• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • VeChain kopen? Een van de grootste kanshebbers op een x10 stijging in 2022!
april 11, 2022

VeChain kopen? Daar is het nu misschien het beste moment voor! De koers van VeChain heeft vorig jaar namelijk een erg indrukwekkende stijging laten zien, maar is nu weer een stuk goedkoper aan te schaffen.

En dat terwijl er veel nieuwe ontwikkelingen aan zitten te komen en VeChain fundamenteel alleen maar sterker is geworden. Waarom VeChain weleens de verrassing van 2022 zou kunnen worden? Dat lees je hier.

Wat is VeChain precies?

VeChain (VET) is een unieke cryptovaluta die het mogelijk maakt om alle gegevens van producten realtime bij te houden. VeChain is bedacht om zogenaamde end-to-end productcontrole te garanderen, door gebruik te maken van blockchaintechnologie (cryptocurrencies).

Een product wordt daarmee bijvoorbeeld voorzien van een smart chip en stuurt vervolgens via het VeChain-netwerk updates over de status en veranderingen. Een beetje zoals je al kent van de track&trace van pakketjes via de post.

VeChain maakt het mogelijk om de verspreiding van fake producten tegen te gaan en verbetert de kwaliteit, doordat je precies weet wat er met de producten is gebeurd. 

Het team achter VeChain

Het bedrijf achter VeChain werd in augustus 2017 opgericht. Het Vechain project wordt vanuit een stichting in Singapore ontwikkeld en beheerd. De organisatie staat onder leiding van Sunny Lu en heeft meer dan 150 medewerkers. In totaal zijn er bijna 87 miljard munten. Er hoeft en kan dus niet gemined worden. Dat maakt het meteen ook een milieuvriendelijke digitale munt.

Hierom gaat VeChain knallen in 2022

De afgelopen jaren heeft de waarde van VeChain al een mooie stijging laten zien. VeChain is een van de (weinige) cryptovaluta’s die op dit moment al een echt en bruikbaar product leveren. Het idee achter VeChain is het mogelijk maken om de reis van fysieke producten van productie tot aflevering bij de klant of consument te volgen. Zo weet je dus altijd wat er met jouw product is gebeurd. 

Maar er is meer, want deze drie nieuwe ontwikkelingen gaan ervoor zorgen dat VeChain in 2022 gaat knallen:

Reden #1: VeChain omarmt het Internet of Things

VeChain is wordt een belangrijk onderdeel van het huidige en vooral toekomstige Internet of Things, waarbij elk denkbaar apparaat of waardevol item is voorzien van een slimme chip en internetverbinding. VeChain is helemaal klaar voor een grote adoptie en biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. Het is een kwestie van tijd voordat grote bedrijven het nut van VeChain ontdekken.

Reden #2: Lancering van eigen stablecoin: VeUSD

Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen het VeChain netwerk, is de lancering van de zogenaamde VeUSD, oftewel de VeChain stablecoin. Dit gaat VeChain een enorme boost geven op het gebied van adoptie en toepasbaarheid. Bovendien wordt de VeUSD gedekt door een fysieke reserve. Daardoor behoudt de VeChain stablecoin altijd zijn waarde.

Reden #3: Maatschappelijk project: VeCarbon

Een ander project waar ik grote verwachtingen van heb, is VeCarbon. Een nieuw maatschappelijk verantwoord project, dat VeChain neerzet als een (milieu)bewuste coin met aandacht voor het welzijn van mensen.

Met VeCarbon wil VeChain ervoor zorgen dat bedrijven hun strategie sneller kunnen aanpassen aan veranderende wet- en regelgeving op het gebied van CO2-uitstoot. VeChain helpt bedrijven op die manier om snel te schakelen en hun CO2-uitstoot te verminderen.

Reden #4: Grote samenwerkingen

VeChain kondigde in maart 2022 een grote samenwerking met Alchemy Pay aan. Dit bedrijf maakt het mogelijk om fiat geld en crypto met elkaar te verbinden. Met het partnerschap bereikt VeChain in één klap meer dan 2 miljoen Alchemy Pay klanten in meer dan 70 landen. Dit geeft de bruikbaarheid en groei van Vechain de komende maanden absoluut een boost!

Verder gebruikt Renault VeChain al om hun auto’s van productie tot levering te volgen. De in China grote wijnimporteur Direct Imported Goods past VeChain toe om hun wijn te verkopen en te tracken. Ook Walmart China gebruikt het netwerk.

Daarnaast gebruiken Bayer China, BMW, BYD Auto en zelfs H&M VeChain technologie. Voor al deze bedrijven maakt VeChain het mogelijk om de productie en levering van begin tot eind te controleren.

En last but zeker not least: een grote samenwerking tussen Stably, CREAM en het Amerikaanse trustbedrijf Prime Trust, zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden.

Risk management

VeChain kopen, nu het juiste moment?

Persoonlijk ben ik overtuigd van de kansen en het potentieel van VeChain (VET). Het lost een echt probleem in de wereld op en garandeert dat levensmiddelen vers zijn, of producten van de originele fabrikant. Voor auto’s is kilometerstandfraude tegen te gaan en van koele levensmiddelen weet je zeker dat ze niet te warm zijn geworden. Bij kleding weet je zeker dat je een origineel kledingstuk koopt. 

Je weet gewoon precies wat er met jouw producten is gebeurd, van productie totdat het in je eigen handen is. Het is volgens mij een kwestie van tijd voordat nog meer bedrijven kiezen voor VeChain als oplossing voor kwaliteitsgarantie en betere inzichten in logistiek.

Veelbelovende toekomst

Na een aantal maanden van een stevige daling, ziet de toekomst voor VeChain er geweldig uit. Door VeChain te kopen, investeer je in deze veelbelovende toekomst en heb je grote kans een mooie winst te maken. 

VeChain 10x?

Kortom, er broeit iets en ik durf te voorspellen dat er dit jaar en anders zeker in 2023 een grote kans is dat de huidige koers van ruim 5 eurocent weleens x10 zou kunnen gaan en daarmee een nieuw all-time-high neerzet.

Voordelen van VeChain op een rij

  • Uniek product in de cryptowereld.
  • Gaat de verspreiding van namaakproducten tegen.
  • Wordt al echt gebruikt door grote organisaties.
  • Biedt revolutionaire logistieke oplossing en kwaliteitsgarantie.
  • Enorme winstkansen.
  • Interessante aankoopkoers!

VeChain kopen?

Zeker naarmate meer en meer bedrijven blockchaintechnologie en in het bijzonder de mogelijkheden van VeChain ontdekken, stijgt de waarde van de munt mee. Toch staat de adoptie van VeChain nog in de kinderschoenen, wat het een extra grote kans geeft op een explosieve stijging!

Kortom, zorg ervoor dat een mooi aandeel van je portfolio bestaat uit Vechain en pluk de vruchten aan het einde van dit jaar!