• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste AI crypto coins om te kopen voor 2024!
december 14, 2023

De beste AI crypto in 2024? 2024 belooft een revolutie te worden in de wereld van artificial intelligence (AI). AI is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen technologie, die zich nog steeds razendsnel ontwikkelt.

Dankzij de toenemende rekenkracht van computers en de beschikbaarheid van grote hoeveelheden data, wordt AI steeds geavanceerder en toegankelijker, zeker in combinatie met de mogelijkheden van de blockchain en cryptocurrency’s. Toch ben je er nog heel vroeg bij. Wat zijn nu de beste AI crypto coins om te kopen voor 2024?

5x de beste AI crypto in 2024

Ik verwacht dat AI in 2024 steeds meer onderdeel zal worden van ons dagelijks leven. AI gaat de wereld veranderen. Zeker wanneer je nu investeert in kansrijke AI cryptocurrency’s, profiteer je van het beste van twee werelden.

Ik zet 5 van de beste en meest kansrijke AI-crypto coins op een rij, waarmee je in 2024 waarschijnlijk een mooie winst gaat maken!

Liever direct kopen en geen winst mislopen? Ga naar Bitvavo en koop je eerste AI-coins eenvoudig en binnen een paar minuten met iDEAL

Bittensor (TAO)

Bittensor is een nieuw open-source systeem dat blockchaintechnologie gebruikt om een gedecentraliseerd netwerk voor machine learning te bouwen. Wat dit betekent, is dat Bittensor de manier verandert waarop we machine learning ontwikkelen.

In plaats van één centrale autoriteit, werken meerdere slimme machines met elkaar samen. Ze delen hun kennis en worden steeds slimmer, zoals een groeiende bibliotheek die nooit stopt met groeien.

Koersverwachting van TAO in 2024

De TAO-token, die in maart 2023 op de markt kwam, heeft sindsdien enorme winsten geboekt, waardoor het zelfs een van de best presterende tokens van het jaar is geworden. Ik verwacht dat TAO deze groei in 2024 zeker zal doorzetten.

Autonolas (OLAS)

beste-ai-crypto-2024-autonolas

Stel je voor dat diensten altijd beschikbaar zijn, complexe taken zonder menselijke tussenkomst kunnen worden uitgevoerd en met de wereld kunnen communiceren. Dat is waar Autonolas zich op richt.

Online marktplaatsen kunnen zonder onderbrekingen draaien, geschillen automatisch oplossen en dure menselijke inzet besparen. Autonome systemen die door Autonolas gepowered worden, kunnen zelfs levens redden door snel te reageren op gegevens.

Het mooie is dat Autonolas-diensten als bouwstenen kunnen worden gebruikt om grotere dingen te creëren. Dit opent de deur naar een toekomst waarin autonome diensten de norm zijn en menselijke tussenkomst tot een minimum wordt beperkt.

Koersverwachting van OLAS in 2024

Autonolas is te koop sinds november 2023 en heeft in de afgelopen weken een snelle groei laten zien van 2 naar bijna 7 dollar. Dit zou weleens een van de grote knallers van 2024 kunnen worden. Een verdubbeling is nog maar het minste waar ik bij OLAS aan denk.

beste-ai-crypto-2024-chaingpt

ChainGPT (CGPT)

Niet het bekende ChatGPT, maar ChainGPT is een geavanceerd AI-model dat de aandacht heeft getrokken in de wereld van blockchain. Het biedt handige tools voor het vereenvoudigen van blockchainprocessen, zoals het maken van slimme contracten en het oplossen van problemen, zonder dat je uitgebreide programmeerkennis nodig hebt.

ChainGPT gebruikt AI om de blockchains te verbeteren, met tools om processen te optimaliseren en snel nauwkeurige informatie te geven. Hiermee kunnen mensen, bedrijven en ontwikkelaars efficiënter werken en innovatie stimuleren.

Koersverwachting van ChainGPT in 2024

ChainGPT is sinds april 2023 te koop en staat in december ongeveer 20% boven de koers in april. Dat betekent dat de grootste groei er nog aan zit te komen en dit weleens het beste moment zou kunnen zijn om ChainGPT in je portfolio op te nemen. Een 5 tot 10X zit er in 2024 zeker in!

Delysium (AGI)

Delysium is een bijzondere coin. Het is de basis van een virtuele wereld waarin 1 miljard mensen en 100 miljard virtuele AI-wezens samenkomen op de blockchain. Dit is het allereerste spel van topkwaliteit dat je kunt spelen en dat zelfs in de Epic Games Store te vinden is.

Maak een AI-tweeling van jezelf!

In Delysium kun je rondlopen in een enorme open wereld die er echt goed uitziet. Het geeft je een heuse game-ervaring. Je kunt er je eigen persoonlijke AI-vrienden en personages maken om samen met jou avonturen te beleven in verschillende spellen en community’s. Sterker nog, maak gewoon een AI-versie van jezelf!

Je kunt zelfs de persoonlijkheid en vaardigheden van je AI-vrienden instellen en meer leren over cryptocurrency, traden en meer. Allemaal via natuurlijke gesprekken in de virtuele wereld. Delysium is dus een complete AI-aangedreven virtuele samenleving. Iets waarvan ik verwacht dat het in 2024 enorm in opkomst zal zijn.

beste-ai-crypto-2024-delysium

Waar gaat de koers van Delysium (AGI) naartoe in 2024?

Het token van Delysium (AGI) gebruik je onder andere voor betalingen in de virtuele wereld. AGI werd in het voorjaar van 2023 geïntroduceerd en handelde toen tussen de 15 en 20 dollarcent. In december 2023 is de koers teruggezakt tot zo’n 4 dollarcent, wat het een geweldige koopkans maakt.

De laatste maanden is Delysium alweer ruim verdubbeld. De dip zit er dus op en zeker met alle groei in 2024 belooft Delysium een van de grootste stijgers van het jaar te worden.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai is een futuristisch project dat de blockchain combineert met kunstmatige intelligentie. Dat is een recept voor succes, want deze currency leert zichzelf namelijk de beste te zijn en zorgt voor een revolutie op de beschikbaarheid van informatie. Fetch.ai is vergeleken met de andere 4 coins uit deze lijst al een van de wat oudere cryptocurrency’s, maar wel een van de eerste echte en nog steeds veelbelovende AI-projecten.

Fetch AI kopen

Fetch.ai heeft tot doel om mensen te helpen het leven gemakkelijker te maken door de inzet van AI. Een goed voorbeeld hiervan is het boeken van een reis, in combinatie met een huurauto, appartement en andere diensten die je eventueel zou willen hebben. Normaal gesproken ga je zelf actief op zoek naar alle mogelijkheden en prijzen. Je bent dus vooral bezig om zelf dingen uit te zoeken en mist daarbij ongetwijfeld een aantal interessante opties.

Alle mogelijkheden op een rij

Als mens is het niet te doen om alle mogelijkheden te onderzoeken. En dat is waar Fetch.ai een rol kan spelen. Fetch onderzoekt daadwerkelijk alle mogelijkheden die er zijn. Van verschillende vluchten tot combinaties met huurauto’s en andere zaken.

Eigenlijk draait Fetch.ai het proces om. Het reikt je alle mogelijkheden aan, waarna jij daar een selectie uit maakt, of Fetch de beste optie voor je laat selecteren.

Je bent er nog vroeg bij!

Het boeken van reizen is nog maar een voorbeeld, want het is net zo gemakkelijk toepasbaar op alle andere denkbare gebieden. Daarmee belooft Fetch.ai een grote toekomst te hebben! Investeerders zijn er nu nog erg vroeg bij.

In het kort zorgt Fetch.ai dat er voor jou meer beschikbare informatie is, waardoor je keuzevrijheid toeneemt. Je weet dat je in ieder geval alle opties hebt gezien en geen geweldige aanbieding meer mist.

Het project heeft als doel een economisch internet te creëren waar digitale vertegenwoordigers van verschillende delen van de economie effectief nuttig werk kunnen verrichten.

Grote toekomst

Ik denk persoonlijk dat Fetch.ai een grote toekomst voor zich heeft. Wanneer je kijkt naar de koersontwikkeling, zie je dat de grote prijsexplosie er nog niet is geweest. Dat biedt een mooie kans, omdat er nog heel veel ruimte voor groei in zit. De afgelopen maanden is de koers al wel meer dan verdubbeld.

De beste AI-coins voor 2024 op een rij: video Corné

Check ook zeker even deze video van Corné, waarin hij vier van de cryptocurrency’s in de lijst op deze pagina behandelt en nog twee extra gouden kooptips heeft, waardoor jij in 2025 misschien wel van je winsten met pensioen zou kunnen gaan…

Conclusie: de beste AI coins voor 2024

Investeren in AI en dan vooral in AI-cryptocurrency’s in 2024 is een slimme zet. Ten eerste blijft kunstmatige intelligentie een van de meest veelbelovende en groeiende technologische gebieden, en de vraag naar AI-toepassingen neemt hard toe. Je ziet AI steeds meer in bijna alle mogelijke sectoren geïntegreerd worden, zoals gezondheidszorg, financiën en zelfrijdende auto’s. Dit zal de waarde van AI-coins stimuleren.

Bovendien heeft blockchaintechnologie zich bewezen als een ideale infrastructuur voor AI-ontwikkeling, wat de aantrekkelijkheid van AI-coins nog groter maakt. En last but not least: de AI-industrie bevindt zich nog steeds in een heel vroeg stadium. Je bent er dus nog supervroeg bij, met grote kansen om in 2024 en 2025 mooie winsten te maken!

Ai crypto uit deze lijst kopen? Check Bitvavo om de coins direct en eenvoudig via iDEAL te kopen. Vind je een coin niet op Bitvavo? Kijk dan bij Bybit, waar je nu ook gemakkelijk met iDEAL koopt.