• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wil jij gratis geld? Zo werkt de ByBit bonus bij aanmelden!
september 9, 2023

Tot wel 30.000 dollar bonus en gratis airdrops als je je aanmeldt via de link van Corné!” Je hebt deze zin vast eens zien staan onder de video’s van Corné op YouTube of via andere crypto kanalen. Maar hoe werkt het bonussysteem van Bybit precies en zijn de beloofde bedragen wel echt realistisch?

Kortom, hoeveel bonus ontvang je nou echt als ‘gewone man’ in de praktijk? Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de Bybit bonus en hoe ontvang je hem? In dit artikel vind je een duidelijk en vooral eerlijk antwoord.

Het bonussysteem van Bybit

Bybit is in Nederland en daarbuiten al een aantal jaren een van de beste opties voor het handelen in derivaten (traden met hefboom). Ook zelf gebruik ik Bybit al lange tijd als mijn primaire handelsplatform.

Vanaf de start heeft Bybit een speciaal bonussysteem gelanceerd om nieuwe gebruikers aan te trekken via andere mensen die het platform promoten. Bybit biedt tot maximaal 30.000 USDT als jij je als nieuwe trader aanmeldt.

Wat moet je doen om de Bybit bonus te ontvangen?

Ten eerste is het belangrijk dat je nog niet eerder een account bij Bybit hebt gehad. De aanbieding geldt dus alleen voor nieuwe klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je je via iemand anders aanmeldt. Meestal via een link of knop die je onder een YouTube-video of op deze site vindt.

Bybit exchange review

Voorwaarden voor het bonusprogramma van Bybit

Om toegang te krijgen tot het bonusprogramma, moet je dus klikken op een verwijzingslink. In deze link zit een code die Bybit herkent en koppelt aan degene die de link heeft verspreid, in dit geval Corné.

Na het aanmelden moet je het aanmeldings- en ID-verificatieproces voltooien, om ervoor te zorgen dat jouw acties op het platform meetellen voor de beloningen, zoals handelen en het storten van geld.

Bybit bonus: alle eisen op een rij

 • Je moet een nieuwe gebruiker zijn die zich nog niet eerder op Bybit heeft geregistreerd.
 • Je moet je aanmelden via een geldige Bybit-verwijzingslink.
 • Als nieuwe gebruiker moet je minimaal Level-1 KYC-verificatie voltooien om in aanmerking te komen voor beloningen.
 • Bybit kijkt vervolgens naar je stortingen en handelsvolume in de 14 dagen tijd na je aanmelding.
 • De bonus is ‘op tier’ gebaseerd, wat betekent dat de beloningen die je verdient afhankelijk zijn van je handelsvolume en totale stortingen binnen de 14 dagen na het registreren van een account.
 • De bonus geldt alleen voor handelen met hefboom (spot trading telt dus niet mee).
 • Je mag je geld tot 3 dagen na het aflopen van deze 14-daagse periode niet opnemen. (in totaal moet je dus minimaal 17 dagen (ongeveer twee en een halve week) wachten voordat je jouw uitgekeerde bonus kunt opnemen.

De 'tiers' voor het Bybit bonusprogramma

Het lijkt een hele lijst met voorwaarden, maar in de praktijk komt het er gewoon op neer dat je een nieuw account aanmaakt, jezelf verifieert en identificeert en de twee weken na het aanmelden gewoon zoveel mogelijk trades doet (als je een zo hoog mogelijke bonus wilt krijgen).

Voorbeeld handelsvolume berekenen

Na afloop van deze twee weken (14 dagen) kijkt Bybit naar je deposits (stortingen) in USDT en je totale handelsvolume van deze dagen. Wanneer je bijvoorbeeld voor 1000 USDT koopt en weer verkoopt voor 1100 USDT, genereert dat een handelsvolume van 2100 USDT. 

Handelsvolume opbouwen gaat snel

Op deze manier kan het opbouwen van handelsvolume razendsnel gaan. Doe je op een dag bijvoorbeeld 5 trades van gemiddeld 1000 USDT per stuk, dan levert dat een handelsvolume van 10.000 USDT op voor die dag. Na 14 dagen zit je op deze manier dan al op 140.000 USDT aan handelsvolume.

Duidelijke tabel met Bybit bonussen

In de tabel hieronder zie je overzichtelijk hoeveel bonus je krijgt bij bepaalde stortingen en handelsvolumes:

tabel-bonussen-bybit

*) Na afloop van de 14 dagen na aanmelding moet je nog wel minimaal 3 dagen wachten, voordat je je bonus op mag nemen.

Wat moet je doen om de maximale Bybit bonus van 30.000 USDT te claimen?

In de tabel hierboven zie je de 30.000 dollar bonus staan. Om deze maximale bonus te claimen, moet je ten minste 250.000 USDT storten én minstens 150 miljoen USDT aan handelsvolume genereren.

In de praktijk is dit voor de gemiddelde nieuwe trader op Bybit dus niet erg realistisch. In die zin zijn de verhalen over 30.000 dollar bonus bij aanmelden op Bybit dus wel waar, maar zelden ook echt haalbaar.

koppeling dollar ust terra

Wat is dan wel een realistische bonus op Bybit?

Nu wordt het interessant, want wat is dan wel een goed haalbare bonus op Bybit? Ook dit hangt een beetje af van hoeveel ervaring je al hebt met traden met hefboom, maar ook hoeveel geld je beschikbaar hebt om in crypto te investeren.

Zoals je in de tabel ziet, zijn er ook beloningen beschikbaar op lagere niveaus. Bijvoorbeeld, door 3.000 USDT te storten en minstens 6.000 USDT te verhandelen, krijg je al een mooie bonus van 100 USDT. Dit lijkt me voor de gemiddelde redelijk serieuze trader meer dan haalbaar. Ook als je wat minder stort of actief bent, is een bonus van 50 tot 100 USDT gemakkelijk te krijgen.

Bonus van 800 USDT ook haalbaar

Pak je het iets serieuzer aan? Dan zou ik zelf 20.000 USDT storten en vervolgens 200.000 USDT aan handelsvolume genereren in twee weken. Dat komt neer op een handelsvolume van iets meer dan 14.000 dollar per dag, wat je met slechts 7 aan- en verkopen van ca. 1000 USDT op één dag al haalt.

Daarbij is het goed om te weten dat je de 20.000 USDT storting dus niet volledig gebruikt om mee te traden, maar dat je deze gewoon even tijdelijk ‘parkeert’ op Bybit, om het zo maar te zeggen. Je handelt steeds met slechts 1.000 tot 2.000 USDT per trade, om je handelsvolume op te bouwen.

Stappenplan Bybit bonus claimen

Hieronder staat in slechts 4 stappen wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de bonus, hoe je de actuele status ziet en hoe je hem uiteindelijk claimt.

Stap #1: Registreer een nieuw account bij ByBit

Meld je via de link van Corné aan en registreer je als nieuwe gebruiker op Bybit. Hiervoor heb je alleen een e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord nodig. Je voltooit de registratie door een bevestigingscode in te voeren die naar je e-mailadres is gestuurd.

Stap #2: Voltooi het ByBit ID-verificatieproces

Om beloningen te verdienen met een Bybit-verwijzingscode, dien je ten minste level-1 KYC-verificatie te hebben voltooid. Dit houdt in dat je een kopie van een ID ((paspoort, rijbewijs) en een selfie uploadt. Deze procedure moet je overigens op elke crypto exchange met vergunning uitvoeren).

Stap #3: Stort geld

Registratie en verificatie voltooid? Nu ben je klaar om geld te storten. Alleen fiat-stortingen tellen mee voor de drempel. Gelukkig kan dat sinds medio 2023 op Bybit gewoon via iDEAL.

Stap #4: Begin met handelen

Staat je geld op Bybit? Dan heb je voor het opbouwen van je bonis 14 dagen de tijd om te handelen. Tussendoor bekijk je de voortgang van de opbouw van stortingen en je handelsvolume via de Bybit Rewards Hub. Hier kun je jouw bonus na afloop van de periode ook claimen en daarna gewoon overmaken naar je eigen rekening.

bybit-rewards-hub

Conclusie

Eerlijk is eerlijk, de 30.000 dollar bonus waar veel YouTubers en websites hard over rondschreeuwen is in de praktijk voor een gemiddelde nieuwe gebruiker niet realistisch. Wanneer je nog maar net begint en de eerste twee weken na je aanmelding op Bybit oefent met traden met hefboom, is een bonus van 50 tot 100 USDT wel gemakkelijk haalbaar. Dat maakt het bonusprogramma dus nog steeds heel interessant!

Heb je al wat meer ervaring en geld beschikbaar en is Bybit voor jou een nieuwe exchange? Dan zou je door 20.000 USDT te storten en vervolgens 14 dagen lang actief te traden de 800 dollar bonus ook relatief eenvoudig kunnen aantikken en 17 dagen na aanmelding weer 20.800 dollar naar je bankrekening kunnen laten overmaken (+ je eventuele winsten natuurlijk).

Bybit bonus is leuke extra

Hoe dan ook zou ik zeggen dat de bonus op Bybit een leuke extra is. Laat je er niet door leiden, maar trade gewoon met plezier op Bybit en pak de bonus die je hiervoor krijgt gewoon mee.

Zelfs los van het Bybit bonussysteem is deze exchange mijn absolute persoonlijke favoriet en kan ik je alleen maar aanraden om er ook te gaan traden. Succes!