• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto signalen, moeiteloos winstgevende trades met Cryptonite Premium!
september 11, 2022

Wil jij maximaal profiteren van alle kansen die de cryptomarkt te bieden heeft, maar ben je (nog) geen professionele trader? Begrijpelijk, want wist je dat maar liefst meer dan 90% van de mensen die beginnen met traden verlies maakt? En dat is helemaal niet nodig, want een beetje kennis en vooral discipline maken een enorm verschil.

Het probleem is vaak dat mensen verliesgevende posities te lang laten doorlopen, in de hoop op herstel. Herken je het? Bekijk de 4 belangrijkste sleutels naar succes met crypto traden en ontdek de voordelen van crypto signalen via het Cryptonite Premium-lidmaatschap!

4 sleutels naar succes met crypto traden

Sleutel #1: handel met een plan!

Winstgevend traden is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Hoe zorg je er nou voor dat jij bij de succesvolle 10% gaat horen? Een van de belangrijkste fouten is impulsief handelen, of eigenlijk simpelweg traden zonder vooraf een plan te maken.

Een plan stelt je in staat om je verlies te beperken en tegelijkertijd je winst te maximaliseren. Hiervoor stel je een zogenaamde stop-loss in en bereken je de verhouding tussen je risico en mogelijke winst (de risk-reward ratio).

Sleutel #2: Laat je niet leiden door emoties

Daarnaast laten veel beginnende traders zich teveel leiden door hun emoties. De welbekende FOMO (fear of missing out) zorgt ervoor dat je te hoog inkoopt en de angst voor verlies zorgt ervoor dat je vaak te snel verkoopt. Voorkom euforie en paniek en houd je aan je plan, dat is de manier om structureel winst te maken.

trading dagboek

Sleutel #3: Houd een tradingdagboek bij

Om een succesvolle cryptotrader te worden, is het belangrijk om elke koop en verkoop in een document bij te houden. Vermeld daar wat de verwachting van de trade was en voeg grafieken toe.

Ook al kies je ervoor om een dienst voor crypto signalen te gebruiken, het is altijd goed om achteraf te analyseren waarom je een bepaald crypto signaal kreeg en hoe de trade vervolgens uitspeelde.

Zie een verlies verder niet als een deuk in je ego, maar juist als leermoment om het de volgende keer beter te doen.

Sleutel #4: Kies voor crypto signalen en leer van een professional!

Het is de truc om op het juiste moment te kopen, op tijd verlies te nemen en je winsten juist zoveel mogelijk te laten doorlopen, maar ook te nemen. Klinkt eenvoudig, in de praktijk door de emoties angst en hebzucht helaas niet zo simpel.

Maar wat als ik je hulp zou kunnen krijgen bij het bepalen van de exacte juiste momenten om te kopen en verkopen? Een alert die je precies vertelt waar de kansen liggen? Dat je leert van professionele traders en gaandeweg zelf signalen leert herkennen? Zonder veel moeite te doen mooie winstgevende trades te maken?

Crypto signalen helpen je hierbij. Het volgen van een goede cursus die je op de juiste momenten winstgevende crypto signalen geeft, helpt je aan een vliegende start!

bollinger bands

Wat zijn crypto signalen precies?

Crypto signalen zijn alerts die je krijgt en geven aan op welk moment je een bepaalde cryptovaluta moet kopen en weer verkopen. Ook krijg je er duidelijke instructies bij over waar je het verlies neemt (stop-loss) en wanneer je (al dan niet automatisch) weer verkoopt. Je hoeft dus alleen maar de instructie in de alert te volgen en stelt je trade daar zelf op in.

Na het klaarzetten van de trade, wacht je af welk scenario uitspeelt. Meestal is dat een mooie winst, maar ook als de koers toch de verkeerde kant opgaat, dan ben je door je stoploss veilig en beperk je het verlies.

Door op deze manier te werken, heb je af en toe verliezen, maar compenseer je deze ruimschoots met de winsten die je maakt. Het komt er dus op neer dat je niet zelf de koersen en grafieken hoeft te analyseren, maar dat je dit aan professionele traders overlaat. Op die manier profiteer je direct van hun kennis en ervaring en leer je tegelijkertijd zelf hoe je op de meest winstgevende manier trade.

Technische analyse

Crypto signalen maken gebruik van technische analyse. Dat is de verzamelterm voor het bestuderen van koersgrafieken. Je kijkt niet naar nieuws, financiële gegevens of achtergronden van coins (dat is fundamentele analyse), maar je kijkt puur naar het verloop van de koers en probeert aan de hand van patronen te zien wat er gaat gebeuren.

Het mooie van technische analyse is dat veel professionele traders het gebruiken. En als iedereen handelt naar een bepaalde verwachting, dus koopt wanneer de grafiek voorspelt dat er een stijging aankomt, dan gebeurt dat vervolgens ook!

market taker market maker

Selffulfilling prophecy

Het werkt dus als een soort selffulfilling prophecy. Wanneer je naar de cryptografieken kijkt, herken je daarin steeds terugkerende patronen. Deze patronen zijn zo handig, omdat je er de toekomstige koersontwikkeling mee kunt inschatten.

Ervaren traders herkennen de bewegingen en patronen in de koersen en koppelen er een meest waarschijnlijk uitkomst aan. Als beginnende trader is het vaak nog best lastig om die signalen te herkennen. En dat is het moment waarop crypto signalen je kunnen helpen.

Je leert de beste aan- en verkoopmomenten te herkennen en kunt het uiteindelijk helemaal op eigen kracht.

Voordelen van crypto signalen op een rij

  • Direct winstgevend van start en dure beginnersfouten vermijden.
  • Vooraf verdiepen in technische analyse is niet nodig. Dat scheelt uren leertijd!
  • Je leert professioneel crypto traden door het te doen. Je ziet hoe ervaren traders te werk gaan.
  • Trades bespreken in besloten chatgroep en support voor al je vragen
  • Toegang tot uitgebreide knowledge base met crypto how-to’s en achtergrondinformatie.
  • Alle vrijheid om signalen op te volgen of niet. Jij blijft altijd de baas over je trades en geld.

Wat krijg je in Cryptonite Premium?

Ben jij klaar om de enorme kansen in de huidige cryptomarkt te gaan benutten? Het Cryptonite Premium lidmaatschap is dan absoluut een logische vervolgstap voor jou. De vier belangrijkste redenen waarom dit je veel winst gaat opleveren:

Reden #1: Cryptonite Alerts

Geniet van meerdere trade calls per week van professionele traders om zo zonder zelf veel moeite te doen ontzettend winstgevende trades te maken. Naast de winsten, leer je ook nog ontzettend veel door de manier waarop de calls gegeven worden.

De Cryptonite Alerts zijn waar de meeste mensen het voor doen. Het niet zelf hoeven zoeken van de trades en toch winstgevende trades plaatsen is heerlijk.

Reden #2: Premium Chatkanalen

Naast het Cryptonite Alerts-kanaal krijg je ook toegang tot tientallen andere kanalen. Denk hierbij aan specifieke coin-kanalen, kanalen om trades te delen en feedback te vragen, nieuwskanalen om altijd als eerste op de hoogte te zijn, analysekanalen en zo nog veel meer.

cryptonite premium

In de premium-chat tref je bovendien een leuke en gezellige groep van gelijkgestemden, waarmee je naar hartenlust al je trades en strategieën bespreekt. Heel waardevol!

Reden #3: Cryptonite Guides

Het Cryptonite Guides-kanaal is onlangs toegevoegd en dus gloednieuw. Dit kanaal kan je zien als een soort ”Crypto how-to wikipedia”.

Met andere woorden: er staan verschillende guides en video’s in om meer over crypto te leren. Denk aan future trading, een gids om zelf crypto te minen en zo worden er de komende maanden steeds nieuwe gidsen toegevoegd.

Reden #4: Support

Dagelijks staan Corné en zijn team klaar om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Elk moment van de dag zijn er wel een aantal teamleden online.

Problemen? Kom je ergens echt niet uit? No problemo! Vraag het een van de teamleden of premium members en je bent binnen no-time geholpen.

Conclusie

Succesvol crypto traden lijkt misschien simpel, maar is in de praktijk een hele uitdaging. Wanneer je jouw emoties weet te beheren en tegelijkertijd een ijzersterk risicomanagement toepast, staat niets je in de weg om bij de kleine groep van winstgevende traders te horen.

Het traden van crypto vereist verder geduld, discipline en motivatie. Het is de truc om een winstgevende strategie te vinden die keer op keer voor jou werkt. Crypto signalen helpen je enorm om je snel succesvol te maken!

Waarom kiezen voor crypto signalen?

Echt succesvol worden als crypto trader betekent dat je simpelweg veel moet oefenen. Zelfs als je niet per se wilt leren, maar gewoon een manier zoekt om zonder je al teveel in te lezen winst te maken met cryptocurrencies, dan zijn crypto signalen daar ook erg geschikt voor.

Wanneer je kiest voor crypto signalen, ontvang je realtime alerts op je computer, smartphone of tablet. Een eenvoudige pop-up of e-mail zegt precies wat je moet doen en wanneer je koopt en verkoopt.

Achter de crypto signalen zit een team van ervaren traders, die zich houden aan een bewezen strategie. Zo schakel je jouw emoties zoveel mogelijk uit en neem je vanzelf een professionele tradingstrategie over.

Klaar voor het volgende level?

Ben jij klaar om de enorme kansen in de huidige cryptomarkt te gaan benutten? Het Cryptonite Premium-lidmaatschap is dan absoluut een logische vervolgstap voor jou. Check de persoonlijke video van Corné en meer informatie via de knop hieronder.