• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ecoterra kopen? Een unieke en veelbelovende coin!
juni 23, 2023

Ecoterra kopen in de presale? Een project waarvan ik de ontwikkeling al een tijdje volg is Ecoterra, een nieuwe token op het Ethereum netwerk. Het idee erachter is dat je geld verdient door producten te recyclen, oftewel ´Recycle-to-Earn´. Dat is echt uniek en meteen een coin met een mooie toepassing in de echte wereld.

Hoe werkt Ecoterra precies en is het een goed idee om Ecoterra te kopen in de presale?

Wat is Ecoterra precies?

Ecoterra is een nieuw project op het gebied van duurzaamheid en werd in 2023 gelanceerd. Stel je eens voor: je scant je producten met behulp van de Ecoterra-app en levert ze vervolgens in bij een recyclestation, of dat nu flessen zijn of andere producten. Naast je gewone statiegeld ontvang je vervolgens ook nog eens een extra beloning in de vorm van Ecoterra tokens! Hoe geweldig is dat?

De bedenkers van Ecoterra hebben een manier gevonden om via blockchaintechnologie mensen te motiveren om meer te doen op het gebied van afval en recycling. De Ecoterra-token is daarmee een 'groene' beloning die mensen stimuleert om meer te doen in de strijd tegen klimaatverandering.

Ecoterra kopen in de presale

Ecoterra beschikt over een mobiele app waarmee je het dichtstbijzijnde recyclestation vindt. Je wordt direct beloond wanneer je items scant of weer inlevert. Er zit dus een heel beloningssysteem achter wat je stimuleert om duurzamer bezig te zijn door geld te verdienen. Dankzij de blockchain-basis van het 'Recycle-to-Earn'-systeem, zijn transacties altijd direct inzichtelijk, veilig en transparant.

Hoe werkt ecoterra?

Bekijk ook deze video waarin je precies ziet hoe Ecoterra werkt.

Het ECOTERRA token

ECOTERRA is de utility-token van het Ecoterra blockchain platform, gebouwd volgens de ERC-20 standaard van de Ethereum blockchain. Deze token drijft alle transacties aan die via dit platform lopen, inclusief de crypto-beloningen voor gebruikers die meehelpen aan het recyclen van plastic en aluminium. Ecoterra krijgt een totale voorraad van 2 miljard tokens, waarvan 50% tijdens de presale verkocht kan worden.

Wanneer je niet per se mee wilt doen aan het recyclen en daar beloningen voor krijgen, is alleen investeren in ECOTERRA voor koerswinst ook een uitstekend plan. Ik verwacht dat de koers namelijk snel zal stijgen, zodra Ecoterra live gaat op de verschillende exchanges. Ecoterra wordt een van de grote nieuwe namen in 2023.

Ecoterra kopen in de presale

Hoewel de token nog in de presale-fase zit en de smartphone-app nog moet worden gelanceerd, geeft het kopen van Ecoterra in de presale je de kans om er vanaf het begin bij te zijn. Bovendien is het project al aardig op stoom gekomen, want de presale heeft op het moment van schrijven (eind juni 2023) al meer dan 5,5 miljoen dollar (USDT) opgehaald! 

Ecoterra kopen presale ECOTERRA

Dat geeft aan dat veel investeerders hoge verwachtingen hebben en dat de prijs na livegang op de verschillende crypto exchanges weleens hard kan stijgen.

Voordelen van Ecoterra

  • De prijs in de presale is aanzienlijk lager dan de prijs bij livegang. Dat is alvast een gegarandeerde winst voor iedereen die in de presale koopt.
  • Ecoterra is uniek en heeft daardoor een sterke uitgangspositie voor succes. 
  • Duurzaam karakter spreekt veel investeerders aan en zorgt voor meer aandacht in de huidige tijdgeest.
  • Maakt als ERC20-token gebruik van de betrouwbare en bewezen Ethereum blockchain.
  • Het is een real world asset (RWA), een cryptocurrency met een echte toepassing in de wereld waar veel mensen hoge verwachtingen van hebben.

Nadelen van Ecoterra

  • Helemaal nieuw, dus moet zich nog bewijzen. Aan de andere kant liggen hier vaak juist de 10X of zelfs 100X kansen.

Stappenplan Ecoterra kopen

Ook overtuigd? Dan is het goed om te weten dat het kopen van ECOTERRA-tokens heel eenvoudig is. 

Stap #1: Installeer MetaMask

Om Ecoterra in de presale te kunnen kopen, heb je een online crypto wallet nodig. De beste en veiligste optie daarvoor is MetaMask. Metamask is een crypto wallet die je als browserextensie op Google Chrome, Firefox of Edge installeert. Daarmee kun je BNB, Ethereum en andere op Ethereum gebaseerde tokens beheren, verzenden en ontvangen.

Metamask wallet logo

Metamask is ook een decentrale applicatie, waardoor je niet afhankelijk bent van een centrale server of persoonsgegevens hoeft door te geven. Je installeert MetaMask eenvoudig in je browser, waarna je er vanuit elke exchange crypto naartoe kan sturen.

Stap #2: Koop BNB of ETH en stuur het naar je MetaMask wallet

Wanneer je MetaMask hebt geïnstalleerd, stuur je BNB of ETH naar je wallet adres. Dat adres vind je eenvoudig in je MetaMask-wallet (receive crypto). Vul dit adres als ontvangende partij in bij de exchange waar je jouw crypto vanaf wilt sturen, bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bybit.

Stap #3: Connect MetaMask met de site van Ecoterra

Terwijl je wacht op de transactie of zodra je crypto in je MetaMask wallet staat, is het tijd om jouw MetaMask wallet te koppelen (connecten) met de site van Ecoterra. Op https://www.ecoterra.io/en vind je rechts onderin beeld een blauwe ‘Connect Wallet’-knop.

Ecoterra kopen website

Klik daarop en kies voor MetaMask. Op dat moment wordt de koppeling automatisch gemaakt en zie je jouw beschikbare saldo op de site van Ecoterra.

Stap #4: Koop Ecoterra

Kies de bronvaluta (bijvoorbeeld ETH of BNB) en de hoeveelheid die je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Buy Now’ en je bent de trotse eigenaar van ECOTERRA-tokens in de presale! Hoe eerder je koopt, des te lager de aankoopkoers.

Elk aantal dagen verhoogt Ecoterra de aankoopprijs, totdat de uiteindelijke listing price wordt bereikt. Via je MetaMask wallet kun je jouw coins en de waarde daarvan altijd zien. De MetaMask extensie geeft een basisoverzicht, maar voor een uitgebreid overzicht van je portfolio navigeer je naar https://portfolio.metamask.io/

Conclusie: Ecoterra kopen?

Ecoterra is een veelbelovende cryptocurrency die de komende jaren een groot succes kan worden. Ik verwacht minimaal een 10X, maar 100X zou ook zomaar kunnen. In totaal zullen er 2 miljard ECOTERRA tokens zijn, wat bij een koers van 1 dollar een market cap van ook 2 miljard dollar betekent.

En dat is helemaal niet weinig voor een populaire cryptocurrency. Elke coin in de top 25 van grootste cryptocurrencies heeft een market cap van meer dan 2 miljard dollar. Bij een koers van 1 dollar heb je het over 100X vanaf de releaseprijs van 1 dollarcent.

Grote belangstelling bijna gegarandeerd

Zodra de presale van Ecoterra is afgerond zal de ontwikkeling van het ecosysteem niet stoppen. Daarbij verwacht ik na livegang grote belangstelling van media en investeerders, wat de prijs van Ecoterra na release al gemakkelijk kan verdubbelen naar $0,02.

Daarna zal het project nieuwe partnerschappen met bedrijven en investeerders aan blijven trekken en marktplaatsen verder ontwikkelen.

Koop Ecoterra in de presale

Wat mij betreft is het kopen van Ecoterra een van de grote kansen van 2023. Ook investeren? Koop dan BNB of USDT op Bybit of een andere crypto exchange, stuur het naar je Metamask wallet en koop Ecoterra. Succes!