• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Phemex exchange, handelen zonder KYC en gratis xPT tokens verdienen!
juni 12, 2023

Phemex exchange is een snel groeiende crypto exchange waar je zonder KYC-procedure heel goedkoop handelt. Daarnaast maakt het feit dat Phemex later in 2023 met een eigen token komt (PT) het extra interessant om nu goedkoop xPT-tokens te verzamelen.

En het mooie: dat doe je vooral door simpelweg te handelen op Phemex, wat je toch al zou doen. Maar er zijn nog meer voordelen. Lees alles over de voordelen van Phemex exchange en waarom je er zeker even een account zou moeten aanmaken.

Wat is Phemex Echange?

Hoewel je er misschien nog niet eerder van hebt gehoord, bestaat Phemex exchange al een aantal jaren. De exchange werd in november 2019 in Singapore opgericht en is eigendom van Phemex Financial Pte. Ltd. Hun uiteindelijke doel is om wereldwijd het meest betrouwbare handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten te worden en gebruikersgericht te blijven. 

Hoewel opgericht in Singapore, is het bedrijf geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden, net zoals veel andere crypto exchanges. De reden hiervoor zijn meestal de minder strenge wetten en veel lagere belastingtarieven. Ook Malta is om die redenen vaak populair. Inmiddels staat Phemex in de top 10 van crypto exchanges met het grootste dagelijkse volume in derivaten, oftewel crypto traden met hefboom.

phemex-exchange-homepage

Het team achter Phemex exchange

Het team achter Phemex exchange bestaat uit een aantal voormalige leidinggevenden van Morgan Stanley, met een bewezen staat van dienst in de financiële wereld. Jack Tao is de  CEO. Phemex heeft momenteel een team van 40 medewerkers en is op dit moment hard bezig met het werven van nieuwe medewerkers. Tijdens corona doneerden ze veel mondkapjes, waardoor de exchange kon rekenen op veel sympathie. 

Voordelen van Phemex exchange

Waarom zou je bij Phemex exchange een account moeten aanmaken? Hieronder lees je over de grootste voordelen.

#1: Enorm gebruiksvriendelijk

Een van de beste eigenschappen van Phemex is dat het een ontzettend gebruiksvriendelijk platform is. Zelfs een leek navigeert eenvoudig door de site en vindt alle opties om te traden onder handbereik.

phemex exchange trading interface

#2: Anoniem zonder KYC traden

Een ander groot voordeel van Phemex vind ik dat je geen uitgebreide KYC-procedure hoeft te doorlopen om het platform te gebruiken. Phemex vereist dus geen verificatiecontrole waarbij je bekend moet maken wie je bent en een kopie van je paspoort, rijbewijs of ID-kaart hoeft te uploaden. Perfect voor privacybewuste handelaren dus. 

Enige nadeel? Je moet BTC storten vanaf een andere wallet om anoniem te blijven. Wil je via Phemex met fiat crypto kopen? Dan is KYC wel vereist. Kortom, zolang je gewoon BTC stort is er dus geen KYC nodig. Ideaal! Want ik wil mijn identiteit niet graag bekend maken, laat staan het risico lopen dat mijn gegevens in verkeerde handen vallen. Phemex biedt hier dus een mooie oplossing voor.

#3: Spot trading is gratis

Daarnaast betaal je geen kosten wanneer je in spot handelt. Het wisselen van spotpairs dus zonder fees en dat scheelt toch enorm in de totale kosten.

#4: Grote hefboom tot 100x mogelijk

Waar andere exchanges hun maximale hefboom vaak beperken tot 25x, trade je bij Phemex Exchange met een 100x leverage op een BTC of USDT-pair als je dat wilt.

#5: Demo-account

Ben je nog niet zo ervaren met traden? Wil je zonder risico leren hoe alles werkt? Dan biedt Phemex een demo-account waarmee je naar hartelust kunt oefenen.

#6: Fijne mobiele app

Er is een mobiele applicatie van Phemex, waarmee je altijd en overal kunt traden of je account in kunt zien.

#7: Welkomstprogramma met aantrekkelijke bonussen

Wanneer je je aanmeldt bij Phemex, profiteer je van een uitgebreid welkomstprogramma voor nieuwe gebruikers en bonussen. Ook heb je de mogelijkheid om tot tien procent rente te verdienen op stortingen en het Earn-programma van Phemex.

#8: Goed bereikbare support

Een ander voordeel van Phemex is dat het team achter de exchange 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, waardoor de gebruikers zeer tevreden zijn. Bij een vraag of probleem heb je dus altijd snel antwoord.

Gratis xPT-tokens verdienen! Phemex Soul Pass

Maar we zijn er nog niet, want een van de allergrootste voordelen verdient een aparte kop. Door simpelweg te traden via Phemex verdien je namelijk gratis xPT-tokens. Een exchange dat een eigen token lanceert heeft de potentie om gigantisch te stijgen. Gemiddeld minimaal 20x, maar ook 100x of zelfs 1000x is mogelijk. 

Probeer dus om er zoveel mogelijk van te verzamelen door simpelweg te traden en aan andere programma’s mee te doen. Een goede manier hiervoor is je niet alleen aanmelden voor de Phemex exchange, maar ook de nieuwe Phemex Soul Pass. Wat dat is? In de video hieronder legt Corné je er alles over uit.

Phemex Earn

Net zoals veel andere exchanges heb je bij Phemex de mogelijkheid om extra rendement op je investeringen te verdienen. Op de eerste 500 dollar krijg je een mooi jaarlijks rendement van 8 tot 10 procent op respectievelijk USDC en USDT. Dat zijn stablecoins, dus je loopt geen risico op koersdalingen, maar krijgt dus een gegarandeerd rendement.

Bij Phemex vind je ook verschillende mogelijkheden om flexibel te sparen, waarbij je op bepaalde coins een passief inkomen verdient. Je hoeft je geld daarvoor niet voor een lange tijd vast te zetten, wat een fijn gevoel is. Je hoeft hiervoor alleen crypto van je spot trading account naar je Phemex spaarrekening te verplaatsen. En het leuke daarvan: je krijgt de rente dagelijks gestort! Dat is een leuke motivatie en maakt het allemaal veel tastbaarder.

phemex-exchange-earn

Een andere manier om een passief inkomen te verdienen is het Fixed Saving-product van Phemex. Hierbij zet je jouw BTC of USDT voor een bepaalde periode vast. Je kunt dus niet direct bij je geld, maar verdient als tegenprestatie dus wel een behoorlijk hoger rendement.

Is Phemex veilig?

Het team achter het platform heeft zich bewezen in de zakenwereld. Verder gebruikt Phemex een HD Cold Wallet-systeem om de tegoeden van gebruikers veilig te stellen. Alle fondsen worden periodiek verzonden naar één cold wallet met meerdere handtekeningen. Phemex heeft geen eigen hostingservice maar maakt gebruik van Amazon Web Service (AWS) Cloud, de marktleider als het gaat om cloudgebaseerde beveiliging en veiligheid. Handelszones zijn gescheiden van het interne netwerk met een laag firewalls. Het platform is ook beveiligd met SSL-technologie en maakt gebruik van PCI-scanning. 

Conclusie

Phemex Exchange is een van de beste opties als je zonder KYC met een hoge leverage wilt traden. Het mooie is bovendien dat Phemex in het derde kwartaal van 2023 met een eigen token komt (PT) . Op dit moment kun je via Phemex al xPT minen, wat omgezet zal worden in PT zodra de token live gaat. Je verdient xPT door gratis airdrops, te traden en mee te doen aan verschillende andere activiteiten op de Exchange. 

Uit het verleden is bovendien gebleken dat exchanges die met eigen tokens komen de koers gigantisch zien stijgen. Gemiddeld minimaal 20x, maar ook 100x of zelfs 1000x is mogelijk. Kortom, reden genoeg om nu toe te slaan en een account bij Phemex aan te maken. Dat doe je eenvoudig en binnen een minuut via de knop hieronder.