• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Elrond kopen? Op dit moment een koopje met grote 10X kansen!
november 18, 2022

Wil je Elrond kopen? Of er meer over weten? Een van de grootste problemen van blockchaintechnologie is schaalbaarheid. Elke coin loopt hier (uiteindelijk) tegenaan. Op piekmomenten hebben veel blockchains namelijk te maken met vertragingen en hoge kosten voor transacties. Zodra er meer vraag dan aanbod is, loopt de wachttijd op. 

En dat terwijl het ook anders kan. Elrond lost dit probleem als een van de eerste grote coins eindelijk op! Bovendien is de prijs nu erg interessant en verwacht ik dat Elrond binnenkort uit gaat breken. Kortom, nu Elrond kopen?

Wat is Elrond?

Als je ooit cryptovaluta van de ene naar de andere beurs of wallet hebt gestuurd (withdrawal en deposit), dan heb je vast gemerkt dat hier soms best wat tijd overheen kan gaan. Los daarvan verschillen de prijzen voor zo’n transactie ook regelmatig. Wanneer het druk is, betaal je hogere kosten.

En wanneer heel veel mensen tegelijk aan het traden of verplaatsen zijn, loopt ook een blockchain tegen zijn beperkingen aan. Elrond is een cryptocurrency die dat probleem oplost. Elrond heeft namelijk als doelstelling om probleemloos minimaal 250.000 transacties per seconde te verwerken.

Dat is meer dan bijna alle andere cryptocurrencies. Daarmee is Elrond niet alleen schaalbaarder, maar tegelijkertijd ook sneller en veiliger. 

elrond kopen logo

Sharding

Een belangrijk begrip bij Elrond is de Sharding technologie. Dit zorgt ervoor dat een transactie niet door het hele netwerk geverifieerd hoeft te worden. In de praktijk zijn tot wel 5 keer minder controles nodig, terwijl de authenticiteit van de transactie nog steeds gewaarborgd blijft.

Doordat dankzij sharding minder controles nodig zijn, belast dat het netwerk aanzienlijk minder en neemt het aantal mogelijke transacties per seconde enorm toe. Voor de gebruiker van Elrond betekent de sharding-technologie dat transacties een stuk sneller verlopen.

Het team achter Elrond

Elrond is een serieus bedrijf en bestaat uit een team van tientallen experts met veel ervaring in de blockchain en technologie. Elrond is nog wel een relatief nieuwe cryptocurrency, aangezien het eind juli 2020 werd gelanceerd. Daarnaast heeft Elrond een actieve community, die erg actief zijn op social media.

EGLD cryptocurrency

Elrond heeft een coin, waarin je als trader of HODL’er kunt investeren: de EGLD. Deze coin wordt gebruikt voor alle transacties op het netwerk. Degenen die de transacties valideren, krijgen een beloning in EGLD. 

Opvallend aan de EGLD cryptocurrency (ook vaak gewoon Elrond genoemd), is de schaarste ervan. Er zullen namelijk maximaal 31 miljoen EGLD zijn. Alleen dat feit al betekent dat de totale market cap over relatief weinig coins verdeeld hoeft te worden en geeft dat een EGLD een interessante waarde. De schaarste betekent dat Elrond gemakkelijker kan groeien.

Elrond wordt MultiversX en onthult 3 nieuwe Metaverse-producten

In november 2022 kondigde Elrond groot nieuws aan, wat een minstens zo grote invloed op de toekomstige koers zal hebben. Elrond kondigde in Parijs aan te veranderen in ‘MultiversX’.

Elrond gaat zich onder die naam vooral richten op het bouwen van metaverse-gerelateerde producten.

elrond kopen multiversx

Belangrijke MultiversX producten

MultiversX, dat al een eigen website heeft, lanceerde met de nieuwe naam meteen een aantal producten die de pijlers zullen vormen van hun activiteiten:

xFabric

Een module die blockchain-applicaties kan hosten. Het is volledig aanpasbaar en kan binnen enkele minuten worden uitgerold. xFabric biedt veel verschillende functies voor elk creatief team, merk of bedrijf.

xPortal

De portal naar de Metaverse. Hier kunnen gebruikers hun avatars hosten, financiële transacties uitvoeren of gewoon rondhangen met vrienden in een virtuele wereld.

xWorlds 

Een engine voor het creëren van virtuele werelden. 

Daarmee belooft MultiversX een allesomvattend ecosysteem voor metaverse- en DeFi-applicaties en zelfs het integreren van NFT's. 

Wat betekenen de nieuwe ontwikkelingen voor Elrond?

Elrond brengt met MultiversX een compleet nieuw en gebruiksvriendelijk platform op de markt. Het is veelbelovend en het is een kwestie van tijd voordat zowel investeerders als gebruikers er de voordelen van ontdekken.

Elrond koersverwachting

De koers van Elrond zweeft al een aantal weken rond de 42 dollar. En dan te bedenken dat de all-time-high precies een jaar geleden in november 2021 op maar liefst 548 dollar lag!

De koersgrafiek laat op 38 dollar een dubbele bodem zien en de kans is groot dat Elrond daar weer opveert.

De rebranding naar MultiversX belooft veel goeds voor Elrond en ik verwacht dan ook dat de koers op korte termijn hard kan stijgen, zeker wanneer bitcoin de altcoins een steuntje in de rug geeft. Hoewel een test van de all-time-high nu nog ver weg lijkt, kan dit zomaar veranderen, wanneer investeerders zich massaal op Elrond (MultiversX) storten.

Conclusie, Elrond kopen?

Alle ontwikkelingen rondom Elrond geven de coin een geweldig potentieel om hard te groeien. Een 10X zit er zelfs in. Sterker nog, als Elrond op dit moment 10X zoveel waard zou worden, dan is de all-time-high nog niet eens bereikt. Er zit dus nog veel meer in het vat.

Zeker omdat alles rondom de Metaverse de komende jaren een nieuwe hype zal gaan worden, kun je hier door Elrond te kopen mooi op meeliften. Waarschijnlijk verandert de naam Elrond en de ticker EGLD binnenkort naar MultiversX.

De komende tijd kun je in ieder geval nog Elrond kopen op de verschillende crypto exchanges,

Hiervoor raad ik ByBit aan, waar je de laagste handelskosten hebt en wat bovendien een van de betrouwbaarste en grootste crypto exchanges van de wereld is. Wanneer je je via de knop hieronder aanmeldt, ontvang je mooie bonussen en een tradingtegoed dat kan oplopen tot meer dan 4000 dollar!