• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Verasity kopen? De toekomst van geld verdienen op videoplatforms
oktober 21, 2022

Verasity kopen? Stoor jij je ook enorm aan alle reclame op Youtube en andere videoplatforms? Zowel de makers van video’s en adverteerders hebben ze nodig om inkomsten te genereren. Verasity (VRA) biedt een geweldige oplossing voor iedereen, van adverteerder tot kijker en de verdiensten voor het platform zelf.

Op dit moment is VRA nog klein, maar er is een gigantisch potentieel voor spectaculaire groei! Reden genoeg om te kijken hoe Verasity werkt en waarom deze coin een grote toekomst tegemoet gaat.

Wat is Verasity (VRA) precies?

Verasity is een systeem dat zowel kijkers als makers en uitgevers van videocontent via een speciale player beloont. Hiervoor heeft Verasity een eigen gepatenteerd ‘Video Rewards Player’-systeem bedacht, waarin gebruikers worden beloond met hun eigen cryptocurrency VRA.

Inmiddels maken meer dan 2 miljoen uitgevers al gebruik van de technologie. Verasity brengt kijkers, uitgevers en adverteerders als het ware samen.

Meer betrokkenheid

In het kort: Verasity verhoogt de betrokkenheid van kijkers doordat je beloond wordt voor het bekijken van een video (of advertentie) in de vorm van VRA-tokens. Ook interactie of zelfs het spelen van games kan worden beloond.

Geen tussenpersoon meer

Het uiteindelijke doel van Verasity is om de tussenpersonen zelfs weg te nemen. Op dit moment verdienen YouTube en andere videoplatformen namelijk enorm veel geld aan adverteerders. In de praktijk wordt namelijk slechts 65% van alle inkomsten aan de makers van content uitgekeerd.

Natuurlijk kan een platform ook niet van de lucht bestaan, maar er zit nog veel marge en winst die nu direct naar de uitbaters van videoplatforms vloeit. 

Verasity videoplayer

Meer inkomsten voor creators

Verasity streeft ernaar om niet alleen de betrokkenheid te vergroten, maar ook juist meer inkomsten te genereren door een veel eerlijkere situatie te creëren door de dure tussenpersonen weg te nemen. En laat de blockchain hier nou net heel geschikt voor zijn.

Het team achter Verasity

Verasity bestaat inmiddels ruim vier jaar en is opgericht door John Rankin, Adam Simmons, Chris Gale en David Rowe. John Rankin startte eerder al Outfit7, een bedrijf voor video-advertenties. De bijbehorende app ‘Talking Tom’ werd erg populair. Inmiddels bestaat het team uit bijna 50 gedreven medewerkers.

Hoe werkt Verasity in de praktijk?

Als gebruiker kun je VRA-tokens verdienen door:

  • Het bekijken van content (waaronder ook advertenties)
  • Het delen van content
  • Aanmeldingen
  • Het spelen van games

Meer keuzevrijheid in adverteerders

Als videomaker kun je zelf kiezen welke advertenties je aan je publiek wilt laten zien. Dat levert je een grotere betrokkenheid op. Ook kunnen kijkers je video belonen met VRA, donaties doen of abonnee worden. Ze kunnen betaald worden om de advertenties bij jouw video te bekijken.

Veel minder fraude

Bovendien zorgt het systeem van Verasity ervoor dat er veel minder fraude is. Advertenties worden alleen getoond aan echte personen en niet aan bots. Views kunnen niet langer worden gemanipuleerd, waardoor de statistieken eerlijker zijn.

Eenvoudig VRA omwisselen naar euro's

Als kijker kun je jouw verdiende VRA eenvoudig omwisselen naar andere cryptocurrencies of euro’s. Als je een uitgever of maker bent, kun je jouw kijkers belonen voor het delen van content, zodat je kanaal sneller kan groeien. 

VRA token

VRA is een ERC20-token dat werkt op de blockchain van Ethereum. Je kunt VRA kopen om te investeren, maar heeft tot doel het betaalmiddel te zijn tussen de makers van content en adverteerders.

De blockchain wordt gebruikt om de interactie tussen makers, kijkers en adverteerders gemakkelijk te kunnen controleren. Dit systeem wordt ook wel ‘Proof-of-View’ genoemd. 

Verasity website

Website van Verasity

VRA kopen?

Als creator kun je VRA kopen, om je publiek te belonen om jouw content te delen. Aan de andere kant verdien jij aan advertentieweergaven. Via de site van VeraWallet zie je precies welke advertenties lopen, of voor welke video’s je rewards voor kunt krijgen.

Je bent er nog vroeg bij

Hoewel VRA als currency een heel interessante toepassing heeft, is het vooral het investeren met het oog op koerswinst dat VRA op dit moment zo mooi maakt. Omdat VRA nog een relatief nieuw project is, staat de koers nog laag. En dat terwijl het bedrijf echt volwassen begint te worden en de markt bijna onbeperkt groot is. 

Koersverwachting Verasity (VRA)

Voor mijn gevoel is de koers van VRA op dit moment enorm ondergewaardeerd en is het wachten tot de VRA koers explodeert. Mijn verwachting is dat een X10 nog behoorlijk conservatief is.

Daarom neem ik een mooi aandeel VRA op in mijn portfolio en laat ik het daar de komende jaren staan. Succes bijna gegarandeerd!

Conclusie

Verasity biedt een unieke oplossing om videomakers, hun publiek en adverteerders bij elkaar te brengen en tegelijkertijd dure tussenpersonen uit te schakelen. Ook neemt de fraude af, doordat alle acties in de blockchain geregistreerd en geverifieerd worden. De Proof-of-View-methode is door Verasity gepatenteerd.

Achter het project staat een ervaren team en een grote community, waardoor het slechts een kwestie van tijd is voordat de koers van VRA explodeert!

VRA kopen: eenvoudig Via Bitvavo naar KuCoin

Ook VRA kopen? De komende tijd zullen steeds meer crypto exchanges VRA gaan ondersteunen, maar omdat het nog zo nieuw en niet ontdekt is door de massa, kun je VRA momenteel het beste op KuCoin kopen. Dat klinkt misschien lastiger dan het is.

Maak een account aan bij KuCoin en koop vervolgens eerst Bitcoin of Ethereum via de Nederlandse exchange Bitvavo. Na je aankoop bij Bitvavo stuur je dit naar KuCoin, waar je het gemakkelijk omwisselt voor VRA.