• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Miljonair worden met crypto? 3 cryptocurrencies met grote kansen!
mei 23, 2023

Miljonair worden met crypto? Het bereiken van financiële vrijheid en zelfs complete financiële onafhankelijkheid is mogelijk in de wereld van cryptocurrency's. Door te investeren in de volgende veelbelovende 100X cryptocurrency's, leg je de basis voor jouw toekomstige succes. Deze cryptocurrency's zijn momenteel zeer goedkoop, maar hebben het potentieel om exponentieel in waarde te groeien.

Maar welke coins koop je dan? Cryptocurrency’s met een solide technologie, een ervaren team en een duidelijke visie. Opkomende projecten met innovatieve oplossingen voor bestaande problemen en waar de markt nog niet volledig van bewust is. Om je veel werk te besparen, heb ik drie cryptocurrency’s met grote kansen voor je op een rij gezet. Kortom, doe er je voordeel mee!

Terra Luna

Luna Classic (LUNC)

De crash van LUNA en zijn stablecoin UST in 2022 was een van die momenten die de cryptowereld op zijn grondvesten deed schudden. De crash veroorzaakte veel onrust, maar bracht ook iets nieuws voort: LUNC (Luna Classic). Hoewel de koers van LUNC met meer dan 99% daalde, zijn de vooruitzichten van LUNC veelbelovend.

De bijzondere geschiedenis van Luna

Terra Luna, opgericht in Zuid-Korea door econoom Daniel Shin en computerwetenschapper Do Kwon, introduceerde het oorspronkelijke Terra-netwerk met verschillende gedecentraliseerde projecten. De bekendste daarvan waren TerraUSD (UST) en LUNA.

UST was via een algoritme aan de Amerikaanse dollar gekoppeld, met als doel zowel bedrijven als individuele investeerders te overtuigen UST te kopen en gebruiken. Het was een ambitieus plan, wat in 2022 mis ging. Maar uit deze neergang ontstond LUNC, een nieuwe kans!

Gestabiliseerd en klaar voor een spectaculaire stijging

LUNC is inmiddels gestabiliseerd en het project ontwikkelt zich weer verder. Met een sterk team en nieuwe strategieën kan LUNC de komende tijd aanzienlijk groeien. Bovendien heeft Luna Classic een actieve en zeer enthousiaste community.

Wil je miljonair worden met crypto, dan is het kopen van LUNC een slimme zet. Met een koers van $0.000089 is Luna Classic op dit moment echt een koopje met grote kansen.

holochain

Holo Token (HOT)

Holochain (HOT), ook wel bekend als 'Holo', is een andere cryptocurrency met grote kansen. Hij staat al een tijdje in mijn portfolio. Waarom zou jij dat misschien ook zou moeten overwegen?

Wat is Holo precies?

In essentie is Holochain een platform voor gedistribueerde applicaties. Het maakt geen gebruik van een centrale server, maar draait in plaats daarvan op verschillende delen die zich bevinden op de computers van verschillende deelnemers in het netwerk. Deze deelnemers worden ook wel 'Nodes' genoemd.

Veelbelovende toekomst

De toekomst van Holo en Holo Token (HOT) ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Een paar jaar geleden vertienvoudigde Holo al en zakte daarna door de bear market flink terug. De revolutionaire technologie achter Holochain is niet veranderd en dat zorgt er wat mij betreft voor dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het grote publiek Holo Token ontdekt.

Nieuwe records een kwestie van tijd

Nieuwe records zijn in de komende jaren zeker mogelijk, en het zou me niet verbazen als Holo die in 2024 gaat neerzetten. Kortom, door nu te investeren, heb je de mogelijkheid om je geld te vermenigvuldigen als deze voorspelling uitkomt. Ook een mooie kans dus! Met een koers van $0.001634 is Holo Token (HOT) ook echt kans om er miljoenen tegelijk van te kopen.

harmony-logo

Harmony (ONE)

Met een koers van $0.015782 is Harmony nog zo’n koopje, maar wel een coin die een groot probleem zal oplossen. Veel blockchains kampen namelijk met een groot probleem: ze zijn niet schaalbaar genoeg. 

Harmony heeft een revolutionaire blockchain ontwikkeld die zich volledig richt op schaalbaarheid en lage transactiekosten. Ze zijn vanaf de basis een compleet nieuwe blockchain gaan bouwen en hebben voortdurend geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat het systeem gemakkelijk kan worden aangepast als er zich problemen voordoen.

Harmony in de praktijk

In de praktijk helpt Harmony bedrijven bij het creëren van marktplaatsen voor het gebruik van fungible tokens en de bekende non-fungible tokens (NFT's). Ook staat privacy bij Harmony bovenaan de prioriteitenlijst. Om de complete anonimiteit en privacy van gebruikers te waarborgen, gebruikt Harmony zogenaamde 'zero knowledge proof'.

Dit spreekt veel gebruikers aan. In de praktijk wordt Harmony bijvoorbeeld al gebruikt voor kredietbeoordelingen en andere vormen van gegevensuitwisseling die traditioneel door grote gecentraliseerde platforms werden gedaan.

Mijn verwachtingen voor Harmony (ONE) zijn in ieder geval er hoog, ook door de grote en actieve community achter het project en de coin.

Videotoelichting

In deze video licht Corné elke coin nog even kort toe:

Hoeveel geld heb je nodig om miljonair met crypto te worden?

Als je jouw plan serieus neemt om miljonair met crypto te worden en dat wilt doen met coins die nog een groot potentieel hebben om te stijgen, hoeveel geld heb je dan realistisch gezien nodig?

100x potentieel

De drie coins die ik in dit artikel noem, hebben in ieder geval allemaal het potentieel om x100 of meer te gaan. 

Neem bijvoorbeeld Harmony (ONE). De koers staat eind mei 2023 op $0,015638 en de all time high op $0,379. Wanneer de koers alleen al zijn vorige all time high bereikt, maak je van elke 10.000 euro die je erin stopt ruim 240.000 euro. En dat terwijl het potentieel bij een volgende bull run nog veel groter is.

Hetzelfde geldt voor Luna Classic en Holochain. LUNC kan met gemak x100 zodra mensen stijgingen zien en instappen. Er ontstaat dan FOMO, wat LUNC weer naar nieuwe hoogten kan brengen. Ook bij Holochain is dit het geval.

Bereik je doel sneller met goedkope altcoins

Hoewel het natuurlijk het beste is om een brede en gediversifieerde portfolio op te bouwen met blue chip-cryptocurrency’s, kun je ook door het kopen van altcoins met nog veel potentieel voor groei je doelen sneller bereiken, als de koersen inderdaad zo hard gaan knallen, zeker wanneer de huidige market cap nog veel ruimte biedt voor groei.

Bitcoin naar 100.000 dollar

Het bedrag...

Persoonlijk denk ik daarom dat je minimaal 25.000 tot 30.000 euro moet investeren in coins met een groot potentieel om met crypto miljonair te worden. Natuurlijk kan dat ook met de grote gevestigde namen, maar dan kijk je al snel tegen een investering van enkele tonnen aan. 

Maak er een doel van

Dat lijkt en is ook veel geld, maar vergeet niet dat het doel dan ook 1 miljoen is. Met 1000 euro crypto kopen en miljonair worden is gewoon niet realistisch, behalve voor de mensen die echt het geluk hebben om toevallig als eerste een exploderende memecoin of ander project hebben gekocht. Ook hoef je die 30.000 euro niet in een keer te investeren. Maak er echt een doel van om elke maand bijvoorbeeld voor 1000 euro crypto te kopen, dan gaat het allemaal sneller dan je denkt.

Denk in stappen

En natuurlijk hoef je jouw geld niet ineens naar 1 miljoen te krijgen. Probeer in stappen te denken. Maak van 100 euro eerst eens 200 euro en ga zo verder. Door je 100 euro slechts 13x te verdubbelen ben je al bijna bij je doel! En dat is met crypto goed mogelijk.

Conclusie

Doe in ieder geval je voordeel met deze drie mooie kansen. Investeer nu in Luna Classic, Holochain en Harmony en wie weet maak jij in 2024 wel een enorme sprong naar financiële vrijheid en succes! Miljonair worden met crypto is absoluut mogelijk.

Je koopt de genoemde cryptocurrency’s eenvoudig via mijn favoriete crypto exhange Bybit. Dat is nu extra interessant, want bij aanmelden krijg je ook nog eens tot $30.000 trade tegoed. Daarmee kun je een hele tijd vooruit zonder trading fees te betalen.

Meld je via de knop hieronder aan en koop LUNC, HOT en ONE.