigen token geeft. Inmiddels heeft WSM al een gigantische community opgebouwd en meer dan 1 miljoen volgers op de verschillende socialmediakanalen, waaronder Reddit en Twitter. Aangezien het project al een grote support heeft, zal het bij een volgende bull-run of in ieder geval de lancering meteen hard stijgen.

Het team achter Wall Street Memes

Het team achter Wall Street Memes heeft al een lange geschiedenis en een grote community. Hierdoor verwachten veel mensen en investeerders dat Wall Street Memes na release op grote exchanges weleens minimaal x10 kan gaan stijgen.

Het team is anoniem, maar richt zich volledig op de verdere uitrol en ontwikkeling van het WSM-token. Het is vooral de community die de populariteit en bekendheid van WSM verder uitbouwt. Zo stijgt het aantal subscribers bij Twitter en Telegram razendsnel. Ook spreken veel verschillende prominente crypto-influencers hun steun uit. Die steun zorgt voor nog meer publiciteit en draagt eraan bij dat er inmiddels al meer dan 5 miljoen dollar in de presale is opgehaald.

Zelfs Elon Musk heeft Wall Street Memes genoemd op Twitter. Dat geeft investeerders nog meer vertrouwen en de bevestiging dat het $WSM-token een betrouwbare nieuwe memecoin belooft te worden.

Video van Corné

Zo werkt de presale van Wall Street Memes

Momenteel kun je Wall Street Memes-tokens kopen via de presale van het project. Om dat extra interessant te maken, is de presale verdeeld in 30 verschillende fasen met een steeds wat hogere aankoopprijs. Dat betekent dat hoe eerder je erbij bent, des te minder je voor je coins betaalt.

In de laatste fase is de koers gelijk aan de releaseprijs op de exchanges. Wanneer de presale volledig is afgerond, dan is 50 procent van de totale voorraad verkocht, met een waarde van meer dan 30 miljoen dollar. Daarmee belooft WSM een van de grootste succesvolle presales ooit te worden. In totaal zijn er 2 miljard WSM-tokens, waarvan er dus 1 miljard na de presale zijn verkocht.

wall-street-memes-kopen-in-presale

Wall Street Memes kopen in de presale?

Hoe kun je Wall Street Memes kopen in de presale? Volg dit stappenplan en je bent binnen een kwartiertje klaar.

Stappenplan Wall Street Memes in de presale kopen

Ben je net zoals ik enthousiast geworden? Om Wall Street Memes te kopen in de presale, kun je dus nog niet terecht bij een van de grote crypto exchanges. Dat maakt het iets lastiger om het te kopen, maar dat is juist ook de manier om er voor de grote massa bij te zijn.

Gelukkig is het kopen van Wall Street Memes in de presale helemaal niet moeilijk, maar misschien wel net een barrière voor de meeste mensen om eraan mee te doen. En dat is jouw kans.

Stap #1: Installeer MetaMask

Om Wall Street Memes in de presale te kunnen kopen, heb je een online crypto wallet nodig. De beste en meest veilige optie daarvoor is MetaMask. Metamask is een crypto wallet die je als een browserextensie op Google Chrome, Firefox of Edge installeert. Daarmee kun je BNB, Ethereum en andere op Ethereum gebaseerde tokens beheren, verzenden en ontvangen.

Metamask wallet logo

Metamask is ook een decentrale applicatie, waardoor je niet afhankelijk bent van een centrale server of persoonsgegevens hoeft door te geven. Je installeert MetaMask eenvoudig in je browser, waarna je er vanuit elke exchange crypto naartoe kan sturen.

Stap #2: Koop BNB of ETH en stuur het naar je MetaMask wallet

Wanneer je MetaMask hebt geïnstalleerd, stuur je BNB of ETH naar je wallet adres. Dat adres vind je eenvoudig in je MetaMask-wallet (receive crypto). Vul dit adres als ontvangende partij in bij de exchange waar je jouw crypto vanaf wilt sturen, bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bybit.

Stap #3: Connect MetaMask met Wall Street Memes

Terwijl je wacht op de transactie of zodra je crypto in je MetaMask wallet staat, is het tijd om jouw MetaMask wallet te koppelen (connecten) met de site van Wall Street Memes. Op https://wallstmemes.com/en vind je rechts bovenin beeld een  zwarte ‘Buy Now’-knop. Klik daarop en kies voor MetaMask. Op dat moment wordt de koppeling automatisch gemaakt en zie je jouw beschikbare saldo op de site van Wall Street Memes.

wall street memes kopen buy now

Stap #4: Koop Wall Street Memes

Kies de bronvaluta (bijvoorbeeld ETH of BNB) en de hoeveelheid die je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Buy Now’ en je bent de trotse eigenaar van Wall Street Memes in de presale! Hoe eerder je koopt, des te lager de aankoopkoers. Elk aantal dagen verhoogt Wall Street Memes de aankoopprijs, totdat de uiteindelijke listing price van 0,0337 wordt bereikt. 

Via je MetaMask wallet kun je jouw coins en de waarde daarvan altijd zien. De MetaMask extensie geeft een basisoverzicht, maar voor een uitgebreid overzicht van je portfolio navigeer je naar https://portfolio.metamask.io/

Conclusie: Wall Street Memes kopen?

Wall Street Memes kopen in de presale is uiteraard een riskante investering, maar bij succes een enorme kans op een mooie winst. Van alle nieuwe projecten heeft WSM de grootste potentie om echt wat te worden. Investeren in WSM ondersteunt de beweging die Wall Street en oneerlijke financiele praktijken uitdaagt, het is een gevestigd en legitiem project met veel transparantie en een team dat heeft bewezen een grote invloed te hebben. Er zijn meer dan een miljoen volgers op social media en een grote community met veel support.

Succesvolle presale belooft veel goeds

Bovendien toont het feit dat Wall Street Memes razendsnel in de presale verkoopt aan dat mensen er vertrouwen in hebben. Bovendien heeft het team verschillende opwindende plannen toegevoegd aan de roadmap van het project, waaronder samenwerkingen met  grote exchanges en bekende crypto-influencers.

Vooral het feit dat de presale zo succesvol is, belooft wat mij betreft veel goeds en een mooie toekomst voor Wall Street Memes! Wil je ook meedoen met de presale? Maak dan een MetaMask-wallet aan en stuur BNB of ETH naar je MetaMask-wallet. Via de website van Wall Street Memes koop je dan eenvoudig WSM-tokens. 

Wall Street Memes kopen

ETH of BNB kopen om WSM te kopen? Dan raad ik Bybit aan, al tijden mijn favoriete crypto exchange.