• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • VeChain gaat grote nieuwe samenwerkingen aan. Tijd om VeChain te kopen?
augustus 2, 2022

Na een aantal maanden van stevige dalingen, ziet de toekomst voor VeChain er geweldig uit. Zeker nu VeChain recent twee grote samenwerkingen met de giganten UFC en Amazon aankondigde. 

Door VeChain te kopen, investeer je in deze veelbelovende toekomst en heb je grote kans de komende jaren enorme winsten te maken. Kortom, is het dé tijd om nu VeChain te kopen?

Wat is VeChain?

VeChain (VET) is een unieke cryptovaluta die het mogelijk maakt om alle gegevens van producten realtime bij te houden. Een product wordt bijvoorbeeld voorzien van een smart chip en stuurt vervolgens via het VeChain-netwerk updates over de status en veranderingen. Een beetje zoals je al kent van de Track&trace van pakketjes via de post.

VeChain maakt het daarmee mogelijk om de verspreiding van fake producten tegen te gaan en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit, doordat je precies weet wat er met de producten is gebeurd.

VeChain is een van de weinige cryptovaluta’s die op dit moment al een echt en bruikbaar product leveren. Het idee achter VeChain is het mogelijk maken om de reis van fysieke producten van productie tot aflevering bij de klant of consument te volgen. Zo weet je dus altijd wat er met jouw product is gebeurd.

VeCarbon

vechain vecarbon

Daarnaast is VeChain bezig met het project VeCarbon, een maatschappelijk verantwoord project, dat VeChain neerzet als een (milieu)bewuste coin met aandacht voor het welzijn van mensen.

Met VeCarbon wil VeChain ervoor zorgen dat bedrijven hun strategie sneller kunnen aanpassen aan veranderende wet- en regelgeving op het gebied van CO2-uitstoot. VeChain helpt bedrijven op die manier om snel te schakelen en hun CO2-uitstoot te verminderen.

Samenwerking met Amazon

De VeChain Foundation heeft onlangs een samenwerking onthuld met Amazon Web Services (AWS) om hun VeCarbon-platform te ondersteunen. VeCarbon helpt bedrijven informatie te over hun CO2-voetafdruk te verzamelen, zodat ze deze goed kunnen beheren en zo te (blijven) voldoen aan de emissiedoelstellingen.

Veel bedrijven moeten namelijk voldoen aan strikte CO2-emissiedoelen. VeCarbon is en wordt steeds meer een cruciaal hulpmiddel om deze doelen te bereiken.

amazon vechain partnerschap

De platforms die deze services bieden, hebben alleen grootschalige opslag- en analyseoplossingen nodig. Dit is waar de samenwerking met Amazon Web Services een groot verschil gaat maken.

Door de hulp en technische begeleiding die Amazon Web Service gaat bieden, stelt dat VeCarbon in staat om de dienstverlening sterk te verbeteren. AWS zal VeCarbon voorzien van rekenkracht en andere middelen.

En dat is groot nieuws, want het betekent dat de dienst VeCarbon van VeChain daarmee bijna ongelimiteerd zal kunnen groeien.

Samenwerking UFC

Een van de nieuwste samenwerkingen is die van VeChain met UFC, een van de grootste mixed martial arts (MMA) organisaties van de wereld. VeChain zal onder meer als partner worden getoond bij UFC evenementen en in hun marketing, waardoor de naam van VeChain een gigantische exposure krijgt.

De UFC heeft honderden miljoenen fans wereldwijd, waarmee ze maar liefst 900 miljoen tv-huishoudens in meer dan 175 landen bereiken. Diverse officiële UFC-evenementen krijgen de titel ‘Powered by VeChain’.

ufc vechain samenwerking

UFC wil zichzelf daarmee beter neerzetten als een organisatie die wil bijdragen aan een CO2-neutrale samenleving door de inzet en mogelijkheden van blockchain-technologie. Experts schatten de waarde van de deal op meer dan 100 miljoen dollar. 

Andere grote samenwerkingen

VeChain kondigde in maart 2022 al een grote samenwerking met Alchemy Pay aan. Dit bedrijf maakt het mogelijk om fiat geld en crypto met elkaar te verbinden. Met het partnerschap bereikt VeChain in één klap meer dan 2 miljoen Alchemy Pay klanten in meer dan 70 landen. Dit geeft de bruikbaarheid en groei van Vechain de komende maanden absoluut een boost!

Verder gebruikt Renault VeChain al om hun auto’s van productie tot levering te volgen. De in China grote wijnimporteur Direct Imported Goods past VeChain toe om hun wijn te verkopen en te tracken. Ook Walmart China gebruikt het netwerk.

Daarnaast gebruiken Bayer China, BMW, BYD Auto en zelfs H&M VeChain technologie. Voor al deze bedrijven maakt VeChain het mogelijk om de productie en levering van begin tot eind te controleren.

VeChain timmert dus hard aan de weg en het kan haast niet anders dan dat we dit gaan zien aan een explosieve groei in de koers.

Wat betekenen de nieuwe samenwerkingen voor de koers van VeChain?

De aankondigingen van de samenwerkingen met Amazon en UFC ga je zeker zien in de koers van VeChain. Alleen al de gigantische exposure van de naam VeChain in de media en UFC-evenementen draagt bij aan de adoptie van de coin en investeringen daarin.

Op dit moment lijkt de koers van VeChain toe aan een kleine correctie, maar vooral op de lange termijn is een koersexplosie bijna onvermijdelijk.

Technische analyse VeChain

Benieuwd naar de technische analyse en meer informatie over VeChain? Wat gaat de koers op de korte en langere termijn doen? Bekijk de onderstaande video van Corné dan zeker even!

Conclusie

Persoonlijk ben ik overtuigd van de kansen en het potentieel van VeChain (VET). Het lost een echt probleem in de wereld op en garandeert dat levensmiddelen vers zijn, of producten van de originele fabrikant. Voor auto’s is kilometerstandfraude tegen te gaan en van koele levensmiddelen weet je zeker dat ze niet te warm zijn geworden. Bij kleding weet je zeker dat je een origineel kledingstuk koopt. 

Je weet gewoon precies wat er met jouw producten is gebeurd, van productie totdat het in je eigen handen is. Het is volgens mij een kwestie van tijd voordat nog meer bedrijven kiezen voor VeChain als oplossing voor kwaliteitsgarantie en betere inzichten in logistiek.

Zeker nu VeChain samenwerkt met grote namen, wordt het steeds duidelijker dat VeChain een geweldige toekomst tegemoet gaat. Je kunt even wachten op een dip, maar op de huidige koers is het kopen van VeChain eigenlijk al een no brainer. Doen dus!