• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • SEI Network kopen? De snelste blockchain ter wereld! 25X in 2024?
januari 12, 2024

SEI Network kopen? Sinds de lancering in augustus van 2023 is SEI Network (SEI) met meer dan 600% gestegen. Wat is SEI precies en gaat dit project en cryptocurrency in 2024 nieuwe records breken?

Tijd om te kijken wat SEI Network precies is en wat we er de komende tijd van kunnen verwachten.

Wat is SEI Network precies?

Sei is een speciale blockchain, ontworpen voor het traden van cryptocurrency’s. In tegenstelling tot andere blockchains, heeft Sei zich volledig gericht op het verbeteren van de technologie, waardoor Sei op dit moment de snelste blockchain ter wereld. Dit allemaal dankzij hun unieke consensusmechanisme.

Niet wachten en direct SEI kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel met iDEAL via Bitvavo, de populairste en 100% Nederlandse crypto exchange. Meld je aan en binnen een paar minuten heb jij je eerste SEI in je portfolio. Klik op de knop hieronder om naar Bitvavo te gaan.

Snelste blockchain ter wereld

Het zogenaamde Twin Turbo consensusmechanisme zorgt namelijk voor een gigantisch snelle verwerking van transacties, zelfs sneller dan bekende blockchains zoals Solana (en we weten allemaal hoe hard de koers van Solana (SOL) is gestegen).

Om het even met elkaar te vergelijken: de transactiebevestigingstijd van Sei bedraagt slechts 380 milliseconden. De bevestigingstijden van andere grote L1-blockchains, zoals Ethereum (ETH) met 6 minuten en Solana (SOL) met 2.5 seconden geven aan hoe revolutionair SEI op dit gebied is.

Ook meer transacties per seconde

Sei gebruikt ook technieken om het aantal transacties per seconde aanzienlijk te verhogen. Hierdoor kunnen veel meer transacties worden verwerkt dan in vergelijkbare systemen.

Sei Network heeft ook maatregelen genomen om oneerlijke praktijken zoals frontrunning tegen te gaan, wat een veelvoorkomend probleem is.

Sei Network biedt DeFi, GameFi en NFT-apps een betere liquiditeit en efficiëntere afhandeling van orders, terwijl ze profiteren van de snelheid en schaalbaarheid van Sei.

sei-network-kopen-website

Het team achter SEI

Het team achter Sei Network wordt geleid door Jayendra Jog, Dan Edlebeck en Jeffrey Feng. Dan Edlebeck is bijzonder opvallend in dit team omdat hij de bedenker was van twee andere populaire projecten, namelijk Sentinel en Exidio, die beide gebaseerd waren op het Cosmos blockchain-platform.

Deze ervaring in de blockchainwereld heeft Edlebeck waardevolle inzichten en expertise gegeven die hij nu toepast bij Sei. Samen vormen deze drie individuen een team met een solide achtergrond in blockchaintechnologie.

sei-network-kopen-logo

Waarom stijgt SEI zo snel?

De SEI-token is met meer dan 8.900% gestegen sinds de lancering in augustus 2023. Op 15 augustus 2023 debuteerde de token met een waarde van $0,0645, maar op 3 januari 2024 tikte SEI de $0,80 al aan. Tien dagen later is de koers iets gedaald naar $0,718 en daarmee een mooie kans om in te stappen.

Uniek ecosysteem en technologische innovaties

De indrukwekkende prijsstijging van SEI heeft het vooral te danken aan het unieke technologische ecosysteem van Sei en het feit dat het zich heeft gericht op het optimaliseren van trading apps met een groot aantal gebruikers. Daarnaast hebben andere grote blockchains via airdrops ook bijgedragen aan de groei en bekendheid van de SEI token.

SEI biedt een revolutionaire verbetering voor DEX’s

SEI belooft een belangrijke speler te worden binnen gedecentraliseerde exchanges (DEXs). In tegenstelling tot gecentraliseerde exchanges verhandel je op een DEX cryptocurrency’s zonder tussenkomst van tussenpersonen. Dit biedt gebruikers meer veiligheid, lagere kosten, transparantie en autonomie.

Ondanks deze voordelen worden de meeste DEXs geconfronteerd met een grote uitdaging als het gaat om schaalbaarheid op Layer 1, de onderliggende blockchain.

SEI maakt het verschil

En dat is waar Sei een verschil maakt. SEI is een nieuwe Layer 1 en neemt bijna alle uitdagingen op dit gebied weg. Het is snel, met lage kosten en tegelijkertijd een groot aantal transacties per seconde.

SEI biedt daarmee een schaalbare oplossing voor elk type handel, zoals DeFi, NFT-marktplaatsen en gaming. Ze kunnen allemaal profiteren van de infrastructuur van Sei.

beste nft coins

Koersverwachting SEI Network (SEI)

Er raken steeds meer mensen betrokken bij het Sei-ecosysteem, wat nieuwe investeerders aantrekt. Er is een groot vertrouwen in de waarde die het biedt. Het is een potentiële Solana-killer, waarvan de koers in 2023 van 10 naar 100 dollar is gestegen.

Wanneer je de market cap van Solana ($40 miljard) vergelijkt met die van SEI ($1,5 miljard), dan kan SEI token in 2024 met gemak 25X of meer gaan. Maar natuurlijk zou een 5X of 10X al geweldig zijn en eenvoudig haalbaar.

Technische analyse van SEI door Corné

In deze video neemt Corné de koers van SEI onder de loep en laat hij op basis van technische analyse zien wat de prijs in de toekomst op korte termijn kan gaan doen.

Het is het komende jaar in ieder geval een van de grote kanshebbers voor mooie rendementen en een van de beste tradekansen van dit moment!

Conclusie, SEI kopen?

Sei is dus interessant voor bijna iedereen die met cryptocurrency’s bezig is en gaat naar mijn mening de komende jaren heel groot worden. Op dit moment ben je er nog heel vroeg bij en kan de koers van SEI met gemak 5X of meer gaan. Zelfs een 25X is in 2024 en 2025 mogelijk.

Wil je SEI kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel met iDEAL via Bitvavo, de populairste en 100% Nederlandse crypto exchange. Meld je aan en binnen een paar minuten heb jij je eerste SEI in je portfolio. Klik op de knop hieronder om naar Bitvavo te gaan.