• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • yPredict kopen? Nu in de presale met minimaal 10X winstkansen!
juni 20, 2023

yPredict kopen in de presale? De laatste tijd zijn nieuwe cryptocurrencies in de presale een hot topic. Toch zijn er maar weinig coins waar ik echt enthousiast van word, maar yPredict is een grote uitzondering.

Deze cryptocurrency heeft al flink wat aandacht gekregen op sociale media. Bovendien is de presale nu al een groot succes. Waarom is yPredict zo 'n veelbelovende cryptocurrency en zou je erin moeten investeren?

Wat is yPredict precies?

In het kort: yPredict is een gloednieuw platform dat op basis van AI verschillende voorspellende crypto handelstools voor iedereen toegankelijk maakt. Dat betekent dus dat yPredict bepaalde koop- en verkoopsignalen geeft op basis van uitgebreide analyses van de markt, economische ontwikkelingen, historische grafieken en fundamentele analyse.

Normaal gesproken waren deze tools alleen beschikbaar voor de grootste traders die met enorme bedragen handelen. Maar dankzij yPredict kunnen ook jij en ik hiervan profiteren!

ypredict kopen

Waarom is yPredict kopen nu zo interessant?

yPredict onderscheidt zich door de innovatieve manier waarop ze AI integreren in hun ecosysteem. De verwachting is bovendien dat de wereldwijde AI-markt in 2030 vertienvoudigd zal zijn, wat ook betekent dat yPredict een potentieel enorme stijging tegemoet kan zien. 

Voor traders zoals jij en ik

Wat yPredict wat mij betreft vooral heel aantrekkelijker maakt, is dat alle functies en diensten zijn ontworpen om traders zoals jij en ik goede voorspellingen over de richting van de markt te kunnen geven. Het AI-model vertelt je wanneer te kopen of te verkopen, zodat je daar zelf meer buiten komt te staan en je emoties beter onder controle houdt.

Handelen op emotie is namelijk killing voor een goede (day)trader. Bovendien ziet AI meer dan je zelf kunt zien. Denk aan bepaalde technische patronen in de koers en verschillende indicatoren.

cryptokoersen-stijgen-dalen

Direct contact met AI-experts

Ook gaat yPredict het mogelijk maken om traders direct met de AI-experts in contact te brengen via de yPredict Marketplace. Net zoals je nu al bijvoorbeeld copy trading gebruikt op verschillende crypto exchanges. Experts kunnen hun voorspellingsmodellen op de yPredict Marketplace plaatsen, die vervolgens toegankelijk zijn voor traders en investeerders zoals jij en ik.

De experts krijgen een vergoeding in de vorm van YPRED-tokens, wat hen weer stimuleert om goede modellen aan te bieden. Zo verdient de AI-expert met het meest succesvolle voorspellingsmodel ook de hoogste inkomsten.

ypredict kopen website

YPRED-token

YPRED is de originele token van yPredict en wordt gehost op de Polygon-blockchain. Er komen in totaal 100 miljoen tokens beschikbaar, waarvan 8 miljoen in de presale. Met de YPRED-token kun je allerlei dingen doen, zoals toegang krijgen tot het yPredict Analytics-platform en het gebruiken als betaalmiddel voor voorspellende modellen van AI en machine learning-ontwikkelaars. Hieronder staan de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

#1: Gratis toegang tot het yPredict Analytics-platform

Met YPRED krijg je volledig gratis toegang tot het revolutionaire yPredict Analytics-platform. Dit stelt je in staat om waardevolle inzichten en analyses te verkrijgen, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen in de wereld van crypto.

#2: Betalingen doen op de yPredict Marketplace

YPRED fungeert als het ultieme transactiemiddel op de yPredict Marketplace. Je kunt je YPRED-tokens gebruiken om te betalen voor de meest geavanceerde en krachtige AI-modellen die beschikbaar zijn. Met deze modellen kun je je handelsstrategieën optimaliseren en je winstpotentieel vergroten.

#3: Stemrecht op de yPredict Marketplace

Als YPRED-houder heb je een stem in welke AI-aangedreven modellen worden vermeld op de yPredict Marketplace. Je kunt actief deelnemen aan het bepalen van het aanbod en de kwaliteit van de beschikbare modellen, waardoor je direct invloed hebt op het succes van het platform.

#4: Staking

Een van de meest aantrekkelijke mogelijkheden van YPRED is dat je je tokens kunt staken en zo een passief inkomen verdient. Door je YPRED-tokens te staken, draag je bij aan de liquiditeitspool van het platform en ontvang je beloningen uit de vergoedingen die worden betaald op de yPredict Marketplace. Naarmate de marketplace populairder wordt, groeit de liquiditeitspool en daarmee ook het rendement op staking.

Waarom zou je yPredict kopen in de presale?

yPredict kopen kan nu nog niet op de verschillende crypto exchanges, omdat de coin nog niet live is. Inmiddels is yPredict wel in de presale. Deze manier van verkopen wordt sinds dit jaar steeds populairder.

Een succesvolle presale geeft aan dat er al veel interesse in het project is en dat belooft weer veel goeds voor de koers na livegang van het project. yPredict doet het al erg goed. Wat maakt yPredict kopen in de presale nu zo interessant?

Top 5 cryptocurrencies kopen in 2023

Reden #1: Potentieel van 10-100x 

De technologie achter yPredict is veelbelovend. De markt voor AI zal binnen enkele jaren minimaal vertienvoudigen en yPredict lift mee op dat succes. Bovendien koop je het YPRED-token met een mooie korting in de presale, waardoor je bij livegang al meteen een mooie winst meepakt. De meeste experts verwachten dat yPredict zeker 10x of zelfs 100x kan gaan.

Reden #2: Uitstekende staking-beloningen

Als YPRED-tokenhouder krijg je standaard al een hoog rendement op je coins, maar profiteer je nog extra van speciale kwartaalbeloningen. Deze beloningen bedragen tot wel 45% van de 10% tokens die worden uitbetaald voor elke nieuwe inschrijving op het platform. yPredict kiest er bewust voor om een deel van de inkomsten van nieuwe inschrijvingen te delen met tokenhouders.

Reden #3: Mooie kortingen op het gebruik van de tools

Met het YPRED-token krijg je toegang tot diverse platforms binnen het yPredict-ecosysteem, allemaal tegen een gereduceerde prijs. Dit betekent dat je kunt profiteren van hoogwaardige diensten en tools tegen een voordelig tarief.

Reden #4: Levenslang gratis voorspellingen

Met de aankoop van minimaal 500 dollar aan YPRED-tokens krijg je levenslange toegang tot de basismodellen van yPredict Analytics, die zijn ontwikkeld door de top 1% AI-experts. Deze voorspellende modellen zijn in staat om de prijzen van populaire munten zoals Bitcoin en Ethereum met extreme precisie te voorspellen, wat een uniek voordeel biedt ten opzichte van andere openbaar beschikbare voorspellingsmodellen.

Bekijk ook deze video van Corné, waarin hij yPredict als grote kanshebber voor een 10x tot zelfs 100x benoemt.

Stappenplan yPredict kopen in de presale

Ook overtuigd? Dan is het goed om te weten dat het kopen van YPRED-tokens heel eenvoudig is. 

Stap #1: Installeer MetaMask

Om yPredict (YPRED) in de presale te kunnen kopen, heb je een online crypto wallet nodig. De beste en veiligste optie daarvoor is MetaMask. Metamask is een crypto wallet die je als browserextensie op Google Chrome, Firefox of Edge installeert. Daarmee kun je BNB, Ethereum en andere op Ethereum gebaseerde tokens beheren, verzenden en ontvangen.

Metamask is ook een decentrale applicatie, waardoor je niet afhankelijk bent van een centrale server of persoonsgegevens hoeft door te geven. Je installeert MetaMask eenvoudig in je browser, waarna je er vanuit elke exchange crypto naartoe kan sturen.

Metamask wallet logo

Stap #2: Koop BNB of ETH en stuur het naar je MetaMask wallet

Wanneer je MetaMask hebt geïnstalleerd, stuur je BNB of ETH naar je wallet adres. Dat adres vind je eenvoudig in je MetaMask-wallet (receive crypto). Vul dit adres als ontvangende partij in bij de exchange waar je jouw crypto vanaf wilt sturen, bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bybit.

Stap #3: Connect MetaMask met de site van yPredict

Terwijl je wacht op de transactie of zodra je crypto in je MetaMask wallet staat, is het tijd om jouw MetaMask wallet te koppelen (connecten) met de site van yPredict. Op https://ypredict.ai/nl/ vind je rechts bovenin beeld een roze/paarse ‘Poretefuille aansluiten’-knop. Klik daarop en kies voor MetaMask. Op dat moment wordt de koppeling automatisch gemaakt en zie je jouw beschikbare saldo op de site van yPredict.

ypredict-wallet-connecten

Stap #4: Koop yPredict

Kies de bronvaluta (bijvoorbeeld ETH of BNB) en de hoeveelheid die je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Buy Now’ en je bent de trotse eigenaar van YPRED-tokens in de presale! Hoe eerder je koopt, des te lager de aankoopkoers.

Elk aantal dagen verhoogt yPredict de aankoopprijs, totdat de uiteindelijke listing price wordt bereikt. Via je MetaMask wallet kun je jouw coins en de waarde daarvan altijd zien. De MetaMask extensie geeft een basisoverzicht, maar voor een uitgebreid overzicht van je portfolio navigeer je naar https://portfolio.metamask.io/

Conclusie

De presale van yPredict is momenteel live, wat betekent dat je de kans hebt om YPRED-tokens te kopen met een aantrekkelijke korting ten opzichte van de uiteindelijke noteringsprijs. Maar wees er snel bij, want slechts 8% van de totale tokenvoorraad is toegewezen aan de presale, dus deze gereduceerde prijs zal waarschijnlijk niet lang beschikbaar zijn.

Door te investeren in yPredict, krijg je niet alleen de mogelijkheid om te profiteren van potentiële waardegroei, maar ook van levenslange gratis voorspellingen via het analytics-dashboard. Bovendien krijg je toegang tot AI-aangedreven handelsmodellen die je kunnen helpen bij het traden van Bitcoin, Ethereum of andere coins.

Maak gebruik van deze kans en word een deel van het opwindende yPredict-project. Neem de volgende stap door Bitcoin, Ethereum of BNB te kopen op Bybit en het naar je MetaMask-wallet te sturen om direct yPredict tokens te kunnen kopen. Succes!