• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • VeChain koersverwachting: Op naar $1 dankzij deze nieuwe ontwikkelingen!
maart 3, 2023

VeChain is een van de weinige cryptocurrencies waar al echt gebruik van wordt gemaakt in de ‘fysieke’ wereld, om het maar zo te noemen.

Ik was al heel erg enthousiast, maar er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen waardoor de koers van VeChain (VET) binnenkort weleens snel zou kunnen verdubbelen. Lees over de VeChain koersverwachting en check 4 redenen voor een mooie stijging in 2023!

VeChain: Bestrijden van nepproducten en zorgen voor meer inzicht

VeChain is een platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management en productverificatie. Dat betekent concreet dat ze blockchain-technologie gebruiken om de echtheid van producten te waarborgen en tegelijkertijd de hele keten van productie tot de levering van producten inzichtelijk te maken.

Originele producten

De bestrijding van namaak- en vervalste producten vormt voor veel bedrijven en merken namelijk een groot probleem. En dat biedt echt veel meerwaarde, zeker in een tijd waar we veel te maken hebben met namaakproducten. VeChain garandeert dat een product origineel is en volgens de geldende normen is geproduceerd. Bovendien kan elke stap in het vervoer worden gevolgd, net zoals dat bij pakketjes met een Track&Trace-code bijvoorbeeld al het geval is.

VeChain al gebruikt in de echte wereld

Wat VeChain op dit moment echt uniek maakt, is de praktische toepassing ervan in de echte wereld. VeChain werkt al samen met veel bedrijven en merken en biedt unieke oplossingen voor de traceerbaarheid en verificatie van producten. Zo weet je als klant dat een bepaald product van goede kwaliteit is en voldoet aan andere normen.

Belangrijke samenwerkingen

Zo werkt VeChain al samen met PwC (‘de grootste organisatie op het gebied van zakelijke dienstverlening) en het bekende kledingmerk H&M. Lees meer over VeChain en het team erachter.

vechain kopen

VeChain introduceert eigen chip

In juli 2022 heeft VeChain aangekondigd dat ze luxemerken een oplossing gaan bieden tegen vervalste en nagemaakte producten. Deze vormen namelijk een groot deel van hun omzet. De illegale en vervalste producten worden voornamelijk in China geproduceerd en vervolgens wereldwijd verkocht.

Daarvoor gaan ze een eigen ontwikkelde speciale chip in luxegoederen inbedden. Klanten kunnen de authenticiteit van een product dan controleren en verifiëren via de chip met behulp van een mobiele applicatie. Daarnaast worden extra details, zoals de CO2-uitstoot, vermeld.

4 redenen waarom VeChain in 2023 hard kan stijgen

Dit zijn nog maar enkele van de redenen waarom ik al lange tijd erg enthousiast ben over VeChain. Dat enthousiasme is alleen nog maar groter geworden sinds VeChain onlangs een aantal nieuwe ontwikkelingen heeft aangekondigd, waardoor mijn interesse in het platform verder is toegenomen. Ik zet ze hieronder voor je op een rij.

Reden #1: VeChain lanceert native wallet “VeWorld”

VeChain heeft een nieuwe portemonnee genaamd “VeWorld” gelanceerd. Deze online wallet biedt gebruikers veel voordelen, zeker in een tijd waar veel mensen op zoek zijn naar manieren om hun crypto veilig te stellen en gecentraliseerde exchanges minder vertrouwen.

Daarom is de lancering van de VeChain wallet extra belangrijk en kan de populariteit en het gebruik ervan snel stijgen. Met “VeWorld” kun je jouw VeChain-tokens gemakkelijk beheren en staan ze veilig.

Reden #2: VeChain kondigt samenwerking met de UN aan

De VeChain Foundation zet zich al een tijd actief in om op de blockchain gebaseerde duurzaamheidsprojecten in de echte wereld op te starten. Het is zelfs één van de kernwaarden van VeChain.

UN logo

Onlangs zijn ze een partnerschap aangegaan met de wereldberoemde organisatie UN om aan maar liefst 17 duurzame ontwikkelingsdoelen te werken, zoals milieubescherming, armoede, honger, gezondheid, onderwijs, schone energie, schoon water, sanitaire voorzieningen, economische ontwikkeling en nog veel meer.

Reden #3: VeChain organiseert ‘The Hive’, een groot evenement in Las Vegas

De VeChain Foundation organiseert ‘The HiVe’, een groot evenement dat gericht is op duurzaamheid en web3. Verschillende nobelprijswinnaars spreken. Ook bedrijven die samenwerken met VeChain presenteren nieuwe concepten en toepassingen.

Er zal ook een nieuwe whitepaper worden gelanceerd waarin een de toekomst van blockchain en duurzaamheid wordt uiteengezet. Het evenement is belangrijk voor VeChain, omdat het zichzelf daarmee nog meer als autoriteit neerzet.

Reden #4: Nieuw partnerschap met Elite Fight Night

World of V is de eerste en grootste digitale verzamelmarkt op VeChain en heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met Elite Fight Night, een start-up voor Mixed Martial Arts (MMA) die op die manier een verbeterde game-ervaring wil bieden aan gebruikers.

Het partnerschap met World of V zal worden aangegaan in samenwerking met de al bestaande partner ‘Madⓥ-Apes’ en zal bestaan uit het bieden van ondersteuning om het ecosysteem van de NFT-marketplace te ondersteunen. Naar verwachting zal de markt rondom NFT’s in de nabije toekomst miljarden dollars waard zijn. Voor VeChain is het weer een mogelijkheid om hun eigen bekendheid en het aantal praktische toepassingen groter te maken.

Koersverwachting VeChain (VET)

Benieuwd wat de koers van VeChain op de korte en langere termijn zal gaan doen? In hoeverre spelen de ontwikkelingen een ro? Corné bespreekt in zijn technsiche analyse in ieder geval wat de koersgrafieken hem vertellen. Is het tijd om long te gaan op VeChain? Je ziet het in de video hieronder.

Conclusie

Ik verwacht dat deze bullish ontwikkelingen de VET-prijs op korte termijn kunnen opdrijven. VeChain is een organisatie die al echt een verschil maakt en grote kans heeft om in de toekomst marktleider op dit gebied te worden.

VeChain heeft belangrijke partnerschappen met bedrijven zoals PwC, Renault, BMW en Walmart China. Ook Amazon Web Services werkt samen met VeChain om CO2-neutraliteit te bereiken.

VeChain voegt echt waarde toe

Kortom, VeChain is een van de weinige cryptoprojecten die op dit moment al echt waarde toevoegen aan commerciële bedrijven. Het heeft het potentieel om in 2023 de markt te transformeren. En dan te bedenken dat je VeChain (VET) voor slechts een paar cent per coin koopt. Wat mij betreft een no-brainer.

Ook VeChain kopen? Doe dat eenvoudig en snel met iDEAL op Bitvavo, de grootste en meest betrouwbare crypto exchange van Nederland. Binnen een paar minuten staat jouw VeChain dan al in je portfolio. Veel succes!