• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Top 5 beste AI crypto op Bitvavo om in 2024 te kopen
maart 8, 2024

Op zoek naar de beste AI-cryptocurrency's op Bitvavo? Deze coins combineren kunstmatige intelligentie met crypto en beloven een echte gamechanger te worden. Ik geef je graag vijf persoonlijke tips voor AI-cryptocurrency’s op Bitvavo, die in 2024 en 2025 een enorme kans op mooie winsten bieden.

Tip #1: Phala Network (PHA)

Beste AI-coins Bitvavo Phala Network kopen

Phala Network is een van mijn favorieten en grote kanshebbers voor een mooie winst in 2024 en daarna. Dit project staat op het punt een echte game changer te worden binnen de AI-sector. Wat Phala Network uniek maakt, is het vermogen om privacy en veiligheid te bieden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) die gebruikmaken van AI.

Privacyvriendelijk

Dit betekent dat ontwikkelaars en bedrijven zich kunnen richten op het bouwen van innovatieve AI-toepassingen zonder zich zorgen te hoeven maken over privacykwesties. Met de toenemende vraag naar privacy en beveiliging op het internet, is de markt voor projecten zoals Phala Network enorm.

Goede koopkans

Maar waarom is Phala Network volgens mij dan een goede koopkans voor een mooie winst? Het concept van privacy in combinatie met AI is een enorme groeimarkt, aangezien steeds meer bedrijven en gebruikers zich bewust worden van het belang van gegevensbescherming. Als Phala Network erin slaagt om een leidende positie binnen die markt te veroveren, is een mooie winst bijna gegarandeerd.

Staken voor 7,5% rendement

Ook heeft het team achter het project een sterke reputatie en al verschillende belangrijke mijlpalen bereikt. Zo heeft Phala Network onlangs zijn mainnet gelanceerd, waardoor ontwikkelaars privacy-beschermende dApps kunnen bouwen en implementeren. Het netwerk heeft ook "Tokenomics 2.0" geïntroduceerd, een update die de token verder optimaliseert en hij nu ook te staken is. En dat kan jij ook al direct doen: op Bitvavo stake ik PHA nu voor een mooie 7,5% jaarlijks rendement, nog bovenop de mooie koerswinsten die er zeker nog gaan komen. Een goede deal dus, als je het mij vraagt.

Phala Network (PHA) kopen?

Direct Phala Network (PHA) kopen? Dat doe je snel en eenvoudig met iDEAL via Bitvavo. Binnen een paar minuten staat deze kansrijke coin in jouw portfolio. Klik op de knop hieronder om direct PHA te kopen.

Tip #2: Fetch.ai (FET)

Fetch AI kopen

Slimme contracten zijn natuurlijk leuk, maar stel je voor dat slimme contracten ook écht slim zijn. Dat is waar het bij Fetch.ai om draait. Het is een platform dat je in staat stelt om autonome computerprogramma's te ontwikkelen die samenwerken om diensten te leveren aan individuen, bedrijven, overheden en andere organisaties. Door kunstmatige intelligentie te combineren met blockchaintechnologie kan Fetch.ai verschillende diensten coördineren. 

Optimaliseren van alle mogelijke diensten

Dit helpt bij het optimaliseren van diensten en netwerken wereldwijd. Het Fetch.ai-platform maakt gebruik van geavanceerde AI-technologieën met als doel systemen te ontwikkelen die efficiënter, veiliger en betrouwbaarder zijn dan traditionele systemen.

Zelflerend systeem

Wat Fetch.ai naar mijn mening vooral interessant maakt, is dat het zichzelf continu verbetert door nieuwe dingen te leren. Echt de essentie van AI dus. Hierdoor worden de diensten en oplossingen steeds beter. Bovendien legt Fetch.ai een sterke nadruk op het ontwikkelen van praktische toepassingen in de echte wereld.

Samenwerking met bedrijven

Fetch.ai werkt al samen met bedrijven in de mobiliteitssector om slimme transportoplossingen te ontwikkelen, met een focus op autonoom rijden en het verminderen van files. In energienetwerken kan Fetch.ai de vraag en het aanbod van energie reguleren via smart grids. Het platform biedt ook realtime tracking voor pakketjes en zendingen.

Samenwerkingen in de gezondheidszorg resulteren in slimme oplossingen voor medische afspraken en patiëntendossiers. En helemaal mooi voor als je veel reist en de beste deals online zoekt: Fetch.ai kan een enorme berg gegevens analyseren over vluchten, hotels, autohuur en meer en laat je automatisch de beste deals zien. Dat zou je als mens niet voor elkaar krijgen.

Fetch.ai (FET) kopen?

Klinkt interessant, toch? Fetch.ai is beschikbaar op Bitvavo en koop je eenvoudig vanuit je tegoed. Klik op de knop hieronder om binnen een paar minuten Fetch.ai (FET) te kopen.

Tip #3: The Graph (GRT)

The Graph (GRT) is naar mijn mening een andere grote kanshebber om het komende jaar te gaan knallen. Slimme contracten kunnen namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn, waardoor de gegevens van veel blockchainprojecten uiteindelijk toch nog behoorlijk moeilijk te lezen zijn. Hier komt The Graph in beeld. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) leert The Graph gegevens te indexeren, waardoor je veel makkelijker en efficiënter zoekt. Het protocol organiseert deze informatie in zogenaamde 'Subgraphs', waardoor het ophalen en verwerken van gegevens een fluitje van een cent wordt.

The Graph kopen logo

Het brein achter The Graph

The Graph is al een wat oudere cryptocurrency en werd in 2018 geboren uit de visie van Brandon Ramirez, Yaniv Tal en Jannis Pohlmann. Maar pas eind 2020 kwam het project echt tot leven met de lancering van het GRT-token, dat je nu dus ook gewoon op Bitvavo kunt kopen. Tegenwoordig speelt The Graph al een heel belangrijke rol in het helpen van tientallen op Ethereum gebaseerde dApps, waaronder grote namen als Uniswap, Decentraland, AAVE en Balancer.

Een mooie toekomst voor The Graph

De groeiende hoeveelheid gegevens die The Graph verzamelt en verstrekt heeft de munt de afgelopen jaren al een mooie prijsgroei opgeleverd. Het is ook geen hype, maar een waardevol project dat een echte bijdrage levert. De prijsstijgingen zijn als je het mij vraagt nog maar het begin, want naarmate The Graph blijft groeien en meer netwerken en dApps ondersteunt, zal de vraag naar GRT alleen maar toenemen.

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de voordelen van gedecentraliseerde platforms voor maximale transparantie en het verzamelen van data, waarbij The Graph een krachtige oplossing biedt om al deze data efficiënt te doorzoeken.

The Graph (GRT) kopen?

Kortom, een mooie kans dus! Ook The Graph kopen? GRT is beschikbaar op Bitvavo. Je koopt The Graph eenvoudig via de knop hieronder.

Tip #4: Oasis Network (ROSE)

Oasis Network (ROSE) is een blockchainplatform dat speciaal is ontworpen voor decentrale financiën (DeFi) en biedt een alternatief voor Ethereum. Oasis Network is namelijk aanzienlijk schaalbaarder dan Ethereum, wat betekent dat het veel meer transacties per seconde kan blijven verwerken. Dit maakt het platform ideaal voor het verwerken van grotere volumes aan transacties en het ondersteunen van meer decentrale applicaties (dApps)

Beste AI-coins Bitvavo Oasis Network ROSE

Lage kosten

Ook zijn de transactiekosten veel lager. Waar Ethereum-gebruikers soms tot wel honderden dollars aan transactiekosten betalen, gaat het bij Oasis Network om slechts een fractie daarvan. En in tegenstelling tot veel andere blockchains slaat Oasis Network persoonlijke gegevens niet op de blockchain op, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor applicaties waarbij privacy een belangrijke eigenschap is.

Ervaren team

Het team achter Oasis Network bestaat uit meer dan 20 ervaren professionals, met een diverse achtergrond variërend van bedrijven als Apple, Google, Amazon tot aan beroemde universiteiten zoals Harvard en Stanford. Het project wordt geleid door Dawn Song, een gerenommeerde figuur op het gebied van computerwetenschappen en beveiliging.

Infrastructuur ideaal voor AI-toepassingen

Binnen het Oasis Network speelt kunstmatige intelligentie (AI) een belangrijke rol, vooral door de infrastructuur die ze bieden voor complexe dApps met AI-functionaliteit en tegelijkertijd maximale privacy voor de laagste kosten. Ik denk daarom dat Oasis Network een uitstekende solide keuze is en wordt voor ontwikkelaars van dApps, die werkzaam zijn bij grote invloedrijke bedrijven. Op dat moment zal de prijs van ROSE alleen nog maar verder stijgen.

Oasis Network (ROSE) kopen?

Ook meeliften op het succes? Koop Oasis Network (ROSE) dan eenvoudig op Bitvavo via de knop Hieronder.

Tip #5: Ocean protocol (OCEAN)

Ocean Protocol is de laatste, maar zeker niet de minste uit de beste AI-coins om op Bitvavo te kopen. OCEAN maakt data namelijk toegankelijker dan ooit. Van datawetenschappers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten tot bedrijven die data nodig hebben voor hun activiteiten. Ocean Protocol gebruikt slimme technologieën zoals AI om data te begrijpen en waardevolle informatie te onthullen. Dit maakt het platform enorm waardevol voor allerlei sectoren, van gezondheidszorg tot wetenschap en van financiën tot de autobranche.

AI crypto Ocean protocol

Slimmere beslissingen

Neem bijvoorbeeld autonoom rijden. Daarvoor heb je bergen aan data nodig, die moeten worden geanalyseerd en begrepen door computers. En dat is precies waar Ocean Protocol van pas komt. Het stelt autonome voertuigen in staat om te leren en slimmere beslissingen te nemen op basis van de enorme hoeveelheid data die beschikbaar is.

Ocean Protocol (OCEAN) kopen?

De koers van Ocean Protocol is sinds begin 2024 al meer dan verdubbeld, van 40 dollarcent naar ruim 1,10 dollar (645 miljoen dollar market cap). Een flinke groei die laat zien dat steeds meer mensen geloven in de kracht van Ocean Protocol. Inmiddels staat OCEAN op plek 126 in de wereldwijde cryptoranglijst, wat nog enorm veel ruimte biedt voor een hogere koers. Zeker overwegen dus!


Conclusie: de beste AI-coins op Bitvavo kopen?

In de komende jaren zullen cryptocurrency's die gebruik maken van AI een grote impact hebben en veel aandacht trekken. Deze AI-crypto's worden steeds slimmer en kunnen ingewikkelde taken uitvoeren, zoals het voorspellen van markttrends en het automatiseren van financiële processen.

Het mooie van AI en crypto gecombineerd is dat ze op een veilige en transparante manier gegevens verwerken, wat niets minder dan een revolutionaire oplossing is voor bijna alle sectoren. Ik denk daarom dat AI-crypto's in 2024 en 2025 een grote hype worden en de wereld echt gaan veranderen.

Ook meeliften op dat succes? Je bent er nog op tijd bij en koopt de beste AI-coins uit dit artikel eenvoudig via Bitvavo. Dan heb je ze al binnen een paar minuten in je portfolio.