• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tron kopen? 6 nieuwe redenen voor een snelle stijging van TRX!
oktober 28, 2022

Nu Tron kopen? Waar de aandacht vooral uitgaat naar cryptocurrencies in de top 10 van grootste coins, is het zeker ook interessant om te kijken naar altcoins in de top 20. 

Tron (TRX) is een van die currrencies, die al jarenlang stabiel een positie in de top 20 heeft. Toch zijn er een aantal recente ontwikkelingen, die er weleens voor zouden kunnen zorgen dat Tron de komende tijd een flinke stijging kan laten zien.

Waarom Tron (TRX) kopen?

Hoewel Tron al een tijdje een sleeping giant is, maakt het idee achter TRX de crypto uniek. Het is namelijk vooral bedoeld om betalingen in games, op YouTube, social media en andere online entertainment-kanalen mogelijk te maken. En die markt is groot, heel groot!

Alleen al wanneer slechts een klein deel van de bedrijven in de entertainmentindustrie Tron gebruikt, dan heb je het al over enorme bedragen. De koers van Tron TRX zal op dat moment ook snel stijgen.

Niet alleen voor betalingen

Het protocol van TRON is vooral bedoeld voor eenvoudig online betalen, maar maakt het daarnaast ook mogelijk dat iedereen in de entertainmentindustrie en daarbuiten zijn of haar creaties op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren.

Als maker van muziek of een game, krijg je op die manier het beheer en de verspreiding van je content weer in eigen hand. Naast die controle over je eigen product, verdien je er ook meer aan. Er is namelijk geen tussenpersoon meer die een deel van je opbrengst als commissie opeist.

Tron kopen logo

6 nieuwe ontwikkelingen die TRX kunnen laten stijgen

Ondanks de bearmarkt waar Bitcoin en alle altcoins last van hebben, zijn er de afgelopen weken een aantal veelbelovende ontwikkelingen die voor een mooie explosieve stijging bij TRX kunnen zorgen.

Ontwikkeling #1: Tron overnamegeruchten

Begin oktober kondigde crypto exchange Huobi aan dat het grootste deel van de aandelen zijn overgedragen aan About Capital Management. Dat is het investeringsfonds waar Justin Sun de belangrijkste man is.

Naar verwachting heeft Justin Sun (de oprichter van Tron) ongeveer 1 miljard dollar betaald voor de aandelen van Huobi. Het gaat voorlopig over geruchten, maar dat deze een invloed hebben op de koers van Tron is wel duidelijk.

Na de bekendmaking van het nieuws liet de koers van TRX een mooie stijging zien. Wanneer het nieuws echt bevestigd wordt, zal dat alleen nog maar meer worden.

Ontwikkeling #2: Transacties en volume op de TRX-blockchain nemen sterk toe

Deze maand is het aantal transacties op de blockchain van TRON boven de 4 miljard gekomen, met een totale transactiewaarde van maar liefst bijna 6 biljoen dollar. Dagelijks wordt er inmiddels zo’n 4 miljard dollar verstuurd.

Ook zijn er inmiddels bijna 120 miljoen wallets en accounts, wat aangeeft dat een grote groep mensen met Tron bezig is, of er in investeert.

Ontwikkeling #3: Tron (TRX) staking nu ook mogelijk bij Binance.US

Een van de mogelijkheden om met crypto een mooi passief inkomen te genereren, is het staken van coins. De Amerikaanse tak van crypto exchange Binance ondersteunt het staken van Tron sinds kort ook. Dat zal Tron en de koers waarschijnlijk een mooie impuls geven.

tron kopen website

Ontwikkeling #4: Gedegen groeistrategie

Tron is een van de cryptocurrencies die de laatste jaren vooral focust op groei en het opbouwen van nieuwe samenwerkingen. Dat zal uiteindelijk leiden tot een snellere adoptie van de mogelijkheden die TRX biedt.

Zo wordt Tron’s TRX-token actief gebruikt in de populaire PEIWO app, waarin Chinese gebruikers muziek luisteren en delen. Ook heeft Tron het populaire BitTorrent overgenomen en is er al enkele jaren een uitgebreid strategisch partnerschap met het veelbelovende Band protocol.

Ontwikkeling #5: TRX coin burn

Dit jaar heeft TRX al meer dan 1.1 miljard tokens ‘geburnd’, wat ervoor zorgt dat de waarde per coin in principe stijgt. De market cap van alle coins samen hoeft over minder tokens te worden verdeeld, wat zorgt voor een hogere koers per TRX.

Ontwikkeling #6: Snel netwerk dat tienduizenden transacties per seconde kan verwerken

Daarnaast zit het met de techniek achter TRX helemaal goed. Het netwerk is snel en kan tienduizenden transacties verwerken, per seconde!

market taker market maker

Voor mijn gevoel is Tron op dit moment een slapende reus met enorme winstkansen. Het is een kwestie van tijd voordat de massa Tron ontdekt. Een nieuw partnerschap kan daarvoor een perfecte aanleiding zijn. TRX wordt op dit moment al gebruikt in de app. 

Voordelen van Tron

Een aantal voordelen van Tron /TRX) op een rij:

  • Enorme winstkansen door de grootte van de wereldwijde entertainmentindustrie.
  • Veel partnerschappen met grote namen.
  • Zeer lage transactiekosten bij het versturen van TRX
  • Sterke en gedreven community
  • Lage koers die in 2023 gemakkelijk wel tien keer zoveel waard kan worden!

Tron TRX kopen of niet?

Tron staat al jaren in de top 20 van alle cryptocurrencies. Inmiddels heeft TRX zelfs een mooie 15e plek en er is veel ruimte voor groei. Rond oktober 2022 staat de koers rond de 6 dollarcent en bereikte Tron zijn voorlopige all-time-high van bijna 30 dollarcent in de eerste maand van 2018.

Veel nieuwe ontwikkelingen

Hoewel dat inmiddels meer dan vier jaar geleden is, is er in de tussentijd veel gebeurd. Voor mijn gevoel is het een kwestie van tijd voordat Tron gaat exploderen in prijs en is het met gemak mogelijk dat de oude all-time-high wordt geëvenaard.

koppeling dollar ust terra

Tron (TRX) naar 50 dollarcent in 2023?

Een doel van 50 dollarcent lijkt me zeker niet onmogelijk, wanneer de techniek achter Tron op video- en socialmediakanalen daadwerkelijk gebruikt gaat worden. De ontwikkelingen en partnerschappen zijn in ieder geval veelbelovend en ik zorg er daarom voor dat ik zeker een deel van mijn cryptoportfolio aan TRX toewijs.

Als de bearmarket in 2023 eenmaal voorbij is, gaat TRX waarschijnlijk harder stijgen dan de rest van de coins in de huidige top 20. We gaan het zien!

Tron kopen?

Ook Tron kopen? Wil je jouw portfolio ook uitbreiden met Tron? Koop je TRX dan snel en gemakkelijk via iDEAL op Bitvavo, Nederlands grootste en meest betrouwbare crypto exchange.