• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Op zoek naar een 100x crypto investering? PRIMAL kopen lijkt een gouden kans!
december 11, 2022

PRIMAL kopen? Het vinden van een mooie token voordat deze ontploft, is een van de mooiste dingen die er zijn! Hoewel er al duizenden verschillende coins zijn, komt er regelmatig een nieuw project bij. Al een tijdje volg ik de nieuwste coins zowel voor als net na hun release. 

Van de nieuwste coins lijkt PRIMAL een geweldige kans om in de toekomst 100x te gaan. Wat is PRIMAL precies en waarom denk ik dat dit weleens een buitenkans zou kunnen zijn? 

Wat is PRIMAL?

PRIMAL is een compleet nieuw project en cryptocurrency op basis van sporten en verdienen, in combinatie met het gebruik van fan tokens. Het project en de coin zijn op 8 december 2022 live gegaan op meerdere grote exchanges, waaronder KuCoin en Bybit. Je kunt de coin dus direct al gemakkelijk kopen.

primal kopen logo

Combinatie tussen Move2Earn en Fan-tokens

PRIMAL laat zich nog het beste omschrijven als een combinatie tussen de populaire cryptocurrencies STEPN en Chiliz. STEPN is een zogenaamde Move2Earn coin, waarmee je geld (tokens) kunt verdienen door te sporten.

Chiliz is een cryptocurrency die fans van verschillende teams en competities stemrecht geeft en hen direct bij hun favoriete sport betrekt. Zelf omschrijft het Chiliz-team dat als “radical fan engagement”.

Inner circle met je favoriete sporter

Maar wat maakt PRIMAL dan uniek? PRIMAL biedt het beste van twee werelden: je kunt direct met je favoriete sporter in contact komen en hem of haar volgen binnen hun ‘inner circle’. (aan de andere kant biedt dat de sporter zelf kansen om geld te verdienen in de vorm van abonnementen en trainingen).

primal kopen move2earn

Daarnaast stimuleert PRIMAL hun gebruikers ook om zelf te gaan sporten en bewegen, door daar een beloning in de vorm van PRIMAL-tokens in te geven.

Direct compatible met Apple Watch en Fitbit

Bovendien is PRIMAL daarvoor vanaf het begin compatible en geschikt voor bijvoorbeeld gebruik met de Apple Watch en Fitbit. Dat zijn twee sporthorloges die je activiteit tracken en die al door miljoenen mensen worden gebruikt. Daarmee boort PRIMAL direct al een mooie markt aan.

Er zit veel potentie in het verdienmodel van PRIMAL! Overigens niet te verwarren met de al langer bestaande gelijknamige cryptocurrency onder de ticker ‘PRL’. De ticker van PRIMAL is namelijk ‘PRIMAL’. Je herkent PRIMAL ook aan het logo dat nog het meeste lijkt op een kroon, of de vingers van een vuist.

Private communities

De private communities (inner circles) voor atleten bieden hen en hun fans de kans om met elkaar in contact te komen binnen de PRIMAL app. En het interessante idee daarachter, is dat bij elke actie een deel PRIMAL wordt geburnd. En dat burnen zorgt ervoor dat de waarde per token in principe steeds wat verder stijgt. Ook kun je geld verdienen door te sporten en maakt het daarmee interessant voor honderden miljoenen mensen in de wereld. 

Ik kan nog veel meer vertellen, maar Corné vat alle feiten in deze video heel goed samen. Inclusief technische analyse voor de komende tijd! 

De toekomst van PRIMAL

PRIMAL heeft een uitgebreide roadmap voor de toekomst, waarin ze niet alleen hun eigen team, maar ook het aantal aangesloten sporters en gebruikers willen laten groeien. Op dit moment zit PRIMAL in fase 2, waarin zelfs staken op korte termijn mogelijk moet worden. Alleen al de mogelijkheid om te kunnen staken heeft bij andere coins bijna altijd een mooie stijging tot gevolg gehad.

Verder ziet de chart er goed uit en is PRIMAL al direct te koop op een aantal van de grootste en meest populaire crypto exchanges van de wereld, waaronder Bybit, OKx en KuCoin. 

Slim: PRIMAL heeft het burnen van tokens standaard ingebouwd

Bij veel cryptocurrencies wordt het aantal coins door het minen steeds groter. Andere projecten houden hun voorraad stabiel. Weer andere currencies verlagen het aantal circulerende tokens juist. Dat doen ze door middel van een token burn, een mechanisme dat ook in PRIMAL zit ingebouwd. Het burnen van tokens maakt een currency waardevoller, omdat het aanbod daalt.

Nu al een mooie stijging!

PRIMAL is live gegaan met een market cap van 484.000 dollar, maar heeft een valuation van 8 miljoen dollar. Bij de release van 5 miljard tokens was de prijs 0,0016 dollar, die op het moment van schrijven al is gestegen naar 0,0090 dollar. En dat is volgens mij nog maar het begin!

Nieuwe tokens bieden gigantische potentie op 100x

Door PRIMAL te kopen, heb je namelijk een mooie kans op een geweldig rendement. PRIMAL ziet er namelijk uit als een degelijk project, met een grote potentiële markt. Al bij livegang zijn er meer dan 250 atleten aangesloten en willen ze elke maand tientallen nieuwe sporters toevoegen. Deze sporters hebben zelf al vaak een groot aantal volgers, waarbij ze hun PRIMAL Inner Circle onder de aandacht zullen brengen.

De kans dat PRIMAL een shitcoin blijkt te zijn, lijkt me behoorlijk klein. Bovendien is het mooie van het kopen van nieuwe coins, dat ze een geweldig groeipotentieel hebben. Bitcoin zal niet snel 20, 50 of zelfs 100x zoveel waard worden, maar bij nieuwe coins zoals PRIMAL is dat helemaal niet vreemd.

Het blijft natuurlijk wel altijd een iets grotere gok, om een nieuwe coin te kopen in plaats van een gevestigde naam in de cryptowereld. Maar tegen dat risico wat je neemt staat dus ook een kans op een enorme winst.

Conclusie

Daarom heb ik zelf via Bybit voor 400 dollar geïnvesteerd in PRIMAL. Zodra de naam Ik verwacht op relatief korte termijn voor in ieder geval een verdubbeling te gaan, maar denk dat op de wat langere termijn er zeker een 10x of zelfs 100x in zit, als de marketing achter PRIMAL de coin viral laat gaan. Primal stapt in ieder geval een grote markt binnen, met veel potentie!

Nu PRIMAL kopen?

Zelf ook PRIMAL kopen en meeliften op de nieuwe trend? Dat doe je gemakkelijk via Bybit via de knop hieronder. Je krijgt dan meteen een mooie aanmeldbonus en aantrekkelijke kortingen!