• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Numeraire kopen? AI-trading met beloningen voor de beste voorspellers!
mei 7, 2023

Numeraire kopen? Geloof jij ook in de grote toekomst van AI? Dan is Numeraire een project om goed in de gaten te houden. Numerai is namelijk een platform dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie, machine learning, blockchaintechnologie en data science. Daarmee kan de technologie interessante voorspellingen doen. 

En dat beperkt zich niet alleen tot de wetenschap, maar ook met de unieke mogelijkheid om op de Ethereum-blockchain te handelen in aandelen. Ik denk dat de rol van AI en trading de komende jaren enorm zal worden. Daarom is het nu de tijd om alvast in AI-crypto te investeren en er binnenkort de vruchten van te plukken. 

Wat is Numeraire?

Numeraire (NMR) is software die verschillende AI-technologieën combineert om de aandelenmarkt te voorspellen en gebruikers in staat stelt om in aandelen te handelen.

Het platform heeft twee applicaties: Numerai Signals en Numerai Tournament.

Numerai Signals

Numerai Signals is de plek waar gebruikers hun strategieën delen, om een bepaalde trading strategie of een specifiek aandeel te ondersteunen.

Numerai Tournament

Om de beste modellen te vinden, organiseert Numerai regelmatig toernooien. Tijdens deze toernooien strijden de deelnemers tegen elkaar om het beste voorspellende model te creëren.

De deelnemers kunnen NMR-tokens verdienen als beloning voor het creëren van een winnend model. Het wedstrijdelement voegt een unieke stimulans toe om het beste voorspellende model te maken en daar geld mee te verdienen in de vorm van NMR-tokens.

Numeraire kopen logo

Wat is het NMR-token?

NMR is de utility token van het platform en fungeert als het belangrijkste betaalmiddel. NMR wordt zoals hierboven genoemd als stimulans om deelnemers in de Tournament app wekelijks te belonen. NMR drijft het netwerk aan, omdat het helpt bij het uitvoeren van alle taken van de software.

6,2 miljoen NMR

Er zijn op dit moment ruim 6,2 miljoen NMR-tokens in omloop, van de totale voorraad van 11.000.000 NMR. Net als veel andere cryptomunten, waaronder Bitcoin, heeft Numeraire dus een beperkte voorraad. Deze beperkte voorraad voorkomt inflatie en betekent dat er geen nieuwe NMR-munten worden gemaakt zodra de voorraad op is.

Opvallend feit: De oorspronkelijke limiet voor de voorraad van Numeraire (NRM) was 21 miljoen, net zoals Bitcoin. In 2019 besloot het team achter Numerai dit aanzienlijk te verlagen, naar 11 miljoen.

Het team achter Numeraire

De software achter Numeraire is gebaseerd op het Ethereum protocol en werd ontwikkeld en gecreëerd door het hedgefondsbedrijf Numerai. Numerai werd al in 2015 opgericht door Richard Craib in San Francisco, Californië. Van 2016 tot 2020 had het Numerai-project vier afzonderlijke financieringsrondes, waarbij het bedrijf meer dan 21 miljoen dollar ophaalde.

In 2017 gaf Numerai 1 miljoen NMR-tokens uit en verdeelde deze onder datawetenschappers die eerder hadden deelgenomen aan toernooien. 

Richard Craib en zijn team hebben met Numerai en Numeraire (NMR) een revolutionair platform ontwikkeld dat echt opvalt tussen alle andere cryptoprojecten. Numerai stelt investeerders in staat om meer dan ooit te profiteren van de beste in- en uitstapmomenten op de aandelenbeurs.

Numeraire kopen website

Inmiddels is al bijna 30 miljoen dollar in NMR uitgekeerd aan voorspellers.

Wat maakt Numeraire uniek?

Het hoofddoel van het project is om gebruikers in staat te stellen in aandelen te handelen via een geautomatiseerd model op basis van AI, machine learning en data science. Numeraire stimuleert datawetenschappers en gebruikers om hun voorspellingsmodellen en signalen voor het voorspellen van de markt te uploaden. Op die manier kun je NMR verdienen. Hoe nauwkeuriger je voorspelling, des te meer je ontvangt.

Het is eigenlijk een soort gedecentraliseerd hedgefonds waar iedereen aan mee kan doen en zo een bijdrage kan leveren. Numerai is dus echt anders dan andere netwerken.

Leer zelf AI-trading

Sinds een half jaar is AI-trading bovendien echt in opkomst. Ben je op zoek naar een manier om winst te maken met crypto trading zonder dat je heel diep in technische analyse hoeft te duiken? Dan heeft Corné misschien de oplossing voor je.

Door gebruik te maken van de kracht van AI en machine learning, kun je namelijk een tradingstrategie ontwikkelen die nauwkeuriger is dan handmatig traden en je ook nog eens meer winst oplevert.

In de video hieronder legt Corné je stap voor stap uit hoe je een AI crypto trading strategie instelt bij TradingView. Het mooie is dat het helemaal gratis is!

NMR kopen of niet?

Numerai en het Numeraire-token bieden wat mij betreft een geweldige kans om in de wereld van AI en AI-crypto te investeren. Het kan bijna niet anders dan dat dit project in de toekomst veel nieuwe investeerders en interesse krijgt. Steeds meer mensen raken namelijk geïnteresseerd in de mogelijkheden die het traden met AI biedt.

Bovendien doet AI-software het traden vaak beter dan een mens, omdat AI veel meer variabelen tegelijkertijd kan monitoren en bovendien geen last heeft van emoties, zoals angst en hebzucht.

Koersverwachting NMR

De koers van NMR is op dit moment ook erg interessant. Zeker wanneer je kijkt naar het potentieel van AI en de kans op een nieuwe hype later in 2023 en 2024. Na een piek van ruim 90 dollar in juni 2021, staat de koers op dit moment rond 15 en 16 dollar. 

Zeker gezien het lage totale aantal coins in omloop (de helft van Bitcoin) en  het gigantisch grote toekomstperspectief denk ik dat deze koers met gemak opnieuw zal verdubbelen. Bij de volgende crypto bullmarkt en AI-hype kan de koers misschien wel doorschieten naar boven de 100 dollar. Wanneer dat gebeurt, heb je van jouw 1000 euro maar liefst 8000 euro gemaakt.

NMR kopen koersverwachting

Conclusie

AI-crypto zoals Numeraire heeft de potentie om ongekende mogelijkheden te bieden op het gebied van voorspellingen. Niet alleen op het gebied van koersvoorspellingen is Numeraire interessant, maar AI kan ook helpen bij de gezondheidszorg, bijvoorbeeld voor het beoordelen van röntgenfoto’s. Dat doet AI tegenwoordig vaak al beter dan een arts.

In de financiële sector bieden AI-crypto's zoals Numeraire de mogelijkheid om geavanceerde handelsstrategieën te ontwikkelen. Dit biedt enorme kansen om een hoger rendement te halen en tegelijkertijd de risico's te verminderen.

Het kan bijna niet anders dat Numeraire een grote rol in deze revolutie gaat spelen. En die revolutie is sinds het begin van 2023 echt in gang gezet. Iedereen heeft het over AI, terwijl je er met NMR nog heel vroeg bij bent. De grote knaller moet namelijk nog gaan komen. Wil je daar bij zijn? Koop dan NMR via Bybit, mijn favoriete crypto exchange. Nu met gratis handelstegoed, zodat je de komende tijd daar geen kosten voor betaalt!