De Dollar Currency Index (DXY) weet niet door de historische resistance te breken en begint aan een daling naar de oplopende trendlijn om een nieuwe higher low te maken.

Dit geeft de cryptomarkt en de aandelen wat ademruimte om een kleine relief rally, stijging, te maken tot aan de neerwaartse trendlijn welke als resistance fungeert.

De markt biedt kansen voor kleine longs posities om daarna uit te schalen en voor een short te kiezen.

In bovenstaande video geef ik je mijn volledige analyse.

Nog niet geabonneerd? Doe dit dan even!

Elke video geef ik €20 euro aan crypto naar keuze weg aan een abonnee.

About the Author

Cryptocurrency staat nog maar aan het begin. Het begin van iets ontzettend groots. 2013 was je er op tijd bij, 2017 idem dito en nu ook nog altijd. Ik deel graag mijn liefde, maar ook vooral mijn kennis omtrent crypto met jou. Denk hierbij aan crypto nieuws, daytraden, swingtraden en lange termijn investeren. Het geld dat ik verdien is leuk, maar niet het doel. Het doel was en is complete vrijheid en dit bereik je in mijn optiek alleen met genoeg geld. Cheers!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Find us Here