• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • In de winkel betalen met crypto? Vraag de gratis Bybit card aan!
augustus 30, 2023

Bybit Debit card aanvragen? Klinkt in winkels betalen met crypto als iets van de toekomst? Geloof het of niet, maar het is iets wat ik en heel veel andere mensen al dagelijks doen. Je kunt de winsten die je bijvoorbeeld met traden hebt gemaakt direct uitgeven in je plaatselijke supermarkt, precies zoals je normaal met je pinpas zou betalen.

Hoe je dat doet? Met de Bybit Debit card! Lees verder en vraag hem gratis aan.

Wat is de Bybit Debit card?

De Bybit Card is een virtuele Mastercard crypto-debitcard waarmee je snel en eenvoudig toegang hebt tot je cryptotegoed op Bybit en waardoor je je crypto overal en altijd kunt uitgeven. Omdat Bybit samenwerkt met niemand minder dan Mastercard (grote naam!) kun je dit zien als een betrouwbare en handige manier om je crypto te gebruiken en onderweg gemakkelijk uit te geven.

Afrekenen met de Bybit Debit card

Gewoon in de supermarkt afrekenen met crypto!

Je hoeft je cryptowinsten dus niet eerst meer naar je fiat-bankrekening te storten om het daarna met je pinpas uit te geven, maar gebruikt via de Bybit Decit card direct je cryptotegoed op Bybit. En het mooie: door met de card uitgaven te doen, krijg je allerlei extra’s via het Bybit Card Loyalty Rewards Programma, zoals aanbiedingen en beloningen.

Voordelen van de Bybit Debit card

Hieronder zet ik de verschillende voordelen van de Bybit Debit card voor je op een rij:

Snelheid en gemak

In plaats van complexe transacties via verschillende platforms te moeten uitvoeren, biedt de Bybit Debit card je de mogelijkheid om direct aankopen te doen, net zoals je zou doen met een traditionele bankpas. Je cryptovaluta wordt in realtime omgezet, waardoor je naadloos en direct met crypto in winkels, parkeerautomaten en online betaalt.

Wereldwijde acceptatie

Dankzij de samenwerking tussen Bybit en Mastercard wordt de Bybit Debit card geaccepteerd op miljoenen locaties wereldwijd. Dit betekent dat je je crypto praktisch overal kunt uitgeven, van je lokale café tot grote online retailers.

Veiligheid

Met de geavanceerde EMV 3D Secure-technologie ben je beschermd tegen frauduleuze activiteiten. Deze extra beveiligingslaag verzekert je van veilige online betalingen elke keer als je je kaart gebruikt.

crypto-nut-echte-wereld

Verscheidenheid aan cryptovaluta

Of je nu Bitcoin, Ether, Ripple, Tether of USD Coin in je portefeuille hebt, je kunt kiezen welke crypto je wilt gebruiken voor je aankopen. Bovendien belooft Bybit in de toekomst nog meer opties toe te voegen.

Integratie met het Bybit-platform

Als je al een gebruiker bent van Bybit's trading platform, integreert de kaart naadloos met je account. Dit betekent dat je je winsten direct kunt uitgeven of eenvoudig geld kunt storten en opnemen.

Klantenservice

Problemen of vragen over je kaart? Bybit's 24/7 meertalige klantenservice staat klaar om je te helpen.

Wat kost de Bybit Debit card?

De kaart heeft een geldigheidsperiode van drie jaar en je betaalt geen jaarlijkse kosten (die je bij een normale VISA of Mastercard of zelfs je bankrekening wel hebt. De enige in rekening gebrachte kosten zijn de vreemde valuta kosten tegen een tarief van 0,5% en een crypto-omzettingskost van 0,9% bovenop de spotprijs.

Kortom, in tegenstelling tot veel andere kaarten en diensten, heeft de Bybit Debit card geen jaarlijkse kosten of kosten voor het openen of sluiten van een account. Er zijn wel kosten verbonden aan valutaomrekeningen, maar deze zijn transparant en concurrerend.

Hoe vraag je de Bybit Debit card aan? Een stappenplan

Hoe krijg je jouw Bybit-betaalkaart? Het aanvragen van de kaart gaat simpel en snel:

Stap #1: Inloggen op Bybit

Login op je Bybit-account, of maak eerst een nieuw Bybit account aan als je er nog geen hebt.

Stap #2: Ga naar ‘Card’ in het menu

bybit-debit-card-aanvragen-card-menu

Na het inloggen ben je al klaar om de card aan te vragen. Hiervoor vind je bovenin het menu een speciale optie ‘Card’. Klik deze aan.

Stap #3: Apply

bybit-debit-card-apply-now

In het volgende scherm kun je de card daadwerkelijk aanvragen. Klik hier op ‘Apply’.

Stap #4: Doorloop het verificatieproces

Afhankelijk van je eerdere verificaties, ben je hier direct klaar of moet je nog twee verificatiestappen doen. Het gaat om je identiteit en een recent bewijs van je adres (niet ouder dan drie maanden).

Stap #5: Wacht tot je de Bybit kaart thuis ontvangt

Nadat je aanvraag in behandeling is genomen, is het een kwestie van wachten tot je jouw Bybit card in je brievenbus vindt. Dit duurt van enkele dagen tot maximaal ongeveer twee weken.

Stap #6: Zorg voor voldoende geld op je Funding-account

Nu je de pas in huis hebt, moet je nog wel even zorgen dat er genoeg geld beschikbaar is om uit te geven. Dat doe je eenvoudig door geld op je Funding-account bij Bybit neer te zetten. Eigenlijk net zoals je bij een bankrekening zou doen, maar dan met crypto.

short-gaan-met-hefboom-accounts

De Bybit-kaart werkt dus naadloos samen met je Bybit Funding-account en heeft geen apart saldo nodig. Dat betekent dat alles eenvoudig en centraal blijft. Zorg er gewoon voor dat je Funding-account een mooi saldo heeft voordat je eropuit trekt. 

Stap #7: Hij werkt!

Staat er voldoende saldo op? Ga dan naar een webshop of echte winkel en test je kaart uit! De eerste keer dat ik hem gebruikte voelde dat toch wel een beetje magisch. Je krijgt het gevoel dat je al deel uitmaakt van de toekomst en gaat veel plezier van je nieuwe debit card beleven!

Zijn er limieten aan het gebruik van de kaart?

Ja, er zijn bestedingslimieten voor de Bybit-betaalkaart, ongeacht of deze virtueel of fysiek is:

  • Dagelijks: 5.000 EUR
  • Maandelijks: 50.000 EUR
  • Jaarlijks: 250.000 EUR
bybit-mastercard

Conclusie: Bybit Debit card aanvragen?

Absoluut! Ik vind de Bybit Debit card een revolutionaire stap vooruit, omdat de kaart de kloof tussen de digitale en fysieke wereld overbrugt. Hij maakt het ontzettend gemakkelijk om crypto in het dagelijks leven te gebruiken. Je hoeft niet langer eerst je crypto via een bankrekening te verzilveren, maar gaat gewoon met de Bybit Debit card naar een winkel of parkeerautomaat en betaalt ermee. Easy!

En het mooie: hij is nog gratis ook en je betaalt geen jaarlijkse kosten, zoals je bij een normale Mastercard wel een paar tientjes per jaar betaalt. Bovendien zijn de transactiekosten voor internationale betalingen erg laag en concurrerend met andere aanbieders.

Ook aanvragen? Via de knop hieronder ga je direct naar Bybit om een account aan te maken of in te loggen en de card aan te vragen.