• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De volgende 100X kandidaat? Launchpad XYZ kopen in de presale!
juli 2, 2023

Launchpad XYZ kopen? Deze start-up bouwt een allesomvattend web3-platform en wil de mogelijkheden van web3 toegankelijker maken. Wat is web3 precies en welke rol speelt Launchpad XYZ daarin? De presale van Launchpad XYZ gaat hard, dus is dat een teken dat de koers zal exploderen op het moment dat de bijbehorende LPX-token live gaat?

Wat is Web 3.0 eigenlijk?

Voordat ik vertel over Launchpad XYZ, is het handig om eerst te weten wat web3 eigenlijk is. Web 3.0 is de volgende generatie van het internet, waar websites en apps informatie op een slimmere en meer menselijke manier verwerken. Het maakt gebruik van technologieën zoals blockchain, machine learning, kunstmatige intelligentie en het Internet of Things. Het doel is om gebruikers en machines in staat te stellen op een dieper niveau met data te communiceren en informatie beter te begrijpen.

Decentralisatie en allesomvattende samenwerking

Een van de belangrijke kenmerken van Web 3.0 is de decentralisatie, iets waar het bij crypto al langer om draait. Daarnaast spelen kunstmatige intelligentie en het Internet of Things een grote rol in Web 3.0. Deze technologieën werken samen om slimme en verbonden apparaten te creëren die ons dagelijks leven kunnen verbeteren. Denk aan slimme assistenten, zelfrijdende auto's en slimme huizen die naadloos met elkaar communiceren.

Launchpad kopen logo

Wat is Launchpad XYZ?

Met de belofte van Web 3.0 in het achterhoofd, zien we dat de start-up Launchpad XYZ snel aan populariteit wint. Want ook al klinkt Web 3.0 als de heilige graal op het gebied van informatie in functionaliteit, in de praktijk is het lastig om alle verschillende diensten en mogelijkheden met elkaar te combineren. Het is intimiderend en nog onsamenhangend.

En dat is precies waar het team van Launchpad XYZ verandering in gaat brengen. Launchpad XYZ bouwt een revolutionair Web3-platform, dat de sector veel gemakkelijker en toegankelijker gaat maken. Het doel is om een portal te lanceren, waarop je eenvoudig toegang krijgt tot de beste blockchain-projecten, van NFT's tot play-to-earn games, AI en machine learning toepassingen.

launchpad-xyz-kopen-website

Wat zijn de verwachtingen van Launchpad XYZ?

Launchpad XYZ is nog erg nieuw. Het werd in het begin van 2023 opgericht. Wanneer je op zoek bent naar de volgende token die explosief kan stijgen, biedt Launchpad XYZ daar volgens mij een enorme kans op.

Ook het feit dat de presale van de token van Launchpad XYZ (LPX) al meer dan een miljoen dollar heeft opgebracht belooft veel goeds. Het geeft aan dat er veel investeerders zijn die de kansen ook zien. De kans is groot dat de koers van LPX na de listing op de verschillende exchanges hard zal stijgen.

Bullish crypto patronen

LPX-token kopen

Het ecosysteem van Launchpad XYZ draait voor een groot deel op de LPX-token. De munt gaat de transacties via het Launchpad XYZ-dashboard ondersteunen en de verwachting is dat de vraag naar de coin hoog zal zijn. De kans is groot dat de koers van LPX in 2023 gaat knallen. 

Op dit moment wordt de LPX-token voor 0,0445 dollar verkocht in de presale, terwijl de listing price is vastgesteld op 0,0565. Daarmee steek je alvast een mooie winst van bijna 20% in je zak als je nu in de presale koopt. In de volgende fasen van de presale zal de prijs van LPX steeds verder stijgen. Volgens de roadmap van het project loopt de presale tot het derde kwartaal van 2023. Je hebt dus niet zo heel veel tijd meer om LPX te kopen, voordat het op de exchanges wordt gelist.

Zo werkt de presale van Launchpad XYZ

Momenteel kun je Launchpad XYZ-tokens kopen via de presale van het project. Om dat extra interessant te maken, is de presale verdeeld in verschillende fasen met een steeds wat hogere aankoopprijs. Dat betekent dat hoe eerder je erbij bent, des te minder je voor je coins betaalt. In de laatste fase is de koers gelijk aan de releaseprijs op de exchanges. 

Launchpad XYZ kopen in de presale?

Hoe kun je Launchpad XYZ kopen in de presale? Volg dit stappenplan en je bent binnen een kwartiertje klaar.

Stappenplan Launchpad XYZ in de presale kopen

Ben je net zoals ik enthousiast geworden? Om Launchpad XYZ te kopen in de presale, kun je dus nog niet terecht bij een van de grote crypto exchanges. Dat maakt het iets lastiger om het te kopen, maar dat is juist ook de manier om er voor de grote massa bij te zijn.

Gelukkig is het kopen van Launchpad XYZ in de presale helemaal niet moeilijk, maar misschien wel net een barrière voor de meeste mensen om eraan mee te doen. En dat is nou precies jouw kans.

Stap #1: Installeer MetaMask

Om Launchpad XYZ in de presale te kunnen kopen, heb je een online crypto wallet nodig. De beste en meest veilige optie daarvoor is MetaMask. Metamask is een crypto wallet die je als een browserextensie op Google Chrome, Firefox of Edge installeert. Daarmee kun je BNB, Ethereum en andere op Ethereum gebaseerde tokens beheren, verzenden en ontvangen.

Metamask wallet logo

Metamask is ook een decentrale applicatie, waardoor je niet afhankelijk bent van een centrale server of persoonsgegevens hoeft door te geven. Je installeert MetaMask eenvoudig in je browser, waarna je er vanuit elke exchange crypto naartoe kan sturen.

Stap #2: Koop BNB of ETH en stuur het naar je MetaMask wallet

Wanneer je MetaMask hebt geïnstalleerd, stuur je BNB of ETH naar je wallet adres. Dat adres vind je eenvoudig in je MetaMask-wallet (receive crypto). Vul dit adres als ontvangende partij in bij de exchange waar je jouw crypto vanaf wilt sturen, bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bybit.

Stap #3: Connect MetaMask met de site van Launchpad XYZ

Terwijl je wacht op de transactie of zodra je crypto in je MetaMask wallet staat, is het tijd om jouw MetaMask wallet te koppelen (connecten) met de site van Launchpad XYZ.

Op https://launchpad.xyz/nl vind je rechts bovenin beeld een  zwarte ‘Verbind Wallet’-knop. Klik daarop en kies voor MetaMask. Op dat moment wordt de koppeling automatisch gemaakt en zie je jouw beschikbare saldo op de site van Launchpad XYZ.

launchpad-xyz-kopen-presale

Stap #4: Koop Launchpad XYZ

Kies de bronvaluta (bijvoorbeeld ETH of BNB) en de hoeveelheid die je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Buy Now’ en je bent de trotse eigenaar van Launchpad XYZ in de presale! Hoe eerder je koopt, des te lager de aankoopkoers.

Via je MetaMask wallet kun je jouw coins en de waarde daarvan altijd zien. De MetaMask extensie geeft een basisoverzicht, maar voor een uitgebreid overzicht van je portfolio navigeer je naar https://portfolio.metamask.io/

Conclusie: Launchpad XYZ kopen?

Launchpad XYZ kopen in de presale is uiteraard een riskante investering, maar bij succes een enorme kans op een mooie winst. Van alle nieuwe projecten heeft LPX een grote kans om echt wat te worden. Het is een gevestigd en legitiem project dat de problemen rondom de implementatie van Web 3.0 oplost.

Succesvolle presale belooft veel goeds

Bovendien toont het feit dat Launchpad XYZ razendsnel in de presale verkoopt aan dat mensen er vertrouwen in hebben. Vooral het feit dat de presale zo succesvol is, belooft wat mij betreft veel goeds en een mooie toekomst voor Launchpad XYZ!

Wil je ook meedoen met de presale? Maak dan een MetaMask-wallet aan en stuur BNB of ETH naar je MetaMask-wallet. Via de website van Launchpad XYZ koop je dan eenvoudig LPX-tokens. 

Launchpad XYZ kopen

ETH of BNB kopen om LPX te kopen? Dan raad ik Bybit aan, al tijden mijn favoriete crypto exchange.