• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • BTC20 kopen in de presale? Nu al omschreven als de nieuwe Bitcoin!
juli 28, 2023

BTC20 kopen in de presale? Denk je weleens terug aan die gouden dagen toen Bitcoin nog in de kinderschoenen stond? Stel je eens voor dat je toen de kans had gehad om BTC te kopen voor een fractie van de prijs van vandaag? Dan was je nu absoluut miljonair geweest. 

Goed nieuws: die kans is er weer, dankzij de komst van BTC20. Deze opkomende cryptoparel heeft inmiddels al de bijnaam ‘de nieuwe Bitcoin' gekregen en koop je voor slechts 1 dollar per stuk in de presale. Reden genoeg om er meer over te willen weten.

De nieuwe Bitcoin

BTC20 heeft sinds de lancering van de presale al meteen veel kracht laten zien. Binnen een week na de start van de presale was er al drie miljoen dollar aan kapitaal opgehaald. Voor een nieuwe coin is dat een grote prestatie en toont dat veel investeerders vertrouwen hebben in de groei en het potentieel van BTC20.

Deze positieve start is nog maar het begin, want de populariteit van BTC20 stijgt steeds verder. Dat geeft een mogelijk signaal af dat BTC20 een belangrijke speler wordt in de wereld van cryptocurrency. De presale is nog maar de eerste stap.

Technologische innovatie en verbetering

Maar het gaat niet alleen om het geld. Het gaat ook om het geloof in een betere en efficiëntere manier om met cryptocurrency om te gaan. BTC20 staat namelijk ook voor technologische innovatie en verbetering, ten opzichte van de originele Bitcoin (BTC) waar het allemaal mee begon.

In die zin is Bitcoin namelijk best wel een fossiel geworden. Tuurlijk, wanneer je denkt aan crypto, dan denkt iedereen altijd eerst aan Bitcoin, maar dit first mover advantage wil niet zeggen dat Bitcoin ook wat betreft technologie superieur is. Op dat gebied maakt BTC20 echt een verschil.

btc20-kopen-presale

3 belangrijke redenen waarom BTC20 beter is dan Bitcoin

Waar je Bitcoin zou kunnen zien als pionier op het gebied van het bekendmaken van cryptocurrency onder het grote publiek, kan BTC20 dit op technologisch vlak gaan doen. 3 redenen waarom BTC20 zoveel potentieel heeft:

Reden #1: Geen mining, maar staking

Allereerst, waar het minen van Bitcoin tegenwoordig extreem veel of krachtige hardware en miners vereist, pakt BTC20 het heel anders aan en vereist het veel minder resources. Bij BTC20 draait namelijk alles om staking. 

Het is namelijk geen geheim dat het Bitcoin-netwerk enorme hoeveelheden energie verbruikt, wat leidt tot aanzienlijke CO2-uitstoot en daardoor een impact op het milieu heeft. BTC20 biedt een groenere en efficiëntere oplossing.

Paradox? BTC20 draait op de Ethereum-blockchain!

Het is geen grap, maar paradoxaal genoeg draait BTC20 op de Ethereum-blockchain. Dat klinkt misschien echt bizar of ongeloofwaardig, maar is eigenlijk een briljante zet. De Ethereum-blockchain heeft onlangs namelijk een grote verandering ondergaan naar een Proof-of-Stake mechanisme.

Deze overgang heeft geleid tot een vermindering van het energieverbruik met maar liefst 99,95%. Tegelijkertijd stelt het BTC20 in staat om van alle mogelijkheden en voordelen van het bewezen en veelzijdige Ethereum-netwerk gebruik te maken. Een slimme keuze dus om niet de blockchain van BTC te gebruiken of er zelf een vanaf scratch te ontwikkelen!

Milieuvriendelijke versie van Bitcoin

BTC20 is daarmee in essentie de milieuvriendelijke versie van Bitcoin en dit maakt het een onweerstaanbare optie voor zowel de korte- als lange termijn investeerder. Je hoeft niet meer te investeren in prijzige hardware of je zorgen te maken over het constant onderhoud van je mining-systemen. Het enige wat je hoeft te doen is je BTC20-tokens staken en de beloningen binnen te zien komen.

btc20-presale-kopen-roadmap

Reden #2: Sneller, goedkoper en veiliger dan Bitcoin

Maar dat is niet het enige waar BTC20 in uitblinkt. BTC20 brengt je als het ware terug naar de gloriedagen van Bitcoin, toen de transactiesnelheid nog aanzienlijk hoger lag en transacties veel goedkoper waren. BTC20 is ontworpen om gebruik te maken van de meest moderne en efficiënte blockchain-technologie, waardoor het sneller, veiliger en betrouwbaarder is dan Bitcoin ooit kan zijn. 

Ik zeg niet dat Bitcoin geen goede investering is, maar wel dat het mogelijke rendement op BTC20 veel hoger kan zijn dan wat Bitcoin op dit moment lijkt te kunnen bieden.

Reden #3: Veel meer mogelijkheden dan Bitcoin

Doordat BTC20 gebouwd is op de robuuste Ethereum-blockchain, opent dat een wereld vol mogelijkheden. Binnen het ecosysteem van Ethereum heeft BTC20 namelijk ook toegang tot het uitgebreide en steeds groeiende DeFi-ecosysteem van Ethereum. Dit is iets waar traditionele Bitcoin simpelweg niet aan kan tippen, vanwege de minder geavanceerde structuur van zijn blockchain.

Voor mensen die BTC20 echt gaan gebruiken, betekent dat een ongeëvenaarde flexibiliteit. In de toekomst kunnen BTC20-houders hun tokens bijvoorbeeld als onderpand gebruiken in gedecentraliseerde applicaties. Op die manier zou dus bijvoorbeeld gemakkelijker met grote hefbomen kunnen trader en op die manier de waarde van je investering extra snel verder vergroten.

Kortom, BTC20 niet alleen een nieuwe hype of memecoin zonder doel, maar echt een ijzersterke munt op zich en de sleutel tot een wereld vol financiële mogelijkheden.

Video van Corné over BTC20

Hoe verdien je geld met BTC20-staking?

Hoewel ik hoge verwachtingen heb van alleen al de koerswinst die BTC20 na zijn livegang op de verschillende exchanges zal neerzetten, is het vooral ook het staken van BTC-20 dat het zo interessant maakt. Terwijl je de coin namelijk gewoon vasthoudt om later met een mooie winst te verkopen, haal je puur uit het staken ervan al een mooi extra rendement of passief inkomen.

BTC20 introduceert een uniek beloningssysteem, waarbij je consistent beloningen ontvangt, gebaseerd op je bijdrage aan de staking-pool en gekoppeld aan het blockproductietempo van de originele Bitcoin-chain zoals het was sinds 2011. Wat dit bijzonder maakt, is dat de hoeveelheid tokens die als beloning worden verdeeld niet wordt beïnvloed door het aantal holders die actief zijn in het staking-proces.

btc20-presale-kopen-1-dollar

Succesvolle presale belooft veel goeds!

BTC20 is nu beschikbaar voor slechts $1 in de presale. Het feit dat er al snel bijna 2 miljoen aan kapitaal is opgehaald in iets meer dan een week is een opzienbarende prestatie die duidelijk laat zien dat investeerders BTC20 zien als een krachtig en waardig alternatief voor Bitcoin.

Het kopen van BTC20-tokens is eenvoudiger dan je zou denken zeker als je al ervaring hebt met MetaMask-wallet (zoals ik in andere artikelen al eerder beschreef). Stort een bedrag in ETH of USDT op het adres van je MetaMask-wallet en koppel hem via de officiële website van BTC20. Het werkt erg gemakkelijk: wallet koppelen, aantal coins selecteren en je bent klaar met investeren!

Er is een soft cap van 3 miljoen dollar en een hard cap van 6 miljoen dollar, het punt waarop alle beschikbare tokens zijn uitverkocht. Even snel handelen dus. Koop je nu niet? Dan is de uiteindelijke prijs na release waarschijnlijk een stuk hoger. Die winst pak je dan niet.

Conclusie: BTC20 kopen in de presale?

Het klinkt misschien nog net zo ongeloofwaardig als mensen die vroeger zeiden dat Bitcoin ooit meer dan 60.000 dollar waard zou zijn, maar BTC20 is klaar om het stokje van Bitcoin uiteindelijk over te nemen. Zelfs bij een koers van slechts 10 dollar maak je al een winst van 10X op je investering, maar waarschijnlijk zit er nog veel meer in het vat!

Zeker de moeite waard om je kans te grijpen en een investering te doen. We spreken elkaar volgend jaar!

Koop eerst ETH of USDT via Bybit of een andere exchange en stuur het jaar het adres van je MetaMask-wallet.