• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Top 5 Cryptocurrencies om te Kopen op Bitvavo in Maart 2024!
maart 6, 2024

De meeste van jullie kopen crypto op Bitvavo. Maar welke cryptocurrencies zijn nou het beste om te kopen? Wat zijn de beste crypto investeringen van 2024? Op veler verzoek heb ik daarom een Top 5 cryptocurrencies om te kopen op Bitvavo in maart 2024 video gemaakt.

Crypto Kopen op Bitvavo

Alle 5 van de volgende cryptocurrencies zijn te koop bij Bitvavo. Als je nog geen account hebt, dan kan je via mijn referral link een account aanmaken bij Bitvavo. Ik heb hier een aantal mooie dingen voor jou geregeld. Als jij €10,- stort binnen 7 dagen, krijg jij €20,- van mij cadeau. Daarnaast handel je de eerste €10.000,- kostenvrij. Maak een account aan via deze link om beide voordelen te ontvangen.

Alright laten we dan beginnen met de top 5.

Crypto coin nummer 1: API3 ($API3)

API3 is een gedecentraliseerd data-orakelnetwerk dat rechtstreekse integratie van API's met blockchain-toepassingen mogelijk maakt, zonder de afhankelijkheid van tussenpersonen van derden. Het doel is om de betrouwbaarheid en veiligheid van data voor smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps) te verbeteren door hen te voorzien van hoogwaardige, realtime data.

API3 is ontstaan uit de noodzaak om de centralisatie en enkele punten van falen aan te pakken die gepaard gaan met traditionele orakelnetwerken. Deze vertrouwen vaak op diensten van derden om externe data op te halen voor blockchain-platforms. API3 streeft naar een meer gedecentraliseerde omgeving voor dApps om te opereren door API's rechtstreeks met blockchains te verbinden.

Hoe werkt API3 dan?

De werking van API3 draait om enkele belangrijke elementen:

  • Gedecentraliseerde API's (dAPIs): API3 introduceert gedecentraliseerde API's waarmee dataleveranciers hun diensten rechtstreeks op de blockchain kunnen aanbieden, met volledige controle over hun datafeeds.
  • Directe Integratie: Door API's rechtstreeks met dApps te verbinden, elimineert API3 de noodzaak voor tussenpersonen, wat kosten kan verlagen en efficiëntie kan verhogen.
  • DAO Governance: API3 wordt bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waarbij besluitvorming wordt verdeeld onder belanghebbenden.
  • Beveiliging van Datafeeds: Het protocol legt de nadruk op de beveiliging van datafeeds door gedecentraliseerde controle- en consensusmechanismen te implementeren om manipulatie te voorkomen.

Al met al heeft API3 het potentieel om de blockchain-technologie te verbeteren door de betrouwbaarheid van datafeeds te vergroten, de decentralisatie te bevorderen en de efficiëntie van het ecosysteem te verhogen. Dit maakt het een belangrijk project dat de verdere ontwikkeling van blockchain-toepassingen kan stimuleren.

Coin nummer 2 is: Chiliz ($CHZ)

Chiliz is een blockchainbedrijf dat zich richt op fandommarketing en fan-engagement. Het biedt een platform waar gebruikers tokens kunnen verdienen en uitgeven voor exclusieve fan-ervaringen, merchandise en meer. Dit platform, gedreven door blockchain-technologie, heeft als doel de kloof tussen fans en hun favoriete entertainment-iconen te overbruggen door directe interactie mogelijk te maken.

Hoe werkt Chiliz dan?

Chiliz fungeert als een fan-engagement blockchainplatform, waar gebruikers directe interacties kunnen hebben met hun favoriete sterren en iconen. Ze kunnen deelnemen aan exclusieve fan-evenementen, merchandise aanschaffen, deelnemen aan stemmen en peilingen, en zelfs virtuele ontmoetingen hebben met beroemdheden. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de CHZ-token, de native cryptocurrency van Chiliz, waarmee transacties op het platform worden gefaciliteerd.

De CHZ-token

De CHZ-token is de levensader van het Chiliz-platform. Het fungeert als de primaire valuta voor transacties en beloningen op het platform. Gebruikers verdienen CHZ door deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals het invullen van enquêtes, deelname aan stemmen, het voltooien van uitdagingen en meer. Deze verdiende tokens kunnen vervolgens worden uitgegeven voor exclusieve ervaringen, merchandise en andere voordelen binnen het ecosysteem van Chiliz.

De technologie achter $CHZ

De technologie achter CHZ is gebouwd op een Proof of Authority-consensusprotocol, dat draait op Ethereum en andere compatibele blockchains. Hierdoor kunnen transacties snel en efficiënt worden uitgevoerd, terwijl tegelijkertijd de integriteit van het netwerk wordt gehandhaafd. Bovendien streeft Chiliz naar een decentraal zelfbesturend platform, waarbij de gemeenschap beslissingen neemt over de toekomstige richting en ontwikkeling van het platform.

Het Chiliz-ecosysteem

Het Chiliz-ecosysteem omvat niet alleen het primaire platform Socios.com en ChilizX waar gebruikers CHZ kunnen verdienen en uitgeven, maar ook samenwerkingen met bekende entertainmentmerken, beroemdheden en clubs. Denk hierbij aan PSG, Manchester City en FC Barcelona. Dit stelt fans in staat om op unieke wijze in contact te komen met hun idolen en biedt hen exclusieve mogelijkheden die elders niet beschikbaar zijn.

Ik denk dat Chiliz het het komende jaar goed kan doen door 2 redenen.

1: Het EK. Je kan er vanuit gaan dat Chiliz hierdoor veel interesse gaat krijgen

2: Retail dat nu weer terugkomt in de markt en kiest voor oude vertrouwde munten, hier is Chiliz er een van

Coin nummer 3 is: Jasmy Coin

JasmyCoin (JASMY) is een cryptocurrency-project van Jasmy Corporation, een IoT-provider gevestigd in Tokio. Het project combineert IoT-technologie met blockchain om gebruikers volledige controle te geven over hun persoonlijke gegevens. Jasmy richt zich op het herstellen en beschermen van de soevereiniteit van individuele data door een platform te creëren waar gebruikers op een veilige en vertrouwde manier data kunnen uitwisselen tussen IoT-apparaten.

Hoe werkt JasmyCoin?

Jasmy decentraliseert het gegevensproces door gebruik te maken van edge computing en het opslaan van data op IPFS (InterPlanetary File System). Gebruikers krijgen de mogelijkheid om hun persoonlijke informatie veilig op te slaan en te delen, terwijl serviceproviders de kans krijgen om hun diensten te promoten zonder inbreuk te maken op de privacy van gebruikers.

Wat maakt JasmyCoin uniek?

In het digitale tijdperk speelt Jasmy in op uitdagingen zoals de bescherming van privacy en het voorkomen van informatie-lekken. Het platform biedt gebruikers de garantie van vertrouwelijkheid en het recht om hun eigen persoonlijke gegevens te beheren. Door een gedecentraliseerde infrastructuur te creëren, waarbij data-management is gebouwd op veiligheid en vertrouwen, helpt Jasmy actief bij het verminderen van fraude.

Oprichters en Lancering

Jasmy werd opgericht in april 2016 in Tokio door voormalige leidinggevenden van Sony. In oktober 2021 werd JasmyCoin (JASMY) gelanceerd op de Japanse beurs BITPoint Japan.

Jasmy heeft partnerschappen gesloten met grote spelers in de digitale industrie, waaronder Transcosmos, Panasonic en VAIO. JASMY fungeert als de belangrijkste utility-token van het netwerk en speelt een vitale rol in het opbouwen van het hele Jasmy-ecosysteem.

Ik denk, gezien de huidige prijs van Jasmy, dat het in deze bull markt een leuke winst op kan leveren op mijn investering. Daarom ben ik nu bezig met dagelijks DCA.

Coin nummer 4 is, jawel: Casper

Casper Network is een PoS openbare blockchain met een modulaire infrastructuur die ontwikkelaars en bedrijven ondersteunt bij het schalen van hun operaties tegen lage kosten. Het werd in 2018 opgericht door Medha Parlikar en Mrinal Manohar van Casper Labs, en het lanceerde zijn mainnet in maart 2021.

Hoe werkt Casper Network?

Casper Network vertrouwt op validators om transacties te verifiëren en de veiligheid van het platform te waarborgen. Validators moeten CSPR-tokens inzetten om beloningen te verdienen voor hun deelname aan de blockvalidatie. Het netwerk maakt gebruik van het CBC Casper consensusprotocol-algoritme, waarmee nodes consensus kunnen bereiken door berichten over een nieuw gecreëerd blok te genereren en te verzenden.

Belangrijkste Kenmerken van Casper Network

Casper onderscheidt zich door zijn energiezuinige PoS-consensus, upgradebare smart contracts en voorspelbare lage transactiekosten. Het biedt ook een ontwikkelaarsvriendelijke omgeving en ondersteunt meerdere netwerkconfiguraties om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen.

Casper Network Gebruiksmogelijkheden

Casper Network biedt diverse gebruiksmogelijkheden, zoals tokenisatie, upgradebare NFT's, on-chain financiële standaarden en on-chain eigendomsrechten. Deze mogelijkheden maken het platform geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende sectoren.

De Casper (CSPR) Token

CSPR is het utility-token van Casper Network en wordt gebruikt voor het valideren van transacties, het belonen van validators en het betalen van netwerkvergoedingen. Het heeft een inflatoir aanbod van ongeveer 8% per jaar, wat het staken of delegeren van CSPR-tokens aanmoedigt om het netwerk te beveiligen en economische activiteit te ondersteunen.

Is Casper Crypto een Goede Investering?

Hoewel Casper Network in het verleden moeite heeft gehad om een sterke positie op de markt te behouden, biedt zijn toekomstbestendige infrastructuur hoop voor de toekomst. Als de geplande upgrades zoals gepland verlopen, zou de laatste upgrade voor 2024, Condor, het vertrouwen van investeerders kunnen vernieuwen met zijn innovatieve functies.

Daarnaast is Casper actief in de World Economic Forum circle en waren ze in Davos dit jaar om zichzelf te presenteren en te nerwerken met kabinetsleden en presidenten van verschillende landen.

Casper is in mijn optiek onmisbaar in mijn portfolio en blijf ik ook dagelijks aankopen.

En dan de laatste coin, nummer 5: Pyth Network

Het Pyth Network is een decentraal orakel dat financiële marktgegevens verzamelt van meer dan 90 eerstehands bronnen, waaronder grote beurzen en marketmakers wereldwijd, en deze gegevens verspreidt over meer dan 40 blockchains. Het werd in 2020 opgericht om tegemoet te komen aan de behoefte aan hoogwaardige marktgegevens voor geavanceerde financiële diensten op de blockchain.

Hoe werkt dat Pyth Network nou precies?

Het Pyth Network fungeert als een gedecentraliseerde marktplaats voor marktgegevens. Het onderscheidt zich door originele eigenaren van financiële gegevens te stimuleren om deze rechtstreeks aan de blockchain bij te dragen. Hierdoor is Pyth 'future-proof' voor DeFi. Het netwerk gebruikt het CBC Casper consensusprotocol-algoritme om gegevens van verschillende providers te aggregeren en elke 400 milliseconden een uniforme prijs en betrouwbaarheidsinterval te creëren voor elke prijsfeed.

Het Pyth Network biedt lage-latentie prijsfeeds en benchmarks voor verschillende activaklassen, zoals cryptocurrencies en aandelen. Deze feeds worden geüpdatet elke 400 milliseconden en zijn toegankelijk op alle Pyth-ondersteunde blockchains zonder abonnementen of tussenkomst van verkoopteams.

Waarom is het Pyth Network een Game-Changer onder Blockchain Orakels?

Het Pyth Network richt zich op snelheid, dekking en kwaliteit van gegevens. Het biedt lage-latentie updates, uitgebreide dekking van prijsfeeds en transparante gegevensbronnen, waardoor het een waardevol instrument is voor DeFi-toepassingen.

De PYTH Token als Blijk van Waardering voor de Waarden van het Pyth Network

De PYTH-token stimuleert decentralisatie, zelfvoorziening en toestemmingloze functionaliteit van het Pyth Network. Het wordt gebruikt voor on-chain governance, waardoor stakeholders kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het beheer van het netwerk.

Pyth is een van mijn grotere holdings waar ik een hele hoop van verwacht. Deze coin is nu ook te koop op Bitvavo. Ga via deze link naar Bitvavo om een account aan te maken. Bij een storting van 10 euro, krijg jij 20 euro gratis van mij.

Top 5 Cryptocurrencies om op Bitvavo te Kopen (VIDEO)