• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Thug Life kopen maar presale gemist? Koop THUG via DEXtools!
juli 18, 2023

Wil je Thug Life kopen in de presale, maar heb je gezien dat deze nu voorbij is? Geen nood, het is mogelijk om Thug Life alsnog via de decentrale exchange Dextools te kopen, voordat deze op de grote exhanges wordt gelist. Dat is dus nog steeds een geweldige kans.

En het goede nieuws, de koers staat door winstnemingen van de eerste kopers op dit moment lager dan de presale-prijs van 0,0007 dollar. Staat Thug Life op het punt van knallen en hoe koop je Thug Life na de presale?

Thug Life de volgende 100X memecoin?

Het afgelopen jaar heb je vast gezien dat verschillende memecoins 100X zijn gegaan. Met de winsten van PEPE nog in het achterhoofd, ontstaan er nog steeds nieuwe memecoins en projecten die hetzelfde potentieel hebben. Meestal is het wel zaak om er snel bij te zijn om de maximale winsten te pakken.

Dat betekent dat je de nieuwste coins dus in de presale moet zien te kopen voor de beste prijs. Het nieuwste project ‘Thug Life’ is een memecoin met een knipoog naar de hiphopcultuur van de jaren ‘80. "Thug Life" is beroemd gemaakt door de late hiphopartiest Tupac Shakur, die de uitdrukking gebruikte om de harde realiteit van het leven op straat te symboliseren.

Herken je de zwarte cartoon zonnebril?

Op internet zie je regelmatig memes en leuke afbeeldingen terug, waarbij een pixelige zwarte cartoon-zonnebri op het hoofd van een persoon of dier is geplakt. Meestal geeft dat een ‘bad-ass’-actie aan, vaak samen met een fragment uit het nummer "Nuthin' but a 'G' Thang" van Dr. Dre en Snoop Dogg.

Thug Life maakt debuut in de cryptowereld

De term "Thug Life" is nu ook overgenomen door de cryptowereld. Thug Life Token, afgekort als $THUG, is een meme-cryptocurrency die in de presale in de eerste twee weken van juli 2023 meer dan 2 miljoen dollar heeft opgehaald. Thug Life domineert verschillende socialmediakanalen en het is wachten tot de coin op de grote exchanges live gaat.

Volgens de makers is $THUG de token voor de "grote spelers" en "gangsters" van de cryptomarkt, een knipoog naar de hiphopcultuur en de term "Thug Life" groot heeft gemaakt. Het is een interessant voorbeeld van hoe internetcultuur, muziek en crypto zich met elkaar kunnen vermengen. Thug wil een tweede kans bieden voor mensen die de grote stijgingen van andere memecoins hebben gemist. Zo staat het ook op hun homepage.

thug-life-motto

Interessant feit: het marketingteam van Thug Life Token is dezelfde groep mensen die ook achter het Spongebob Token zitten. En voor wie niet weet wat er met Spongebob Token is gebeurd: 100X in waarde naar een market cap van 50 miljoen dollar! Uiteraard streeft het marketingteam ernaar om dit ook met THUG te bereiken.

De tokenomics van Thug Life Token

Het potentieel van memecoins zoals Thug Life Token is voor een groot deel te danken aan een toegewijde community van volgers. De sterke presalecijfers geven aan dat de koers van Thug Life in 2023 weleens zeer hard zou kunnen stijgen. 

Naast de community zijn het vooral de tokenomics achter een memecoin die belangrijk zijn. Bij de uitgifte van de $THUG-tokens tijdens de presale werd 70% van de in totaal 4,2 miljard tokens verkocht. De resterende tokens zijn gereserveerd voor marketing en beloningen voor de gemeenschap.

Verdeling van $THUG Tokens % van het totale aanbod van $THUG:

Voorverkoop 70%  (2 miljoen dollar)
Marketing 15%  (440.000 dollar)
Community 15% (440.000 dollar)

Interessant is dus dat de community honderdduizenden dollars aan beloningen staat te wachten.

Thug Life tokenomics

Koersverwachting Thug Life, de volgende miljonair maker?

In totaal is er voor bijna 3 miljoen dollar aan tokens verkocht zodra Thug Life op de wereldwijde exchanges verschijnt. Dat betekent dus ook een market cap van hetzelfde bedrag. Het team achter Thug Life Token streeft naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen. Dat betekent dat de koers 33x moet stijgen om dat te bereiken. Elke token is op dat 

moment geen 0,0007 dollar meer waard, maar wordt dan voor bijna 2,5 dollarcent verhandeld.

Succes van andere memecoins belooft veel goeds

Een market cap van 100 miljoen dollar is nog steeds vrij conservatief, wanneer je naar het succes van andere memecoins kijkt. Dogecoin met meer dan 9 miljard (!), Shiba Inu op 4,5 miljard en PEPE staat op 650 miljoen dollar. Bij een market cap van 650 miljoen dollar betekent dat een koers van bijna 15 cent per THUG-token. Elke kleine investering van 100 dollar is op dat moment meer dan 21.000 dollar waard. En de grap: dit kan dus zomaar gebeuren! 500 dollar investeren en je tikt de ton aan.

Stimulans door het team achter Thug Life Token

Het team achter THUG heeft mooie plannen om de groei naar een market cap van 100 miljoen dollar te stimuleren. Zo komen er airdrops en weggeefacties, maar gaat het toevoegen aan verschillende bekende exchanges zorgen voor de grote klappers.

Token burn

Een ander interessant feit is dat Thug Life Token een verbrandingsmechanisme krijgt, waardoor het aantal van 4,2 miljard beschikbare tokens afneemt. Ook dat zorgt voor een mogelijke prijsstijging op de langere termijn. Al met al dragen deze punten ertoe bij dat de waarde van Thug Life Token in de toekomst aanzienlijk kan stijgen.

Thug Life kopen op DEXtools.io

Wanneer je Thug Life wilt kopen, kun je dat doen via Uniswap of DEXtools. DEXtools.io werkt erg gebruiksvriendelijk en je koopt er Thug Life door een MetaMask wallet te koppelen via de site van DEXtools. Rechtsboven in beeld vind je een 'Connect'-knop.

connect-dextools

MetaMask is een browserextensie voor Chrome en een online wallet waar je ETH en andere cryptovaluta naartoe kunt sturen. Je saldo in je  MetaMask-wallet gebruik je vervolgens om het op Uniswap of DEXtools om te zetten naar Thug Life Token. 

Conclusie, Thug Life kopen?

Thug Life is een van de nieuwste memecoins die veel aandacht krijgt en waar de community hoge verwachtingen van heeft. De coin bouwt voort op de populariteit van tokens zoals Pepe, Sponge en Shiba Inu, waarvan Pepe en Spongebob token tot wel 10.000% stegen na hun lancering.

Het mooie is dat THUG op DEXtools nu lager staat dan de presale prijs van 0,0007 dollar. Waarschijnlijk hebben een groot aantal whales na de presale hun winst al genomen, maar trekt het op korte termijn weer bij.

thug-life-kopen-dextools

Zelfs een relatief kleine investering in Thug Life kan je een mooi bedrag opleveren. En wordt het toch niks? Jammer, maar de kans op een stijging van duizenden procenten maakt dat het risico wat mij betreft waard.

Kortom, koop ETH op Bybit of een andere exchange, stuur het naar je Metamask wallet en koppel deze aan DEXtools of Uniswap. Dan heb jij je eerste Thug Life Token snel in je wallet staan. Succes!