• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Koop Deze 5 Crypto Altcoins om Snel Miljonair te Worden!
april 10, 2024

Honderden procenten winst maken met cryptocurrencies is heel goed te doen. Zeker als je weet waar je naar moet zoeken en welke cryptos je op moet nemen in jouw portfolio is het niet gek om zelfs miljonair te worden. Er zijn al velen voor jou gegaan die dit gedaan hebben.

Eens in de zoveel tijd maak ik een artikel, net zoals dit artikel, die hierbij kan helpen. Het vorige artikel heeft de lezers enorme winsten opgeleverd.

In dit artikel heb ik een aantal cryptocurrencies aangehaald. Waaronder TOKENFI op $0.10 dollarcent. Deze heeft daarna 142% stijging laten zien.

Of bijvoorbeeld Alliance Block Nexera die ik gecalled heb op $0.17 dollarcent en vervolgens een stijging van 80% heeft gezien.

Maar ook PropChain die ik gecalled heb op $3.42 en vervolgens een dikke 50% stijging heeft gemaakt.

Kortom: er is heel veel geld verdiend dankzij dit artikel. Vandaag is jouw geluksdag, want dit is wederom zo’n artikel. In het artikel van vandaag geef ik 5 cryptocurrencies met mega potentie in ALLE trending narratives. Dit zijn dus Real World Assets (RWA), Artificial Intelligence (AI), DePIN en Gaming!

Geen financieel advies

Voor dat we beginnen is het goed om te onthouden dat ik geen financieel adviseur ben en niks in dit artikel gezien kan worden als financieel advies. Dit is puur wat ik interessant vind.

Laten we dan nu snel beginnen met de inhoud van dit artikel.

Het is geen geheim dat er een aantal narratives zijn die het deze bull markt goed doen en goed gaan doen. Dit zijn:

  • Real World Assets, dingen vanuit de ‘gewone’ wereld die getokenized worden om vervolgens op de blockchain te krijgen
  • Artificial Intelligenge, AI projecten
  • DePIN, mega belangrijk voor AI projecten
  • Gaming, spreekt voor zich

De 5 cryptocurrencies die ik met je ga delen in dit artikel vallen alle 5 in één of meerdere van deze categorieën. Coin nummer 5 gaat je omver blazen, dus blijf vooral even lezen tot je alle cryptos gezien hebt. Laten we dan snel starten met coin nummer 1.

Coin nummer 1: Propbase ($PROPS)

Propbase is een revolutionair platform dat de vastgoedmarkt transformeert door middel van tokenisatie en fractioneel eigendom. Met een missie om vastgoedinvesteringen toegankelijk te maken voor iedereen, biedt Propbase investeerders de mogelijkheid om met slechts $100 te investeren in hoogwaardige vastgoedactiva.

Door gebruik te maken van blockchain-technologie en smart contracts, kunnen investeerders veilig en direct vastgoedposities verhandelen vanaf hun smartphone, zonder de gebruikelijke hoge kosten en beperkingen. Het platform biedt ongeëvenaarde transparantie met een gedetailleerde geschiedenis van elke transactie, vastgelegd op een openbaar blockchain-grootboek. Propbase streeft naar een vloeibare en moderne vastgoedmarkt, waarbij investeerders vrijheid en controle hebben over hun portefeuille.

Propbase is gefocusd op zuid-oost Azie. Propchain doet het bijvoorbeeld in Dubai. Propy, een soortgelijk project heeft inmiddels al een marketcap van 280 miljoen. Als we de gevevens van Propbase er bij pakken, zien we dat dit op het moment van schrijven met een tokenprijs van $0.23 nog maar 80 miljoen is. Hier ligt potentie voor een 10-15x op jouw investering.

Probase is te vinden onder de ticker ‘PROPS’ en is te koop op MEXC. Mijn referral link om een account aan te maken en te handelen met de laagste kosten vind je hier.

Coin nummer 2: Off the Grid

Off the Grid, ook wel bekend als OTG is een AAA battle royale 2.0 third person shooter die zich afspeelt in een dystopische cyberfunk toekomst. Een BR zoals geen ander, OTG streeft ernaar het genre te evolueren door een sterke nadruk te leggen op de voortgang van het verhaal, waardoor spelers de vrijheid hebben om het verhaal te controleren en de gameplay te beïnvloeden met elke beslissing die ze nemen.

Kern van de ervaring en het verhaal is de unieke manier waarop gamers hun in-game items kunnen maken, aanpassen en ruilen met elkaar. In OTG vechten spelers om te overleven in de heimelijke bedrijfsgevechten van de toekomst.

De game is gebouwd met Unreal Engine 5 en op de Avalanche blockchain. Het is een van de vetste gaming projecten die ik binnen het crypto gaming landschap gezien heb. De game is binnenkort verkrijgbaar op PlayStation®5, Xbox® Series X|S en PC.

Het mooiste is dat er nog geen coin is. De coin die waarschijnlijk OTG gaat heten, moet dus nog komen. Zorg dat je de Twitter van off the grid volgt, zodat je op de hoogte blijft van een toekomstige release of airdrop. Dit heeft altijd een 1000x potentie.

Coin nummer 3: Zero 1 Labs ($DeAI)

Zero1 is een gedecentraliseerd Artificial Intelligence (DeAi) ecosysteem gericht op Data Governance. Het is ontwikkeld door teams van Wormhole, Solana en Orderly Network. Het doel is om de volgende generatie open source AI-bouwers te ondersteunen door schaalbare infrastructuur te bieden voor DeAi-apps.

Het economische aspect van toekomstige generaties zal gebaseerd zijn op AI en blockchain-gebaseerde tokens zullen de inheemse digitale valuta zijn voor AI-systemen om transacties uit te voeren. Zero1 biedt een nieuwe financiële primitief om deze systemen te bouwen.

Geïnspireerd door het welvarende en egalitaire AI-vredelievende land van Animatrix, geloven ze bij Zero1 dat er een betere, meer gelijke manier is om de AI-revolutie vooruit te helpen. Ze streven naar een ecosysteem waarin data governance, decentralisatie van node-infrastructuur en gedecentraliseerde AI-tools centraal staan.

Zero1 is van plan om een robuuste infrastructuur op te zetten die makers in staat stelt om bij te dragen aan, trainen, ontwikkelen en hosten van AI-toepassingen, tools en modellen. Daarnaast willen ze financiële prikkels bieden voor open AI-netwerken door cryptoeconomics toe te passen en een veerkrachtige en oncensuurbare gedecentraliseerde infrastructuur te bieden voor de werking van dApps.

Met Zero1 wordt gestreefd naar een eerlijkere, efficiëntere en transparantere AI-ecosysteem, waarbij wereldwijde samenwerking wordt bevorderd, de toegang tot AI-ontwikkeling wordt vergemakkelijkt en diverse, gemeenschapsgerichte innovatie in AI-technologieën wordt aangemoedigd.

Momenteel is de token $0.91 dollarcent waard en heeft het een marketcap van 83 miljoen. Ik denk dat deze coin makkelijk x20-x30 kan gaan. Deze coin staat nog op geen enkele grote CEX. Je kan deze aanschaffen via bijvoorbeeld UniSwap.

Wil je op de hoogte blijven van alle koop kansen, net als deze parels en wil je dagelijks crypto signalen ontvangen? Dan kan dit door de Cryptonite Premium groep te joinen en je aan te sluiten bij meer dan 2.000 man. Dag in dag uit worden er hier hele dikke winsten gemaakt. Ook jij kan dit. Je kan het een maand proberen, vind je het niks dan zeg je gewoon weer op. Geen addertjes onder het gras.

- Corné marchand

Coin nummer 4: OpSec ($OPSEC)

OpSec is een gedecentraliseerde AI- en cloud computing-oplossing dat streeft naar een veiliger, efficiënter en gedecentraliseerd digitaal ecosysteem. Hun missie is om de beperkingen van de huidige infrastructuur aan te pakken en een meer democratisch, veerkrachtig en veilig internet te bevorderen.

Door gebruik te maken van geavanceerde AI-technologieën, biedt OpSec beveiligingsinnovaties die essentieel zijn voor de toekomst van digitale systemen. Ze richten zich op het waarborgen van de beveiliging en privacy van blockchain-toepassingen en gedecentraliseerde netwerken.

Deze inspanningen zijn cruciaal voor het verbeteren van de beveiliging, privacy, efficiëntie en democratisering van digitale ecosystemen, wat uiteindelijk ten goede komt aan alle gebruikers van het internet.

OpSec (@opseccloud) word al gevolgd door AlexBecker. De grootste influencer in de crypto space. De kans is aanwezig dat hij hier content over maakt en deze werkelijk explodeert.

OpSec heeft op het moment van schrijven een token prijs van $1.94 per token en een market cap van $184 miljoen. De zelf gerapporteerde market cap is 93.8 miljoen van de 100 miljoen tokens. Dit is dus bijna 94% en zou extreem goed zijn als dit klopt. In mijn optiek een pareltje met een kans op een 10 tot 30x.

Coin nummer 5: Shrapnel ($SHRAP)

Shrapnel is een first-person shooter spel dat is gebouwd op de Avalanche blockchain. Het combineert blockchain-technologie met traditionele gaming elementen en belooft de manier waarop we over gamen denken te revolutioneren.

Shrapnel is uniek omdat het blockchain-technologie gebruikt om spelers eigendom te geven van hun in-game assets. Spelers kunnen hun in-game items kopen, verkopen en verhandelen op de open markt, en zelfs cryptocurrency verdienen door het spel te spelen.

Het spel slaat in-game assets en spelergegevens op de blockchain op, waardoor het moeilijker wordt voor hackers om te frauderen of te stelen. Dit biedt spelers meer controle over hun gaming-ervaring en creëert nieuwe economische kansen.

Het team van Shrapnel is volledig doxed en verbazend goed. Ze hebben mensen in het team die gewerkt hebben aan HALO, Call of Duty, Bioshock, Star Wars, Harry Potter en meer. Het leiderschap heeft zelfs Emmys gewonnen voor eerder werk dat ze gemaakt hebben en SHRAPNEL heeft al 6 industrie awards gewonnen zo ver.

De coin heeft op het moment van opnemen een prijs van $0.25 dollarcent en een marketcap van 61 miljoen. Als dit project word opgepikt dan dit een makkelijke 20-40x doen. Dat betekent dat ik een tokenprijs van $5 zeker zie gebeuren.

Deze coin is te koop op mijn favoriete exchange, Bybit. Heb je hier nog geen account dan kun je er 1 aanmaken via deze link. Via deze link krijg €30 cadeau bij een storting van €100 binnen 7 dagen.