• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Nu VeChain kopen? Deze 5 signalen wijzen op een aanstaande rally in 2024!
januari 20, 2024

Nu VeChain kopen? VeChain is op dit moment een slapende reus. De prijs ligt ontzettend gunstig, maar er gaat nu nog niet veel aandacht naar uit. En dat terwijl er veel nieuwe ontwikkelingen zijn en de koersgrafiek er technisch ook erg goed uitziet!

Verschillende analisten wijzen zelfs op een potentieel van duizenden procenten winst in 2024. Ook als de koers slechts teruggaat naar zijn oude recente top, heb je nog een winst van meer dan 800%. Kortom, nu VeChain kopen?

Wat is VeChain precies?

VeChain is een van de weinige cryptocurrency's waar al echt gebruik van wordt gemaakt in de ‘fysieke’ wereld. VeChain is een platform dat zich richt op het verbeteren van de bevoorradingsketen (supplychain) en productverificatie.

Dat betekent concreet dat ze blockchaintechnologie gebruiken om de echtheid van producten te waarborgen en tegelijkertijd de hele keten van productie tot de levering van producten inzichtelijk te maken.

vechain koersverwachting

Praktische toepassing in "the real world"

Wat VeChain op dit moment echt uniek maakt, is de praktische toepassing ervan in de echte wereld. Dat maakt het een van de grootste RWA's (een Real World Asset). VeChain werkt namelijk al samen met veel bedrijven en merken en biedt unieke oplossingen voor de traceerbaarheid en verificatie van producten.

Zo weet je als klant bijvoorbeeld dat een bepaald product van goede kwaliteit is en voldoet aan andere normen. Het is vanaf de fabriek te volgen, totdat het bij jou thuis aankomt.

Prijsverwachting VeChain en voorspelling koers

In de onderstaande video deelt Corné zijn visie en koerstargets voor VeChain met je. Wat is de beste strategie om je klaar te maken voor de mooie stijging van VeChain die er in 2024 aan zit te komen?

Gaat VeChain stijgen? 5 redenen voor grote winst in 2024!

Ik was al heel erg enthousiast, maar er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen waardoor de koers van VeChain (VET) binnenkort weleens snel zou kunnen verdubbelen. Lees over de VeChain koersverwachting en check 4 redenen voor een mooie stijging in 2023!

Reden #1: VeChain is continu aan het doorbouwen, nieuwe partnerships

VeChain al samen met veel verschillende grote partijen, waaronder enkele heel bekende namen. Denk aan Price Waterhouse Coopers (PWC) ('de grootste organisatie op het gebied van zakelijke dienstverlening) en het bekende kledingmerk H&M.

Zelfs de UN (United Nations) is een partner om aan maar liefst 17 duurzame ontwikkelingsdoelen te werken, zoals milieubescherming, armoede, honger, gezondheid, onderwijs, schone energie, schoon water, sanitaire voorzieningen, economische ontwikkeling en nog veel meer.

Boston Consultancy Group (BCG) is nieuwste grote partner

Sinds kort werkt VeChain nu ook samen met de Boston Consultancy Group (BCG). BCG behoort bij de absolute top van de consultingwereld. Persoonlijk ken ik het bedrijf vooral van zijn bekende BCG-matrix uit mijn economielessen met de stars, cash cows, dogs en question marks (marktaandeel en marktgroei). Misschien ken je hem ook wel.

nu-vechain-kopen-samenwerking-bcg

BCG en VeChain gaan samenwerken op het gebied van duurzaamheid in de landbouw. Ze willen de kracht van blockchaintechnologie gebruiken om belangrijke verbeteringen te realiseren, te beginnen met het verminderen van de CO2-uitstoot in de landbouw. Dit zit hem vooral in het verbeteren van de transparantie en efficiëntie in de toeleveringsketens.

Na de landbouw zullen ze ook helpen bij het volgen van producten vanaf het begin van het productieproces tot aan het eindproduct.

Reden #2: VeChain koppelt de echte wereld met de blockchain

VeChain is een van de weinige cryptoprojecten die op dit moment al echt waarde toevoegen aan commerciële bedrijven. Het heeft het potentieel om in 2024 parabool te gaan. 

En dan te bedenken dat je VeChain (VET) nu voor slechts een paar cent per coin koopt. Wat mij betreft een no-brainer.

Ook VeChain kopen? Dat doe je eenvoudig en snel met iDEAL op Bitvavo, de grootste en meest betrouwbare crypto exchange van Nederland. Binnen een paar minuten staat jouw VeChain dan al in je portfolio.

Reden #3: Prijs ligt ontzettend gunstig

Het bijzondere aan VeChain is dat het al lange tijd een grote naam in de crypto top 50 is. Toch gaat er relatief weinig aandacht naar uit. En dat terwijl er zoveel grote namen bij betrokken zijn en het team achter VeChain hard blijft werken aan nieuwe ontwikkelingen. Tel daarbij op dat VeChain een van de weinige cryptocurrency’s is met toepassingen in de echte wereld en je hebt in feite een formule voor succes.

vechain-kopen-koersgrafiek

Eigenlijk zie je dat er weinig hype is rondom VeChain, maar het product wel heel goed is. En dat juist de coins waar veel hype rondom is deze niet zoveel toevoegen als VeChain kan.

Reden #4: Nu meer dan 1 miljoen VeChain wallets

Een ander interessante ontwikkeling is dat de VeChain-community steeds groter wordt. Inmiddels is de grens van 1 miljoen VeChain-wallets gepasseerd, wat aangeeft dat steeds meer mensen en investeerders vertrouwen krijgen in de munt en het project.

nu-vechain-kopen-1-miljoen-wallets

Reden #5: Analisten zijn positief

Verschillende analisten constateren in de koersgrafieken dat VeChain op dit moment zijn eerste golden cross sinds juni 2020 laat zien. Een golden crosse is een sterk bullish signaal. Destijds pompte VET met meer dan 3000%. Als VeChain dit patroon nog een keer weet te herhalen zou VeChain in oktober 2024 op 1,14 USD kunnen staan.

Conclusie, nu Vechain kopen?

Ik verwacht dat al deze bullish ontwikkelingen de VET-prijs de komende maanden kunnen helpen stijgen. Sowieso is VeChain een goede investering waarmee het fundamenteel helemaal goed zit.

De organisatie maakt al echt een verschil in de wereld en breidt het aantal partnerschappen met serieus grote namen in rap tempo uit. VeChain legt de focus op duurzaamheid en het verbeteren van de supply chain, wat op dit moment hot topics zijn en VeChain nog interessanter maakt.

Nu VeChain kopen?

Dat doe je eenvoudig en snel met iDEAL op Bitvavo, de grootste en meest betrouwbare crypto exchange van Nederland. Binnen een paar minuten staat jouw VeChain dan al in je portfolio.