• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Real World Assets (RWA): Dit zijn de 5 Beste RWA Cryptos om te Kopen!
maart 22, 2024

Gaming en AI doen het al erg goed en hebben hele grote gainz gezien. De mensen die mijn artikel van 3 maanden geleden gelezen hebben, hebben hier mega veel winst mee gemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan $AGI die ik heb genoemd op $0.03 dollarcent en nu $0.50 dollarcent is. Dit is een dikke 15x op je investering.

En $CGPT op $0.11 dollarcent, de prijs is nu $0.44 cent. Dit is een makkelijke 4x.

Het loont dus om deze artikelen te lezen. Vandaag, in dit artikel, bespreek ik een ander narrative waarvan ik verwacht dat het binnenkort de lucht in gaat: Real World Assets (RWA). Ik geef je hier ook 5 RWA Crypto coins bij die ik heel interessant vind.

Wat zijn Real World Assets (RWA)?

Laten we beginnen bij het begin, wat zijn Real World Assets nou precies? Dit zijn assets of dingen, die fysiek bestaan, maar ook op de blockchain. Dit doen RWA projecten door dit soort fysieke assets te tokeniseren. Hierdoor worden ze ondergebracht binnen het bredere De-Fi landschap. Met een breed scala aan fysieke assets, biedt dit vele mogelijkheden voor (beleggings)producten en diensten binnen de RWA-sector.

Er zijn een aantal assets die vaak worden getokeniseerd, omdat deze een stuk eenvoudiger zijn. Dit zijn vastgoed, grondstoffen, edelmetalen en kunst.

Een voorbeeld van RWA is makkelijk te geven met vastgoed. Een partij heeft een vastgoed pand waarbij ze het eigendomsrecht tokeniseren via een smart contract. Op deze manier kunnen ze vervolgens dit pand aanbieden aan derden. Zo kan jij bijvoorbeeld voor €1000 euro kopen van dit pand. Jij bezit dan een klein deeltje en krijgt hierover het rendement betaald dat er gemaakt wordt.

Doordat ze nu op de blockchain staan, zijn ze gemakkelijk te verhandelen en hoef je dus niet zelf een volledig en echt fysiek pand aan te kopen om rendement te kunnen maken met vastgoed.

Zo kan dit met vele beleggingsitems. Denk bijvoorbeeld aan een Rolex of een Patek Philippe. Er zijn een hele hoop mensen die niet het volledige item kunnen kopen, maar hier wel graag in willen beleggen.

Zo kan iemand die dit wel kan kopen, de Rolex laten tokeniseren. Dit gebeurt vaak in combinatie met NFT’s. Stel dat de Rolex 20k kost en dit opgedeeld wordt in NFTs van 1000,- euro. Jij kan dan 1000,- investeren in een rolex. Gaat deze van 20k naar 40k dan gaat jouw 1k naar 2k en kan je dit verkopen voor de winst die je hebt.

Snap je nu hoe RWA werkt? En dat dit zeker weten een hele goede toekomst gaat hebben dankzij de nuttige use case? Mooi. Dan weet je waar je naar moet zoeken de komende periode.

Ik deel nu graag 5 RWA cryptocurrencies met jou, zodat je weet waar je naar kan kijken. Onthoud dat niks financieel advies is, maar puur wat ik zelf interessant vind. Wij delen dit soort trades en kansen dagelijks in onze premium community. Het loont om hier lid van te zijn en meestal verdien je in de eerste dagen jouw inschrijfgeld terug. Vaak zelfs al voor meerdere maanden. Je kan dit nu een maandje proberen zonder addertjes onder het gras. Vind je het niks, zeg je het direct weer op.

Liever kijken dan lezen? Bekijk de video die ik hierover gemaakt heb:

RWA Crypto Nummer 1: Ondo ($ONDO)

De eerste cryptocurrency waar ik het over wil hebben is ONDO. Ondo Finance is een gedecentraliseerd financieel platform dat streeft naar het democratiseren van toegang tot financiële producten die voorheen voornamelijk beschikbaar waren voor institutionele beleggers.

Door het gebruik van blockchain-technologie biedt Ondo gebruikers de mogelijkheid om te investeren in diverse financiële producten met vaste en variabele opbrengsten, daarbij benut het de efficiëntie en transparantie van DeFi. Ondo onderscheidt zich door zijn inzet voor het verlagen van de instapdrempels voor investeerders en het vergroten van de liquiditeit binnen de DeFi-sector.

De toekomst van Ondo ziet er veelbelovend uit gezien de toenemende interesse in en de adoptie van DeFi-oplossingen. Met zijn focus op het aanbieden van toegankelijke financiële producten en het verbeteren van de liquiditeit binnen de DeFi-ruimte, is Ondo goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar dergelijke diensten. De voortdurende ontwikkeling van het platform, samen met mogelijke nieuwe functies en partnerschappen, zal waarschijnlijk een sleutelrol spelen in de toekomstige koersprestaties van Ondo.

Momenteel heeft Ondo een token prijs van 78 dollarcent en een market cap van 1,1 miljard, ik denk dat een 5-10x voor deze coin prima mogelijk is in deze bull run. Dat betekent een prijs van $4-$8 dollar. Ondo is gewoon te koop op Bitvavo.

Heb je hier nog geen account dan kun je via mijn referral link een account aanmaken. Stort €10 en je krijgt van mij €20 cadeau en de eerste €10.000 handelen is kostenvrij.

RWA Crypto Nummer 2: AllianceBlock Nexera ($NXRA)

AllianceBlock Nexera is een blockchain-platform dat zich richt op de financiële sector. Het is opgericht in Nederland en draait op het Ethereum-netwerk. Het platform heeft als doel om traditionele financiële instellingen te verbinden met de wereld van blockchain en gedecentraliseerde financiën (DeFi). Hierdoor kunnen zij profiteren van de voordelen van blockchain-technologie, zoals efficiëntie, transparantie en veiligheid.

AllianceBlock Nexera is opgericht door een team van experts op het gebied van blockchain, financiën en technologie. Het team wordt geleid door Rachid Ajaja, een Nederlandse ondernemer met een achtergrond in de financiële sector. Hij heeft gewerkt bij grote financiële instellingen zoals JPMorgan en BNP Paribas. Ajaja gelooft sterk in de kracht van blockchain-technologie en heeft AllianceBlock Nexera opgericht om de financiële wereld te transformeren. Dit is een grote plus voor dit project.

AllianceBlock Nexera onderscheidt zich door zijn focus op compliance en regulering. Het platform voldoet aan de regelgeving van verschillende jurisdicties, waardoor gebruikers compliant transacties kunnen uitvoeren. Dit maakt het aantrekkelijk voor traditionele financiële instellingen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden van blockchain.

Daarnaast biedt AllianceBlock Nexera een breed scala aan functies en mogelijkheden. Het ondersteunt de creatie van DAO's (Decentralized Autonomous Organizations) en biedt tools voor het beheren van digitale activa. Gebruikers kunnen deelnemen aan liquiditeitspools en yield farming om beloningen te verdienen. Het platform streeft naar een gedecentraliseerde en inclusieve financiële infrastructuur.

AllianceBlock Nexera kan in de toekomst op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan dienen als een platform voor het uitgeven en verhandelen van digitale activa, zoals aandelen, obligaties en andere financiële instrumenten. Het kan ook worden gebruikt voor het faciliteren van grensoverschrijdende betalingen en het vereenvoudigen van complexe financiële transacties.

Daarnaast biedt AllianceBlock Nexera mogelijkheden voor het creëren van gedecentraliseerde financiële producten en diensten. Gebruikers kunnen slimme contracten gebruiken om complexe financiële arrangementen te automatiseren en zo de kosten en risico's te verminderen. Dit opent de deur naar de ontwikkeling van innovatieve financiële producten die voorheen niet mogelijk waren.

AllianceBlock Nexera heeft een tokenprijs van $0.17 en een market cap van 136 miljoen. Ik denk dat een 10-20x niet gek is voor een project als deze. Dat betekent een token prijs van $1.70 tot $3.40.

Alliance Block is te koop op MEXC, hier kun je een account aanmaken via deze link.

RWA Crypto Nummer 3: Propchain

Propchain is een marketplace en ecosysteem om te investeren en handelen in onroerend goed wereldwijd. Dit gaat om allerlei soorten gebouwen, met diverse functies, afmetingen, waarden en locaties. Deze zijn door het platform zelf geselecteerd. Je kunt als gebruiker zelf kiezen waarin je wilt investeren en hoeveel. De minimale inleg is €250, waardoor je met een relatief kleine inleg toch kunt deelnemen aan de vastgoedmarkt.

Propchain werkt op blockchaintechnologie, wat het voor de gebruiker mogelijk maakt om in meerdere projecten kleinere bedragen te investeren. Het doel is hierbij dat je op lange termijn winst kunt maken op de panden die je bezit, waarbij je tevens recht hebt op huur-uitkering, waardevermeerdering en andere voordelen. Het project heeft als doel de traditionele vastgoedsector te moderniseren en te verbeteren.

Er wordt binnen dit ecosysteem gebruikgemaakt van de PROPC token. Deze dient vooral als utility token en wordt gebruikt om te staken en om mee te stemmen in beslissingen die worden genomen rondom het project.

Een van de belangrijkste voordelen van Propchain is dat het zorgt voor een veilige en transparante manier om vastgoedtransacties uit te voeren. Door gebruik te maken van blockchain-technologie worden alle transacties geregistreerd en kunnen ze niet worden gewijzigd zonder consensus van het netwerk.

Dit zorgt voor verhoogde transparantie van transacties, eliminatie van fraude en fouten, lagere transactiekosten en verhoogde efficiëntie in de vastgoedmarkt.

Bovendien elimineert Propchain ook tussenpersonen zoals makelaars en notarissen, waardoor transactiekosten worden verlaagd en processen efficiënter worden gemaakt. Zo kun je op een gemakkelijke manier investeren in vastgoed zonder dat er van alles bij komt kijken. Ook heb je genoeg aan een inleg van 1000 euro zodat het voor iedereen makkelijker wordt om in de vastgoedsector te stappen.

Propchain heeft als doel een gemiddeld rendement van 8 tot 12 procent per jaar te halen voor zijn gebruikers. Het investeringsplatform van Propchain voldoet verder volledig aan de regelgeving en wordt regelmatig onderworpen aan audits.

Propchain heeft een tokenprijs van $3.41 en een market cap van 50 miljoen. Ik denk dat dit project makkelijk x10 – x15 kan gaan, wat betekent een prijs van $30 - $50 per token.

Propchain is te koop op Mexc.

Coin nummer 4: TokenFi

TokenFi is een platform dat gericht is op het vereenvoudigen van het tokenisatieproces. Het stelt gebruikers in staat om activa te tokeniseren zonder enige programmeerkennis. Dit platform is ontworpen om de standaard tokenisatieprocessen, die vaak langzaam en duur zijn, te stroomlijnen. TokenFi biedt een alles-in-één oplossing voor het creëren van crypto tokens of het tokeniseren van activa. Het is dus onderliggend aan RWA projecten. Iets wat onmisbaar is in mijn optiek.

TokenFi maakt het mogelijk om ERC20- of BEP20-compatibele tokens te lanceren zonder dat er code hoeft te worden geschreven. Het platform biedt verschillende functies en tokenomics-opties, zoals een Treasury Fee, Burn Fee, Reflection, Buyback Liquidity, en Liquidity Setup. TokenFi streeft ernaar om een belangrijke speler te worden in de naar verwachting $16 biljoen tokenisatiemarkt tegen 2030.

TokenFi heeft momenteel een tokenprijs van $0.10 en een market cap van 103 miljoen. Een project als deze kan zeker x20 gaan. Dat is een token prijs van $2 per token. TokenFi is te koop op Mexc en Bybit. Link met bonussen voor beide vind je in de beschrijving.

Coin nummer 5: Swarm Markets

Swarm Markets is 's werelds eerste gelicentieerde DeFi-platform - een geïntegreerde uitwisseling voor effecten en crypto's. Swarm Markets maakt het mogelijk voor institutionele investeerders zoals banken en hedgefondsen, evenals particuliere beleggers, om tokens te verhandelen en in te zetten op basis van allerlei echte activa, zoals grondstoffen en traditionele markt-effecten naast crypto.

Gereguleerd door de Duitse Federale Financiële Toezichtautoriteit (BaFin), betekent de regelgevende status van Swarm Markets dat het platform hetzelfde niveau van governance en verantwoording biedt als traditionele financiële instellingen. Bewaarders van activa kunnen profiteren van de licenties van Swarm Markets om nieuwe tokens uit te geven en direct hoogliquide handelspools te creëren op het platform.

Het gemak en de transparantie van DeFi met het vertrouwen van naleving van financiële markten.

Swarm heeft een tokenprijs van $0.56 en een marketcap van 18 miljoen. Dit is een project die een serieuze 100x kan doen. Dat betekent dus een prijs van $56 per token.

De token is te koop op MEXC.