• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 small cap gaming coin tips voor een 5x tot 20x op je investering!
juni 10, 2024

Small cap gaming coins kopen? Deze coins zijn in 2024 en de komende jaren een unieke kans om grote winsten te behalen. In dit artikel onthullen we 5 veelbelovende small cap gaming coins die het potentieel hebben om je investering minimaal te vervijfvoudigen of zelfs 20 keer zoveel waard te worden.

Waarom small cap coins kopen?

"Small cap" betekent "kleine marktkapitalisatie." Je komt deze term tegen bij mensen die in aandelen en bedrijven investeren, maar tegenwoordig ook bij cryptoprojecten. Onder small cap vallen cryptocurrency’s die een relatief lage totale waarde (market cap) hebben.

De waarde wordt berekend door de huidige prijs van de munt te vermenigvuldigen met het aantal munten dat in omloop is. Small cap-munten hebben meestal een marktkapitalisatie van minder dan 100 miljoen dollar. Ze zijn vaak nog relatief nieuw, wat mooie investeringskansen geeft.

Waarom gaming coins kopen?

Grote coins zoals Bitcoin en Ethereum zijn een must in elke cryptoportfolio. Maar een groot voordeel van kleine gaming-coins is het potentieel voor grote winst. In tegenstelling tot grote munten die al veel waard zijn, zitten kleine munten namelijk nog in een vroege fase. Dit betekent dat ze sterk in waarde kunnen stijgen.

Dit geeft je de kans om in een vroeg stadium in te stappen en maximaal te profiteren van een mogelijke stijging van de waarde. Er is nog veel ruimte om te groeien, voordat deze coins in de wereldwijde crypto top 100 terecht zullen komen.

De populariteit van online gaming stijgt hard

De online-gamingmarkt groeit nog steeds snel. Online gaming is de laatste jaren enorm populair geworden en met blockchaintechnologie en play-to-earn-modellen zal deze trend alleen nog maar versterken. 

Play-to-earn wordt steeds belangrijker

Play-to-earn maakt het mogelijk om echt geld te verdienen terwijl je een online game speelt, wat de populariteit van deze games nog verder vergroot. Als er namelijk echt geld te verdienen valt, trekt dit meer mensen aan. Daarnaast is het dankzij cryptovaluta nu mogelijk om gemakkelijker om beloningen uit te keren of te betalen in games.

Blockchaintechnologie

Blockchaintechnologie zorgt voor een enorme verandering in de game-industrie. Nog nooit eerder was het bijvoorbeeld mogelijk om unieke in-game items echt te bezitten als NFT en zelfs te verhandelen. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe economie. Denk ook aan het bezit van virtuele grond of virtueel vastgoed.

Waarom juist small cap gaming coins kopen?

Natuurlijk is het slim om een aantal van de grotere gaming coins zoals Decentraland (MANA), Exie Infinity (AXS) en andere coin met een grote market cap in je portfolio op te nemen.

Maar daarnaast zou ik zeker een deel van je portfolio toewijzen aan gaming coins met een kleine market cap, omdat je hier veel winst mee kunt maken, zeker als het project een groot succes wordt en uiteindelijk in de crypto top 100 terechtkomt. Toegegeven, je loopt wat meer risico, maar daar staan vaak ook de mooiste rendementen tegenover.

Small cap gaming coins video

In de video hieronder vertelt Corné je meer over de 5 small cap gaming coin tips die in dit artikel genoemd worden. Zeker even kijken!

Voordelen van small cap gaming coins kopen op een rij

  • Grote winstkansen door snelle groei
  • Innovatieve technologie
  • Je portfolio diversifiëren
  • Vaak leuke en verslavende games
  • Je kunt geld verdienen door te spelen
  • Actieve community's

Tip #1: Nyan Heroes ($NYAN)

nyan-gameplay

Nyan Heroes is een unieke free-to-play team-based shooter met een twist: als speler bestuur je kleine katten die gigantische mechs besturen. Het klinkt heel bizar, maar het spel is verrassend leuk en verslavend! 

De combinatie van katten en mechs in een mooi vormgegeven third person shooter is uniek en spreekt veel mensen aan. Vooral in Azië zal deze game erg populair gaan worden. Nyan Heroes is gratis te spelen, waardoor de drempel om het eens te proberen laag is en de game snel een grote groep spelers kan opbouwen.

Nyan Heroes integreert blockchaintechnologie en play-to-earn (P2E), waardoor je door te spelen met cryptocurrency beloond wordt. Dit werkt motiverend en zorgt voor meer loyaliteit aan de game. Verder ziet Nyan Heroes er gewoon gelikt en professioneel uit, dankzij een team van ervaren ontwikkelaars met een bewezen track record in de gaming-industrie.

Grote namen als partners

Nyan Heroes heeft een partnerschap met Razer, een toonaangevend merk in gaming hardware. Daarnaast ondersteunt Epic Games, onder meer bekend van het populaire spel Fortnite, Nyan Heroes. Deze samenwerkingen versterken de reputatie en zorgen voor een nog betere uitwerking.

Prijstarget Nyan Heroes in de bullrun

Op het moment van schrijven is de koers van Nyan Heroes ($NYAN) iets meer dan 0,20 dollar met een market cap van 25 miljoen dollar. Ik verwacht dat een market cap van 600 miljoen dollar in de komende bullrun mogelijk is, waarmee NYAN zo’n 6 dollar per token waard zal zijn. Dan hebben we het over een 30x van je investering.

Nyan Heroes kopen? Koop $NYAN gemakkelijk met iDEAL op Bybit

Tip #2: Farcana ($FAR)

farcana-gameplay

Farcana is een gratis multiplayer third-person shooter game die zich afspeelt in een futuristische sci-fi wereld op Mars. Je doet er als spelers mee in een team en vecht op verschillende maps. Tijdens het spelen kun je crypto verdienen door te spelen en te winnen.

Farcana organiseert regelmatig toernooien met echte prijzen, wat extra spanning en competitie toevoegt aan de game. Grondsroffen in de game kun je kopen en bezitten als NFT: Het verhaal is zeer gedetailleerd en meeslepend.

Intense gameplay

Farcana is ontworpen voor snelle en intense gevechten, waardoor je adrenalineniveau tijdens het spelen altijd hoog blijft. Dat maakt het ook erg verslavend. De ontwikkelaars van Farcana (meer dan 120 man!) komen regelmatig met updates met nieuwe content en features. Het spel draait trouwens op de Unreal 5-engine, die je misschien al kent van de mooie graphics in andere games.

Farcana bevindt zich nog in de early stages van ontwikkeling, maar het heeft naar mijn mening de potentie om een grote hit te worden. De unieke combinatie van play-to-earn, unieke gameplay, regelmatige updates en een actieve community maakt Farcana een interessante optie om het spel zowel zelf te spelen als erin te investeren.

Prijstarget Farcana in de bullrun

Farcana heeft een kleine market cap van 20 miljoen dollar, bij een koers van zo’n 0,05 dollar. Ik denk dat een 20x hier in de komende bullrun gemakkelijk mogelijk is, met een target van 1 tot 1,2 dollar.

Farcana kopen? Koop $FAR gemakkelijk met iDEAL op Bybit

Tip #3: Nakamoto games ($NAKA)

nakamoto-games-website

Nakamoto Games is een platform dat zich vooral richt op play-to-earn en is een compleet platform met veel verschillende leuke en verslavende crypto-games. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere gamer wel wat te vinden is. Door te spelen verdien je beloningen in de vorm van het NAKA-token. De meeste games zijn gratis te spelen.

Nakamoto Games maakt gebruik van blockchaintechnologie voor een transparante en veilige gameplay. Dit zorgt ervoor dat spelers echt officieel eigenaar zijn van hun in-game items en dat beloningen eerlijk worden verdeeld.

Nakamoto Games is een snel groeiend platform. Doordat er steeds meer games worden toegevoegd aan het platform, trekt dit steeds meer gamers aan. Nakamoto Games richt zich bovendien niet alleen op gamers, maar ook ontwikkelaars. Je ontwikkelt er namelijk gemakkelijk je eigen play-to-earn games binnen het ecosysteem van Nakamoto Games.

Prijstarget in de bullrun

Nakamoto Games heeft op dit moment een market cap van ongeveer 90 miljoen dollar bij een koers van 1,38 dollar. Het is al een echt werkend product en heeft veel potentieel. Vooral het feit dat je er geld kunt verdienen door te spelen, zal naar mijn mening veel nieuwe spelers aantrekken. In de komende bullmarkt verwacht ik dat een market cap van 1 miljard dollar niet onmogelijk is. Dat betekent een 10x van de huidige koers.

Nakamoto games kopen? Koop $NAKA gemakkelijk met iDEAL op Bybit

Tip #4: Heroes of Mavia ($MAVIA)

heroes-of-mavia-game

Heroes of Mavia is een free-to-play multiplayer 3D-strategiespel, speciaal voor mobiele apparaten. Het speelt zich af in “Mavia”, waar je je eigen basis bouwt, een leger samenstelt en strijd voert met andere spelers om grondstoffen en de waardevolle RUBY-token te bemachtigen.

RUBY-tokens verdienen

Heroes of Mavia biedt een uniek play-to-earn model waar je RUBY-tokens kan verdienen door te spelen, te winnen en je land te verhuren. RUBY kun je gebruiken voor in-game aankopen. Alle in-game items in Heroes of Mavia, inclusief land, bases en karakters, zijn NFT's (non-fungible tokens). Dit betekent dat je als speler echte eigenaar bent van je items en deze kunt verkopen of verhandelen op de markt. Heroes of Mavia organiseert regelmatig evenementen en toernooien met leuke prijzen.

Prijstarget Heroes of Mavia in de bullrun

Heroes of Mavia bevindt zich nog in de early stages van ontwikkeling, maar het heeft de potentie om een grote hit te worden! Op dit moment heeft de cryptocurrency een market cap van zo’n 85 miljoen dollar, bij een koers van 2,60 dollar. Voor de komende bullmarkt verwacht ik minimaal een 5x naar een koers van 13 tot 15 dollar per token.

Heroes of Mavia kopen? Koop $MAVIA gemakkelijk met iDEAL op Bybit

Tip #5: Shrapnel

shrapnel-game

Als laatste in de lijst is Shrapnel ($SHRAP) onderscheidend, doordat dit een echte first-person shooter (FPS) met blockchaintechnologie is. Spelers bestrijden elkaar in intense gevechten terwijl ze waardevolle SHRAP-tokens verdienen, waarmee ze in-game items kunnen kopen.

De graphics en gameplay van Shrapnel zijn erg goed, met realistische physics en intense gevechten. Dit maakt het spelen erg verslavend. Shrapnel heeft daarnaast de potentie om een populaire eSports-titel te worden, met toernooien en prijzen voor de beste spelers.

Gamechanger voor first person shooters

Shrapnel bevindt zich nog in de early stages van ontwikkeling, maar kan letterlijk een gamechanger worden op het gebied van first person shooters. Dit type is ook in de traditionele gaming al het populairste soort. Door play-to-earn te combineren met NFT’s, verandert de ervaring compleet. Shrapnel is daardoor een innovatieve game met unieke manieren om geld te verdienen. Zeker het in de gaten houden waard! Zowel in het team als de investeerders zitten bovendien grote namen.

Prijstarget in de bullrun

Op dit moment heeft Shrapnel een market cap van ongeveer 50 miljoen dollar, bij een koers van 0,10 dollar. In de komende bullmarkt kan Shrapnel gemakkelijk 10x gaan, met een koerstarget van 1 dollar per token.

Shrapnel kopen? Koop $SHRAP gemakkelijk met iDEAL op Bybit